QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 26, 14:12)
Sveikutes, siandien atsibudau kaip sirse, nezinau kas darosi nemiegu naktimis visiskai. Sianakt net nezinau kada uzmigau bijojau i laikrodi paziuret
Ir dar vienas dalykas neramina ar man vaidenasi ar kas yra, bet man lyg pjuvio kaireje puseje pradejo rausti oda ir lyg pulinuka matau, todel pradedu nerimauti, kad nebutu kas rimta. Ryt vaziouosiu pas gydytoja, kad apziuretu.
Tokia laiminga ir optimistiskai nusiteikus buvau, bet jau kelios dienos nezinau kas su manimi darosi, viskas nervina. Jau ir namus pradejau tvarkytis ir valgyt gamint jau ir i darba noriu, nors dar tik savaite praejo. Tikiuosi tai laikina ir vel viskas stosis i savo vietas.

Ir dar vienas dalykas neramina ar man vaidenasi ar kas yra, bet man lyg pjuvio kaireje puseje pradejo rausti oda ir lyg pulinuka matau, todel pradedu nerimauti, kad nebutu kas rimta. Ryt vaziouosiu pas gydytoja, kad apziuretu.
Tokia laiminga ir optimistiskai nusiteikus buvau, bet jau kelios dienos nezinau kas su manimi darosi, viskas nervina. Jau ir namus pradejau tvarkytis ir valgyt gamint jau ir i darba noriu, nors dar tik savaite praejo. Tikiuosi tai laikina ir vel viskas stosis i savo vietas.
Tikrai nesiveržk į darbą,tą sakau iš savo patirties.Aš irgi po operacijos maniau kad labai geria jaučiuos ir po savaites pradėjau eiti pusei dienos į darbą,aišku,gudytojai tai jokiu būdu to nesakiau.Tai va,pradėjau labai blogai jaustis,naktį tiesiog negalėjau miegoti dusdavau, trūko oro,ilgiau paėjus irgi pradėdavau dusti,žodžiu buvo labai labai negerai,net negalėjau įsi vaizduoti kad vėl viska griš i vėžes.Gydytija sakė,kad po operacijos persitvarko visa hormoninė sistema todėl negalima jos pertempti.O paskui viskas iš tikro susitvarkė.Taip ,kad pamylėk dabar save ir nepersitempk.