Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukai krenta kuokštais

Man jau antra karta gyvenime tas slinkimas doh.gif Nes turiu antra leliuka biggrin.gif Tiek po pirmo gimdymo, tiek po antro nuo trecio men. plaukai pradejo slinkti kuokstais doh.gif Jau net virsugalvis persisviecia. Po pirmo gimdymo slinko apie du-tris men., dabar jau menuo...Bet kirpykloj pirkausi ir kapsules ir sampuna nuo slinkimo...Zinau, kad vis tiek tie plaukai tures iskristi, kurie visa nestuma laikesi, bet kaip kirpeja sake, greiciau ataugs nauji ir stipresni...Taigi, manau, kad vis tiek papildomos prieziuros vitaminais ar kitom priemonem plaukams - reiktu ax.gif , greiciau susiformuos nauji plaukeliai ax.gif ..
Visoms kantrybes ir sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt nelabai čia ką ir begalima padaryti. Vienintelis vaistas - kantrybė. Kadangi mačiau, kad vietoj iškrentančių plaukų masisškai atauginėja nauji, tai labai nesijaudinau. Dabar jau nebeslenka ir plaukai tapo dar tvirtesni ir storesni nei iki nėštumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazza: 16 rugsėjo 2009 - 13:07
As irgi is savo patirties galiu pasakyti, kai tik nustojau maitinti, kai pradejo slinkti, atrode nesustos... Isbandziau visas priemones, kokias tik sugalvojua, po to kai pradejo augti eziukas bigsmile.gif Sunku net susitvarkyti buvo. O dabar vel viskas stojo i savas ezias, nepasakyciau, kad daugiau plauku atsirado nei buvo iki gimdymo, nors kai toks eziukas styrojo, jau galvojau, kad turesiu labai storus plaukus biggrin.gif
Atsakyti
draugė išsigydė taip - nusipirko vaistinėj arbatmedžio aliejaus ir juo įrtindavo plaukus prieš šampūną. pagelbėjo.
Atsakyti
Eina 4-as men po gimdymo. Baisiai pradejo slinkti plaukai... Paprastai rudeni visada paslinkdavo, na bet ne tiek... Visur pilna mano plauku smile.gif Kiekviena kart sukuojantis pilnos sukos. Tikiuosi, kad visi nenukris...
Atsakyti
man irgi 4 menuo po gimdymo. Snd ploviau galvą, tai išsigandau, kiek plaukų iškrito, net liūdna darosi, nes mano ir taip jų nedaug ir tie patys ploni. Visai plika liksiu..Eisiu pirkt arbatmedžio aliejaus
Atsakyti
Ir man taip buvo,nors plaukai pas mane labai tankūs,tai kirpėja juokaudavo,kad nesimatys,net jei pusė išslinks blink.gif Darydavau kaukę pagal receptą ,kurį buvau radus SM,o galiausiai nusipirkau vaistinėje ampules,nuo kurių plaukai akivaizdžiai baigė slinkti.Žinoma,sunaudojau gal 8ampules kol visiškai nebeslinko plaukau,bet jau ir po pirmųjų matėsi rezultatas. Pavadinimo tikrai nepamenu,bet vaistinėj tikrai žinos ( prieš 4metus vnt.kainavo apie 10Lt, ).
Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
nors jau 7 men praejo nuo gimdymo, bet mano plaukai slenka siaubingai. kai pasiziuriu kiek ju palieku sukuose ar vonioj, paprasciausiai kyla klausimas ar greitu laiku as is viso nenupliksiu. jau dabar matosi, kad netekau daug plauku. kol kas ka bandziau niekas nepadejo. jau puolu i nevilti
Atsakyti
Nao man tai labai staigiai po gimdymo pradėjo slinkti plaukai. Gal net pusė mėn nebuvo praėję... Ir dar dabar slenka. Manau reiks ir man pabandyti kokias ampoles, nes vyrui sakau, kad tuoj tik kirpčiukai liks biggrin.gif Beje, rytoj einu pas kirpėją trumpintis, nes nusibodo jau užsikimšusi vonia nuo mano plaukų ...
Atsakyti
QUOTE(vilniusw @ 2009 08 05, 16:49)
deja nevisom taip, kaikiuriems gali sutrikti skydliaukes veikla po gimdymo (hypothyroidism) ir plaukai  ne tik slinks bet ir pastebimai pats plaukas pasikeis-struktura, diametras, issauses, velsis labai.  Plius galimi kiti simptomai-nuovargis, salcio netoleravimas ir issklinke antakiu galiukai.  Tai gali testis ne vienus metus kol nesusitvarkys skydliauke.  Patartina pasidaryti kraujo tyrymus TSH, T3 FREE. T4 FREE, ferritin, b-12, cinko.  Bet neverta panikuoti jei plaukai tik pradejo slinkti po gimdymo ir ypac jei niekas kitas nepasikeite labai, bet jei tai tesiasi duagiau nei 6 men, patarciau susirupinti.  Plius moterims (sveikom) padetu multivitaminai ir mineralai plius labai svarbu Omega 3-6-9 didelem dozem (tai kus ir nuo depresijos apsaugos ir nuo daugelio kitu dalyku)....

Tai va man turbut taip del skydliaukes. g.gif Kai dukrytei buvo 5 men. itare skydliaukes padidejima, darem kraujo tyrimus, rezultatai buvo geri. Bet as paprasiau istirti skydliauke echoskopu, kadangi mano vienai draugei kraujas buvo geras, o po echoskopo apziuros paaiskejo, kad reikia operuotis striuma blink.gif Ir ka jus galvojat, ogi rado pas mane nedidele cista, kuria reikia vis kontroliuoti. verysad.gif
Bet plauku man taip pat gaila, negaliu viska skydliaukei nurasyti. Taigi nusipirkau per pazystamus L'oreal Profesional sampuna nuo plauku slinkimo, naudoju jau ~7 men, manau, kad plaukai maziau slenka nei anksciau. Vyras naudojasi taip pat ir nesiskundzia. Nesenai nusikirpau savo ilgus plaukus pakankamai trumpai, tai irgi pagerino situacija. Rodos ir beveik nebeslenka! thumbup.gif
Dar kazkas rase apie zuvies taukus. Musu visa seima, net ir mazoji, noriai geria juos ir jauciames gerai. Zuvies taukai yra puikus pagalbininkas ir kitoms ligoms bei bedoms uzkirsti kelia! mirksiukas.gif
Reziume:
jei nera rimtu priezasciu, gal ir neverta metyti pinigus i bala. Viskas duota motineles gamtos! cool.gif
Atsakyti
maitinau iki 1,5 metu tai plaukai kuokstais nuslinko sonai buvo pliki-baigiau maitinti ir geriau vitaminus maitinancioms ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2009 09 25, 07:36)
Nao man tai labai staigiai po gimdymo pradėjo slinkti plaukai. Gal net pusė mėn nebuvo praėję... Ir dar dabar slenka. Manau reiks ir man pabandyti kokias ampoles, nes vyrui sakau, kad tuoj tik kirpčiukai liks  biggrin.gif Beje, rytoj einu pas kirpėją trumpintis, nes nusibodo jau užsikimšusi vonia nuo mano plaukų ...

Nors zinojau, kad niekas nepadeda nuo plauku slinkimo, bet isbandziau ampoles su zenseniu, mat patikejau kirpejos pasakojimu, kad jai po gimdymo padejo rolleyes.gif Suvartojau jas tris per 6 kartus. Kaip manot kas gavos? Ogi plaukai slenka kaip ir slinke doh.gif isitikinau pati pabandzius visu 100 procentu schmoll.gif Tai dabar laukiu kol viskas baigsis arba nupliksiu smile.gif
Atsakyti