Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 31, 21:07)
Zveriuke, o tu jau pasrsei sutarti? jaugi dabar tau zalia sviesa gimdyti BAK, visu baimiu gali atsikratyti 4u.gif

Dar ne.....pirmadieni su gydytoja skambinsiuos. Mat mano 37 savaite per sventes gavosi...uztai taip viskas nusikele.....Laikysiu savo mazuliuka suspaudus dar per visa savaitgali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 03 sausio 2009 - 11:29
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 01 03, 12:26)
Dar ne.....pirmadieni su gydytoja skambinsiuos. Mat mano 37 savaite per sventes gavosi...uztai taip viskas nusikele.....Laikysiu savo mazuliuka suspaudus dar per visa savaitgali  biggrin.gif

Mes irgi vaziuosim pirmadieni tartis del gimdymo biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Laukiu 2 nestuke.gif, kad su tuo ju nauju echo aparatu viskas daug sauniau matysis, nei anksciau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 03, 16:33)
Laukiu 2 nestuke.gif, kad su tuo ju nauju echo aparatu viskas daug sauniau matysis, nei anksciau... tongue.gif

o kas cia per naujas echo? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

as rytoj esu uzrasyta pas Ziobaka apziurai, kad jis patikrintu, jog atitinku visas salygas, kad bak priimtu gimdyti biggrin.gif. Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja apziura? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 05, 11:33)
Sveikos,

as rytoj esu uzrasyta pas Ziobaka apziurai, kad jis patikrintu, jog atitinku visas salygas, kad bak priimtu gimdyti biggrin.gif. Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja apziura? ax.gif

Labas rytelis,

apziura + slapimo tyrimas kainuos 185lt wink.gif jei slapimo tyrimu rezultatus jau busi atsinesusi, tai -35lt

kaip smagu, kad jau visai nebedaug liko 4u.gif iki susitikimo su dziaugsmeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 05, 12:14)
Labas rytelis,

apziura + slapimo tyrimas kainuos 185lt wink.gif jei slapimo tyrimu rezultatus jau busi atsinesusi, tai -35lt

kaip smagu, kad jau visai nebedaug liko  4u.gif iki susitikimo su dziaugsmeliu  4u.gif

dar man gavosi taip, kad atvaziavau apziurai, susimokejau. po keliu valandu sugrizau gimdyti smile.gif tai truputeli bereikalingai beveik 200lt nuplauke ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 05 sausio 2009 - 12:39
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 05, 12:14)
Labas rytelis,

kaip smagu, kad jau visai nebedaug liko  4u.gif iki susitikimo su dziaugsmeliu  4u.gif

Aciu uz informacija thumbup.gif biggrin.gif.
As kaip tik ryt is ryto einu pas savo ginekologa planinei apziurai, ten visada daro slapimo tyrima, tai gal reiks paprasyti, kad uzrasytu kur nors slapimo rezultatus ir vakare nunesciau Ziobakui... ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 05, 13:37)
dar man gavosi taip, kad atvaziavau apziurai, susimokejau. po keliu valandu sugrizau gimdyti  smile.gif tai truputeli bereikalingai beveik 200lt nuplauke  ax.gif

Na mes su vyru irgi norim kuo greiciau sutarti pasirasyti, nes buvo pozymiu, kad mazius anksciau gimti gali, o taip norim cia gimdyti..tai jau dvi savaites kiekviena ryta kalbinu, kad vis dar pabutu pas mane pilvelyje... blush2.gif ax.gif tongue.gif kol kas klauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 05, 14:42)
As kaip tik ryt is ryto einu pas savo ginekologa planinei apziurai, ten visada daro slapimo tyrima, tai gal reiks paprasyti, kad uzrasytu kur nors slapimo rezultatus ir vakare nunesciau Ziobakui... ax.gif  biggrin.gif

gali paprasyti, kad kopija padarytu arba bent jau rezultatus nurasytu smile.gif

Papildyta:
Na mes su vyru irgi norim kuo greiciau sutarti pasirasyti, nes buvo pozymiu, kad mazius anksciau gimti gali, o taip norim cia gimdyti..tai jau dvi savaites kiekviena ryta kalbinu, kad vis dar pabutu pas mane pilvelyje... blush2.gif  ax.gif  tongue.gif kol kas klauso biggrin.gif

as iskart geriau pasijutau, kai sutartele pasirasiau. atsipalaidavau smile.gif vis tik, svarbu buti susitarusiai ir uztikrintai pas ka gimdysi...pirmaji karta gimdziau valstybineje, bet jau ramu buvo vien todel, kad buvau sutarusi su gydytoja (ir tada su Ziobakiene) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 05 sausio 2009 - 14:18
Anksciau per echo aparata prastai matesi vaizdas, dabar naujas aparatas.
Atsakyti
Na ka, pasirasem siandien sutarti biggrin.gif tai jau ramiai galiu laukti gimdymo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sekmes dideliausios, ramaus, grazaus gimdymo ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti