Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

mega_shok.gif
Sveikos, esu isbandziusi daug: ampoles su placenta, Lakmes sampuna ir ampuoles nuo plauku slinkimo, geriau papilda Pantogar (3 men.) cinka, selena ir jau esu nevilty, nematau jokio pagerejimo, vis slenka ir slenka, keliolika plauku beliko sad.gif blink.gif

gal kas bandet Rogaine 2% women, ar padejo? verysad.gif
Atsakyti
naudojau Rogaine 2% unsure.gif maniau nepigus dalykėlis, bet.... man - nepadėjo.. doh.gif na gal šiek tiek..bet iš dalies tai akivaizdžių pasikeitimų nebuvo.. verysad.gif gal kitoms ir padeda, bet man tai ne unsure.gif galiu pasakyti tik tiek, kad dabar naudoju tradicinius plaukų plovimo metodus ax.gif - galvą plaunu su kiaušinio tryniu doh.gif juokas juokais blink.gif bet tai sumažino plaukų slinkimą labiau nei tas Rogaine 2 4u.gif nestuke.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pugaliuks @ 2009 09 25, 14:59)
Man dar tik 6 savaitė kaip  nestuke.gif , bet plaukai smunka kuokštais..Tiesiog baisu.. verysad.gif nežinau ką daryti.. blink.gif bijau pagalvoti kas bus vėliau doh.gif gal žinot kokiu geru vitaminu ar plauku priežiūros priemonių? blush2.gif  ax.gif

Man atvirksciai per nestuke.gif buvo sustipreje plaukai, augo thumbup.gif . Po gimdymo praejus kokiems 5-6 menesiams pradejo slinkti ir slinko 4 menesius. Zodziu, viskas kaip priklauso... doh.gif
Bet man labai padejo ataugint plaukus Hair Grow Plus. Viena kursa sunaudojau saziningai, tai plaukai nuo saknu stebuklingai augt pradejo, tiesiog kai susirisu, is po suristu plauku ezys visas lenda thumbup.gif
Net kirpeja nustebo pamacius.
O jei po gimdymo jau slenka, tai, manau, slinks tiek laiko, kiek turi slinkt - nuo 3 iki 5 menesiu. Sustabdyt kazin ar pavyktu, bet kad nelikt nusiurele, priemones svoguneliu stiprinimui ir plauku augimui augimui gal ir verta panaudot. Tokia mano nuomone.
Bet kai kuriom sekasi, kad plaukai po gimdymo lieka vetoje thumbup.gif
As Hair Grow Plus labai likau patenkinta. Pavasari dar gal naudosiu. Siaip, profilaktiskai.
Bet per puse su kuo nors nepatariu pirkt. Cia, skaiciau, taip daro mamkos smile.gif Geriau sunaudoti abu buteliukus.
Papildyta:
QUOTE(renaciukas66666 @ 2009 07 27, 14:31)
teta parekomendavo vienus vitaminus.

Tai kas cia per stebuklingi vitaminai? Pasidalinkit su visais smile.gif . Mes irgi norim zinoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pugaliuks @ 2009 10 13, 13:01)
naudojau Rogaine 2%  unsure.gif maniau nepigus dalykėlis, bet....  man - nepadėjo..  doh.gif  na gal šiek tiek..bet iš dalies tai akivaizdžių pasikeitimų nebuvo.. verysad.gif gal kitoms ir padeda, bet man tai ne  unsure.gif  galiu pasakyti tik tiek, kad dabar naudoju tradicinius plaukų plovimo metodus  ax.gif  - galvą plaunu su kiaušinio tryniu  doh.gif  juokas juokais  blink.gif  bet tai sumažino plaukų slinkimą labiau nei tas Rogaine 2  4u.gif  nestuke.gif  cool.gif

O man su tryniu netinka. Labai sausi plaukai negrazus palieka. Jie ir taip smarkiai garbanoti, o po trynio palieka istisos suvelos... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Iš šiandieninio Delfio straipsnio:

"...praėjus maždaug 12 savaičių po gimdymo, plaukai nustoja “ilsėtis” ir išslenka. Tai vadinama natūraliu, pavėluotu kuokštiniu išslinkimu.

Paprastai plaukai atauga, atsistato per pusmetį, metus vėliausiai, todėl neverta per daug panikuoti. Po gimdymo rekomenduojama plaukus pakirpti ir naudoti priežiūros priemones, skirtas sausiems, pažeistiems bei slenkantiems plaukams. Geriau rinktis atnaujinamuosius, maitinamuosius šampūnus, balzamus, serumus, ampules, kurie atgaivina plaukus."

Daugiau: http://gyvenimas.del...i.d?id=24617497
Atsakyti
Man labai padėjo, vertas šitų pinigų, kainavo apie 80 lt. Dabar nzn kiek.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nosferatu: 18 spalio 2009 - 11:30
QUOTE(EVO @ 2008 01 15, 20:58)
Man padejo maisto papildas plauku slinkimui mazinti NUTRICAP, pirkau vitaminu pasaulyje

drinks_cheers.gif thumbup.gif. Taip, geras tas. O dar visai nieko sezoniniams slinkimams nakvisu aliejaus kapsules. Zvilga plaukai, elastingi tampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 20 spalio 2009 - 13:30
Mano mažulei jau 6.5 mėnesio.Plaukai buvo tikrai gražūs,tankūs iki ir nėštumo metu, o dabar belekas ant galvos, liko plonytė kasytė verysad.gif Geriu FUTURA SILICIS jau 3 mėnesius ir nepasakyčiau kad slinktų mažiau arba sustotų slinkti unsure.gif Vis dar maitinu dukrelę,bet tai gal kokius kitokius vitaminus galima pagerti išskytus tuos? g.gif
Atsakyti
As tai zinau, kad tas plauku slinkimas normalu, bet jau taip atsibodo plauku kuokstai visur ant grindu, vonioje, kriaukleje blink.gif Naudoju Cutrin seruma nuo plauku slinkimo, jis gal ne tiek stabdo slinkima, kiek skatina nauju lauku augima. Net ir nzn ar yra koks poveiki... Dukrytei tuoj bus 9men, o slinkimui galo nesimato doh.gif
Atsakyti
mano maziukei jau 6men, o plaukai nesustoja slinkti, jau is esmes tai ir nebera kam slink, trys plaukai tekabo..
jau ir pas dkatarus buvau ir tt. [poto kai isbandziau absoliuciai viska , priemomnes ir liaudiskas ir pirktines ir serumus]
kraujo niekaip nepavyksta atstatyt..
nors ryju vitaminus saujom. jau menesi vartoju receptinius vaistus nuo slinkimo, kolkas rezultatu jokiu, sake reik naudot tris men.. bet po triju men peruko reikes...
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 10 22, 17:50)
mano maziukei jau 6men, o plaukai nesustoja slinkti, jau is esmes tai ir nebera kam slink, trys plaukai tekabo..
jau ir pas dkatarus buvau ir tt. [poto kai isbandziau absoliuciai viska , priemomnes ir liaudiskas ir pirktines ir serumus]
kraujo niekaip nepavyksta atstatyt..
nors ryju vitaminus saujom. jau menesi vartoju receptinius vaistus nuo slinkimo, kolkas rezultatu jokiu, sake reik naudot tris men.. bet po triju men peruko reikes...
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Aš su tokia pačia problemėle šioje temoje rašiau pavasarį 4u.gif Galiu patikinti, kad žinau kaip jautiesi, man irgi atrodė kad dar truputį ir liksiu plika, juolab kai kirpėja prasitarė, kad prasidėjęs šoninis plikimas cray.gif Slinkimas baigėsi panašiai apie 8 mėnesį. Iš vešlių plaukų buvo belikusi juokinga bizytė verysad.gif Bet plaukučiai intensyviai atauginėja. Pilna galva ir kirpčiukai juokingai pakilę ties smilkiniais ir suėmus plaukučius į uodegą arba sukėlus apačioje krūva nepaklusnių naujųjų plaukučių. Sustabdyt nesustabdysim slinkimo, galim tik pasirūpinti, kad geriau dygtų nauji. O išbandžiau krūvą priemonių - ir vitaminų, ir serumų, kaukių, ampulių. Nežinau kas konkrečiai padėjo ar tiesiog tas natūralus procesas kaip prasidėjo taip ir pasibaigė unsure.gif , bet bent jau ramiau ant širdies buvo, kad dariau viską, kad sau padėti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Nieko negeriau,nieko spec nedariau,juk naturalu,daug priaugo nestumo laikotarpiu plaukuciu,tai po to atiduoti juos ir gaila biggrin.gif Zinojau,kad slinks plaukai,bet kai pradejo slinkt TOOOKIAIS kiekiais,tikrai buvo sokas.Grifka ir ta kuokstais ejo.Bet slinko,isslinko ir vel viskas stojo i senas vezes.Uzsidekit majonezo kauke,labai gerai pamaitina plaukucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2009 10 21, 15:39)
As tai zinau, kad tas plauku slinkimas normalu, bet jau taip atsibodo plauku kuokstai visur ant grindu, vonioje, kriaukleje  blink.gif

jo jo tie plauku kuokstai tikrai jau nervuoja doh.gif net maiste randu, kad ir kaip susirisciau plaukus doh.gif man jau net virsugalvi matosi nuluzineje plaukai doh.gif gal tikrai kokie hormonai sutriko g.gif bet kiek zinau normalu g.gif
Atsakyti