Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Man mano kirpeja dar kai buvau nescia buvo pasakius, kad po vaiko gimimo praejus porai menesiu prades slinkti plaukai ir nieko negalesi padarti, nes taip turi buti kol organizmas vel susinormalizuos ax.gif Kai gime mazylis, jau zinojau ko reikia laukti, ir ka, sulaukiau, praejo ir pamirsau jau visa ta buvusi kosmara doh.gif Maniau plika liksiu
Atsakyti
mane kai kamavo ši bėda ,man labai padėjo firmos margarita dilgėlių šampūnas 4u.gif
Atsakyti
O per kiek laiko turi nustoti slinkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 10 28, 12:38)
O per kiek laiko turi nustoti slinkti?  g.gif

"...praėjus maždaug 12 savaičių po gimdymo, plaukai nustoja “ilsėtis” ir išslenka. Tai vadinama natūraliu, pavėluotu kuokštiniu išslinkimu.

Paprastai plaukai atauga, atsistato per pusmetį, metus vėliausiai, todėl neverta per daug panikuoti. Po gimdymo rekomenduojama plaukus pakirpti ir naudoti priežiūros priemones, skirtas sausiems, pažeistiems bei slenkantiems plaukams. Geriau rinktis atnaujinamuosius, maitinamuosius šampūnus, balzamus, serumus, ampules, kurie atgaivina plaukus."

Daugiau: http://gyvenimas.del...i.d?id=24617497
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 28 spalio 2009 - 12:59
plaukai po sio gimdymo slenka labai, pastoviai pilna sauja plauku doh.gif , bijau, kad nenuplikciau doh.gif , kreipiaus i odod gydytoja, bet pasake, kad jokie vitaminai net patys brangiausi nepades, nes cia naturalu ir atsistatys savaime doh.gif doh.gif
Atsakyti
nestumo metu plaukai taip sustiprejo, augo turbut metrais lotuliukas.gif zvilgejo, nesiriebalavo, zodziu, nestumas - pati geriausiai plauku prieziuros priemone thumbup.gif lotuliukas.gif tikiuosi dabar, po gimdymo, neapsivers viskas antraip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 01, 20:07)
nestumo metu plaukai taip sustiprejo, augo turbut metrais  lotuliukas.gif  zvilgejo, nesiriebalavo, zodziu, nestumas - pati geriausiai plauku prieziuros priemone  thumbup.gif   lotuliukas.gif  tikiuosi dabar, po gimdymo, neapsivers viskas antraip  doh.gif

tas tai teisybe, kad nestumo metu plaukai buna stiprus smile.gif , bet pradeda slinkt po gimdymo paejus kazkur 3 menesiukams doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmabaro: 01 lapkričio 2009 - 19:10
Bet apie 6 menesi vel viskas susitvarko, bet jau man slinko nuo 2 iki 6men.
Atsakyti
Kad jie neislenka tike kad baisiai atrodytu. Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad nestumo metu neslenka visai, nors normalioje busenoje po biski gi keiciasi, vieni nuslenka, kiti atauga, o po gimdymo pradeda slinkti butent tie kurie turejo islinkti nestumo metu, bet issilaike.
Atsakyti
Ir man ziauriai slinko po maitinimo nutraukimo, bet pageriau Fitoval kapsuliu, ploviau galva Fitoval sampunu ir jau baigia atsigauti, bei pradejo dygti nauji plaukuciai thumbup.gif
Atsakyti
Po gimdymo praejo visi metai verysad.gif ,bet dar slenka.Gal,kad dar maitinu g.gif .Su pirma tas pats buvo,ko tik nedariau,tik nebepamenu kada nustojo slinkti.Tikiuosi neliksiu be plauku lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2009 11 08, 16:39)
Praejo beveik 5men. po gimdymo, bet plaukai vis dar kuokstais slenka  doh.gif , tikiuosi greit baigs slinkti  g.gif

man ir slenka,o kiek kaukiu isbandziau,ivairiu sampunu-niekas nepadejo..dabar jau apie menesi reguliaraiai dedu svogunu tai cesnaku kaukes ir pastebejau kad kazkiek sumazejo slinkimas,aisku tos kaukes smirda bet labai tikiuosi rezultato dar geresnio
Atsakyti