be jokiu skatinimu ir plysimu, aciu uz tai komandai;)
QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 14, 14:23)
Sveikos,
as noreciau paklausti tu merginu kurios jau gimde Bak. O ten ar duoda kazkokius naktinius ar apranga apsirengti gimdymo metu?
ir kaip patogiau yra buti apsirengusiai po gimdymo (na tas kelias dienas, kol buni pagimdziusi ligonineje)? gal kazkokius treningus pasiimti ar kazka pan. nors mano drauges gimdziusios sako, kad pagimdzius naturaliu budu nelabai norisi kelnias rengtis:))) kaip jus rengetes?
as noreciau paklausti tu merginu kurios jau gimde Bak. O ten ar duoda kazkokius naktinius ar apranga apsirengti gimdymo metu?
ir kaip patogiau yra buti apsirengusiai po gimdymo (na tas kelias dienas, kol buni pagimdziusi ligonineje)? gal kazkokius treningus pasiimti ar kazka pan. nors mano drauges gimdziusios sako, kad pagimdzius naturaliu budu nelabai norisi kelnias rengtis:))) kaip jus rengetes?
Mano kai krutine didele, tai nebuvo patogus bak naktiniai, persirengiau i savo. Del kelniu tai msn buvo visai patogu...))Tokias medvilnines nestukines kelnes turejau grazias, panasias kaip aerobikai buna:)))
QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 14, 16:08)
Kuo didziausi sveikinimai!!!
O norejau paklausti pas ka gimdei? mes planuojam pas Ziobaka...
O norejau paklausti pas ka gimdei? mes planuojam pas Ziobaka...
Manau, nesigailesi...Apie savo gimdyma rasiau praeitoje temuteje.Mes visa seima po pusmetuko nuvyke buvom pasirodyt daktarui, taaaip gera si daktara matyti...Vel uzsimaniau visko is naujo, nestumo, gimdymo ir t.t. TAi vienas is silciausiu, nuosirdziausiu zmoniu sutiktu mano gyvenime...Ir kaip profesionalas - nuostabus gydytojas, ir kaip zmogus tai is viso man jis ypatingo gerumo ir zmogiskumo pavyzdys, gera buvo visa nestuma bendrauti, pas ji lankysiuos ir su kitais nestumais...