Man mano kirpeja dar kai buvau nescia buvo pasakius, kad po vaiko gimimo praejus porai menesiu prades slinkti plaukai ir nieko negalesi padarti, nes taip turi buti kol organizmas vel susinormalizuos Kai gime mazylis, jau zinojau ko reikia laukti, ir ka, sulaukiau, praejo ir pamirsau jau visa ta buvusi kosmara Maniau plika liksiu
mane kai kamavo ši bėda ,man labai padėjo firmos margarita dilgėlių šampūnas
O per kiek laiko turi nustoti slinkti?
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 10 28, 12:38)
O per kiek laiko turi nustoti slinkti?
"...praėjus maždaug 12 savaičių po gimdymo, plaukai nustoja ilsėtis ir išslenka. Tai vadinama natūraliu, pavėluotu kuokštiniu išslinkimu.
Paprastai plaukai atauga, atsistato per pusmetį, metus vėliausiai, todėl neverta per daug panikuoti. Po gimdymo rekomenduojama plaukus pakirpti ir naudoti priežiūros priemones, skirtas sausiems, pažeistiems bei slenkantiems plaukams. Geriau rinktis atnaujinamuosius, maitinamuosius šampūnus, balzamus, serumus, ampules, kurie atgaivina plaukus."
Daugiau: http://gyvenimas.del...i.d?id=24617497
plaukai po sio gimdymo slenka labai, pastoviai pilna sauja plauku , bijau, kad nenuplikciau , kreipiaus i odod gydytoja, bet pasake, kad jokie vitaminai net patys brangiausi nepades, nes cia naturalu ir atsistatys savaime
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 11 01, 20:07)
nestumo metu plaukai taip sustiprejo, augo turbut metrais zvilgejo, nesiriebalavo, zodziu, nestumas - pati geriausiai plauku prieziuros priemone tikiuosi dabar, po gimdymo, neapsivers viskas antraip
tas tai teisybe, kad nestumo metu plaukai buna stiprus , bet pradeda slinkt po gimdymo paejus kazkur 3 menesiukams
Bet apie 6 menesi vel viskas susitvarko, bet jau man slinko nuo 2 iki 6men.
Kad jie neislenka tike kad baisiai atrodytu. Nezinau kiek tiesos, bet girdejau kad nestumo metu neslenka visai, nors normalioje busenoje po biski gi keiciasi, vieni nuslenka, kiti atauga, o po gimdymo pradeda slinkti butent tie kurie turejo islinkti nestumo metu, bet issilaike.
Ir man ziauriai slinko po maitinimo nutraukimo, bet pageriau Fitoval kapsuliu, ploviau galva Fitoval sampunu ir jau baigia atsigauti, bei pradejo dygti nauji plaukuciai
Po gimdymo praejo visi metai ,bet dar slenka.Gal,kad dar maitinu .Su pirma tas pats buvo,ko tik nedariau,tik nebepamenu kada nustojo slinkti.Tikiuosi neliksiu be plauku .
QUOTE(mettta @ 2009 11 08, 16:39)
Praejo beveik 5men. po gimdymo, bet plaukai vis dar kuokstais slenka , tikiuosi greit baigs slinkti
man ir slenka,o kiek kaukiu isbandziau,ivairiu sampunu-niekas nepadejo..dabar jau apie menesi reguliaraiai dedu svogunu tai cesnaku kaukes ir pastebejau kad kazkiek sumazejo slinkimas,aisku tos kaukes smirda bet labai tikiuosi rezultato dar geresnio