Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

QUOTE(Žižma @ 2009 02 26, 14:57)
Laba diena,
Kaip laikosi kitos merginos??

Norėčiau paklausti temos senbuvių: ar kada esat davusios kraujo? Gal mums su šia problema išvis negalima būt donorėm??

Kiek girdėjau negalima duoti kraujo sirgus gelta, Ca ir panašiom negerom ligom.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2009 02 26, 20:39)

Aš tai nesu davusi kraujo...Nors darbe organizuoja kraujo davimą, bet aš kadangi nežinau, ar man galima, tai ir neduodu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanile @ 2009 02 15, 21:39)
Sveikos,
mano anytai skydliaukės vėžys. Diognozavo prieš 1,5 metų, išoperavo ir nuo to laiko važinėja į Vilnių jodui. Penktadienį parsivežiau iš Vilniaus baisiausiai nusiminusią. Prakalbint sunku, minėjo tik, kad gydytojas sakė "blogai, liga gydymui nepasiduoda, po 3 mėnesių reiks padayt kraujo tyrimus ir tada bus matyt".
Kas žinot, ant kiek tai gali būt rimta? Ką reiktų daryt, kaip padėti? Ir iš vis kur galėčiau sužinot tikslią jos būklę? Vilniuj? Pas šeimos gydytoją?
Ačiū iš angsto už atsakymus!

Sveikute, stiprynės ir kantrybės tau. Kiek teisybės nežinau, bet teko matyti kažkada per TV apie medikę Filomeną Taujanytę, ji kažkurioje savo knygoje rašė apie vėžį ir liaudiškas priemonės kaip jį įveikti. Kiek pamenu ten buvo labai daug kalbama apie maistą ir kad vėžiukas labai mėgsta gyvulinės kilmės maistą.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2009 02 26, 19:39)

Hepatitu A prasirgus galima.Negalima tik B ir C.
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2009 02 26, 20:39)

Neprisiskambinau vakar į tą kraujo centrą.
Esu girdėjusi, kad 'tinkamumą jie nustato vietoj', bet jeigu esi netinkamas, tai ko tada ten ir važiuot...
Mano kraujos grupė reta III rezus minus. Girdžiu ir matau tiek kvietimų duoti kraujo, - norėčiau, bet kad verysad.gif

Joliuka, kaip tavo savijauta? Jau viskas į pabaigą bigsmile.gif 4u.gif Kaip greit laikas lekia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2009 02 27, 11:44)

Joliuka, kaip tavo savijauta? Jau viskas į pabaigą  bigsmile.gif  4u.gif Kaip greit laikas lekia  bigsmile.gif

Dėkui, kad rūpinies. Sviekata nebloga, tik jau sunku judėt daros g.gif Nemažai kg priaugau. O šiaip kai pagalvoji, tai jau tikrai greit gimdyt ax.gif Greičiau viskas ateitų ir praeitų wub.gif Kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 27, 13:30)
Dėkui, kad rūpinies. Sviekata nebloga, tik jau sunku judėt daros g.gif  Nemažai kg priaugau. O šiaip kai pagalvoji, tai jau tikrai greit gimdyt ax.gif  Greičiau viskas ateitų ir praeitų wub.gif Kaip tu laikais?

Viskas savo laiku, nors teoriškai jau gali gimdyt smile.gif mirksiukas.gif Pati kulminacija turi būti lengva, nes tiek išlaukus, tiek ištvėrus..kitaip ir negali būti! Linkiu, kad greitai ir neskausmingai. Gal planuoji daryt operaciją

Ačiū, aš laikaus vidutiniškai. Pasidariau skydliaukės hormonų, cukraus ir kalcio kiekio tyrimus, pirmad. pasakys atsakymą. Jeigu norma, - galima planuot. Tik siūlo po paskutinio jodo išlaukt bent metus (bus balandžio gale). Sakau, kad kiek dar man laukt ... tuoj 38. Daktarė nusijuokė...bet ji juk turi susakyti visas 'normas' smile.gif
Išvargino šiek tiek sūnaus plaučių uždegimas (gripo komplikacija), tai dabar vis kontroliuoju save, kad man kas 'neprikibtų'.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žižma: 27 vasario 2009 - 13:31
QUOTE(Žižma @ 2009 02 27, 13:28)
Viskas savo laiku, nors teoriškai jau gali gimdyt  smile.gif  mirksiukas.gif Pati kulminacija turi būti lengva, nes tiek išlaukus, tiek ištvėrus..kitaip ir negali būti! Linkiu, kad greitai ir neskausmingai. Gal planuoji daryt operaciją

Ačiū, aš laikaus vidutiniškai. Pasidariau skydliaukės hormonų, cukraus ir kalcio kiekio tyrimus, pirmad. pasakys atsakymą. Jeigu norma, - galima planuot. Tik siūlo  po paskutinio jodo išlaukt bent metus (bus balandžio gale). Sakau, kad kiek dar man laukt ... tuoj 38. Daktarė nusijuokė...bet ji juk turi susakyti visas 'normas'  smile.gif 
Išvargino šiek tiek sūnaus plaučių uždegimas (gripo komplikacija), tai dabar vis kontroliuoju save, kad man kas 'neprikibtų'.

Dėkui 4u.gif norėčiau gimdyt pati natūraliai, bet bus kaip bus, kad tik vaikučiui viskas gerai ax.gif
O man Baranauskas sakė, kad galiu ir po pusės metų planuot, nors aišku jei išlaukčiau metus būtų idealu smile.gif galvoju, kad jei atsakymai geri, gali pradėt planuot, juk dar nereiškia kad iš pirmo mėnesio pastosi, o be to ryt jau kovas, tai kiek iki to balandžio ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gryžau trumpam iš ligoninės ir galiu pasidalinti kai kuriom žiniom dėl oftalmopatijos, gal kam pravers. Į akis vaistus dar leidžia pati pirkau vaistus pagal receptą, dar išgirdau apie kažkokį magnetinį rezonansą gal kas darėt, nes kaip suprantu tai mes pačios daktarų turim prašyti ką jiems daryti , patys nepasiūlo ir sužinojau per vėlai verysad.gif . Dar yra specialūs lašiukai Fralex, tuos sakė taip pat jau senai turėjo išrašyti. Na o šiandien bandė daryti plazmoferezę, bet nieko neišėjo sutrūkinėjo venos doh.gif , pirmadienį vėl bandys scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2009 02 27, 14:30)
Dėkui, kad rūpinies. Sviekata nebloga, tik jau sunku judėt daros g.gif  Nemažai kg priaugau. O šiaip kai pagalvoji, tai jau tikrai greit gimdyt ax.gif  Greičiau viskas ateitų ir praeitų wub.gif Kaip tu laikais?

Geros kloties Tau ir visoms mamytėms 4u.gif Kai prisimenu tas dienas, tai galiu pasakyti, kad tada, kai gimė mažylė, buvo pats gražiausias ir prasmingiausias gyvenimo laikas. Seniai viskas buvo, bet tai tikrai patys gražiausi metai gyvenime ir pats geriausias laikas, nežiūrint visų nešiojimo sunkumų ir paties gimdymo. Bet tai taip greitai užsimiršta tame džiaugsme, kurį suteikia naujagimis. Tad sėkmės ir sveikatos Tau ir leliukui 4u.gif Visoms besilaukiančioms mamytėms stiprybės ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2009 02 27, 20:15)
Geros kloties Tau  ir visoms mamytėms 4u.gif Kai prisimenu tas dienas, tai galiu pasakyti, kad tada, kai gimė mažylė, buvo pats gražiausias ir prasmingiausias gyvenimo laikas. Seniai viskas buvo, bet tai tikrai patys gražiausi metai gyvenime ir pats geriausias laikas, nežiūrint visų nešiojimo sunkumų ir paties gimdymo. Bet tai taip greitai užsimiršta tame džiaugsme, kurį suteikia naujagimis. Tad sėkmės ir sveikatos Tau ir leliukui  4u.gif Visoms besilaukiančioms mamytėms stiprybės ir sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū group.gif
Atsakyti
QUOTE(rinna @ 2009 02 26, 23:18)
Sveikute, stiprynės ir kantrybės tau. Kiek  teisybės nežinau, bet teko matyti kažkada per TV apie medikę Filomeną Taujanytę, ji kažkurioje savo knygoje rašė apie vėžį ir liaudiškas priemonės kaip jį įveikti. Kiek pamenu ten buvo labai daug kalbama apie maistą ir kad vėžiukas labai mėgsta gyvulinės kilmės maistą.

Aciu 4u.gif Reikes pasidometi apie ta daktare
Atsakyti