Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 12 09, 02:21)
A cia jau labai individualu. Jei kazkas su nestumu negerai, tai tu daug daugiau kartu eini pas gydytoja...daugiau echo daro....daugiau tyrimu ir t.t....Pvz. as turiu problemu su skydliauke, tai vien ant skydliaukes tyrimu ir gydytojo konsultaciju man virs 1000Lt. gaunasi...o t.y.3 konsultacijos pas gydytoja (450Lt) ir 3 kartus daryti tyrimai (kazkur 660 Lt).  Dar pvz. pas mane mazakraujyste...tai ir bendra kraujo tyrima daznai daro......o va dar neaisku kiek reikes vaiksciot pas gydytoja paskutinem savaitem...nes buna, kad ir kasdien pas gydytoja reikia pasirodyt.

Matau jau visai finiso tiesiojoj! Linkiu lengvo gimdymo 4u.gif Lauksim ispudziu ir apie BAK. Beje, pas ka lankaisi? Tikiuosi ir as BAK'e gimdyti tik niekaip neapsisprendziu ar Ziobaka, ar Ziobakiene pasirinkt..Nors kiek zinau (bent jau man taip ten sake), turi buti du akuseriai ir jie dazniausiai kartu vaziuoja g.gif bet vis tiek vis neissirenku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergyte_85: 09 gruodžio 2008 - 23:29
QUOTE(claries @ 2008 12 09, 21:31)
turiu klausimeli toms, kurios BAK gimde pacios, bet su epidurine nejautra: ar pakankamai profesionalus BAK dirbantis anesteziologas, t. y. ar gerai pataike idurt, ar atlikus nuskausminima, jautete kuna, ar po gimdymo neliko kokiu liekamuju reiskiniu...pirma epidura man taip sekmingai atliko, noretusi ir dabar gero profesonalaus anesteziologo  4u.gif
aciu, kas pasidalins patirtim  mirksiukas.gif

Viskas buvo super thumbup.gif Anesteziologas (Stanevičius) šaunus , teko su juo pabendrauti dar prieš gimdymą, per pamokėles, tai labai puikiai viską išaiškino, kaip kas kodėl daroma, koks būna poveikis ir pan. O ir gimdymo metu viską atliko greitai ir gražiai, skausmo galima sakyt nejaučiau išvis, o šiaip pilnai galėjau valdyti kūną. Ir jokių liekamųjų reiškinių nejaučiu. mirksiukas.gif O ir šiaip žmogus turi puikų jumoro jausmą - smagiai pasijuokavom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 10 gruodžio 2008 - 09:03
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 10, 10:03)
Viskas buvo super  thumbup.gif Anesteziologas (Stanevičius) šaunus , teko su juo pabendrauti dar prieš gimdymą, per pamokėles, tai labai puikiai viską išaiškino, kaip kas kodėl daroma, koks būna poveikis ir pan. O ir gimdymo metu viską atliko greitai ir gražiai, skausmo galima sakyt nejaučiau išvis, o šiaip pilnai galėjau valdyti kūną. Ir jokių liekamųjų reiškinių nejaučiu.  mirksiukas.gif O ir šiaip žmogus turi puikų jumoro jausmą - smagiai pasijuokavom  smile.gif

o anesteziologas su akinukais toks poaukstis? nors ir gimdziau be nuskausminamuju, bet buvo anesteziologas palatoje ir truputi kitoje vietoje padejo biggrin.gif o pavardes jo nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 10, 10:39)
o anesteziologas su akinukais toks poaukstis?

g.gif turbūt ne tas pas Jus buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 10 gruodžio 2008 - 19:06
QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 09, 13:43)
Nu aisku. Nes as tai einu kitur privaciai, ne bak. Ten sistema tokia, kad sumoki vienkartini mokesti uz visa nestumo prieziura ir viskas. I ja ieina apsilankymai pas daktara (apziura, echo, konsultacijos) - pirma nestumo semestra eijau kas dvi savaites, antra nestumo semestra kas menesi, o trecia nestumo semetsra kas dvi savaites, o dabar jau kas savaite, o veliau dar dazniau...bet man patiko tai, kad i ta kaina ieina ir nenumatyti apsilankymai - na tipo, jei tu jauti, kad kazkas negerai ir siaip neramu ir nori pasitrikrinti, tai susikambini su daktaru ir jis tave priima.. O taip pat ir visi tyrimai, kurie privalomi nesciosioms ieina..ir labai gerai, kad jie pas save visus tyrimo meginius paima ir tau nereikia grustis i poliklinika...
taip pat dar gerai tai, kad jei apziuros metu vaikas geru kadru padaro -pvz. juda, malasis, o kai didesnis ir geru rakarsu atsisuka, tai iraso i kompakta nuotraukyciu, filmuku...tai dabar labai smagu pamatyti pvz.,kai tavo lelius buvo kokia 15 sav. ir kaip jis ten kruta, vartosi..speju ir leliukui musu bus idomu pamatyti..
tik gaila, kad mano daktaras jau gimdymu nepriimineja..

Kazkada BAK'e irgi buvo toks nesciosios prieziuros paketas...uz kuri susimoki ir lankaisi...bet kazkodel ji panaikino unsure.gif
O i kita poliklinika irgi nereikia grustis del tyrimu...as juos BAK'e priduodu...ir gydytoja visada priima, jei kazkas negerai....bet kuriuo paros metu gali skambint. O ir echo gali paprasyt, kad i CD irasytu.....taip,kad nelabai matau didelio skirtumo tarp BAK'o ir tavo klinikos...tik tiek, kad cia moki uz kiekviena apsilankyma ir atskira procedura....o ne susimoki ir lankais biggrin.gif

QUOTE(mergyte_85 @ 2008 12 09, 23:29)
Matau jau visai finiso tiesiojoj! Linkiu lengvo gimdymo 4u.gif Lauksim ispudziu ir apie BAK. Beje, pas ka lankaisi? Tikiuosi ir as BAK'e gimdyti tik niekaip neapsisprendziu ar Ziobaka, ar Ziobakiene pasirinkt..Nors kiek zinau (bent jau man taip ten sake), turi buti du akuseriai ir jie dazniausiai kartu vaziuoja  g.gif bet vis tiek vis neissirenku  ax.gif

Jo...jau einam link finiso.
As pas gydytoja Odeta Kazlauskiene lankausi...o pas ka gimdysiu, tai net nezinau...man is esmes jokio skirtumo nera. Su gydytoja kai kalbejau, tai jinai pasake, kad surinks visa komanda, kad man del nieko nereikia rupintis. Nu ziuresim kaip cia bus g.gif
Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2008 12 09, 17:50)
va ko nesuprantu, kodėl BAK kiekvienas vizitas 150, jei pakartotinė konsultacija kainininke yra 90 LT berods  g.gif tipo po savaitės jau su kitu nėštumu atėjai, nebe tuo pačiu? Aš nėštumo priežiūros vaikščiojau privačiai, bet kitur, tai nuo nėščiosios kortelės išdavimo buvo mažesnė vizito kaina net nei pakartotinis vizitas, o paskutines 3 sav vaikščiojau į BAK ir kaskart 150 neskaitant tyrimų  g.gif  nebūtų mano gyd atostogavus, būčiau nėjus tikrai už tokias sumas  schmoll.gif

As sita pakartotini vizita tai biski kazkaip kitaip suprantu...pirma karta kai ateini pas gydytoja, tai tave apziuriu, nusiuncia darytis tyrimus ir tu susimoki 150 Lt....o va jau kai ateini su tyrimu rezultatais, tai butent tas tyrimu pakomentavimas kainuoja 90Lt. be apziuros......o kadangi BAK'e ginekologai nesciasias apziuri kaskart joms atvykus (nezinau kaip kiti gydytojai, bet maniske visada mane nuo iki apziuri)...del to ir imamas tas 150Lt mokestis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvėriukė: 12 gruodžio 2008 - 00:09
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 12 12, 00:17)
Su gydytoja kai kalbejau, tai jinai pasake, kad surinks visa komanda, kad man del nieko nereikia rupintis. Nu ziuresim kaip cia bus  g.gif

Taip ir bus, atvažiuosi, o tavęs jau lauks pasirinktas gydytojas, akušerė ir kiti. Dar labai faina buvo, kad ta surinkta komanda yra, bet jos nematai, atsiranda kiekvienas būtent tada, kai jo jau reikia. Pradžioj gydytojo patikrinimas, tada akušerės pagalba ruošiantis, anesteziologas pasirodo, kai tik jo prireikia, pediatrė ateina būtent jau stangų metu, kaip tik kelios minutės, prieš tai, kai ji reikalinga. Labai jaučiasi tokia darbo darna ir kad dirba susistygavusi komanda, o ne šiaip susirinkusi grupė žmonių.

Sėkmės 4u.gif Viskas bus labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, kurios gimde BAK neseniai

Jau ant nosies terminas, gimdysiu ten smile.gif

Noreciau paklausti, ar ten duoda tokius higijenos priemones kaip iklotai po gimdymo ir pampersai vaikui, ar reikia savu tureti? Taip pat, ar reikia savo klizmute veztis, ar paprasius ten padarys?

Aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(Motukas @ 2008 12 14, 01:19)
Sveikos, mamos, kurios gimde BAK neseniai

Jau ant nosies terminas, gimdysiu ten smile.gif

Noreciau paklausti, ar ten duoda tokius higijenos priemones kaip iklotai po gimdymo ir pampersai vaikui, ar reikia savu tureti? Taip pat, ar reikia savo klizmute veztis, ar paprasius ten padarys?

Aciu uz info

Duoda ir įklotų, kiek tik reikia, ir vienkartinių tinklinių kelnaičių, ir vaikui pampersų, ir klizmutės yra. Pasiimti savo reiktų vilnones kojinytes kūdikiui ir savo šukas, kosmetiką - šampūnus, kremus ir pan.
Atsakyti
Sveikos,

as noreciau paklausti tu merginu kurios jau gimde Bak. O ten ar duoda kazkokius naktinius ar apranga apsirengti gimdymo metu?
ir kaip patogiau yra buti apsirengusiai po gimdymo (na tas kelias dienas, kol buni pagimdziusi ligonineje)? gal kazkokius treningus pasiimti ar kazka pan. nors mano drauges gimdziusios sako, kad pagimdzius naturaliu budu nelabai norisi kelnias rengtis:))) kaip jus rengetes?
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 14, 14:23)
Sveikos,

as noreciau paklausti tu merginu kurios jau gimde Bak. O ten ar duoda kazkokius naktinius ar apranga apsirengti gimdymo metu?
ir kaip patogiau yra buti apsirengusiai po gimdymo (na tas kelias dienas, kol buni pagimdziusi ligonineje)? gal kazkokius treningus pasiimti ar kazka pan. nors mano drauges gimdziusios sako, kad pagimdzius naturaliu budu nelabai norisi kelnias rengtis:))) kaip jus rengetes?

Duoda maikutę prasegama ilgesnę, maždaug tokio tipo gimdymui. Po gimdymo davė persirengimui tokią pat kitą. Nieko daugiau kaip ir nereikėjo. Dar yra šlepetės ir šilti frotiniai chalatai, panašiai kaip viešbučiuose. Kelnių tikrai nesinorėjo smile.gif O sau turėkit liemenėlę maitinimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 14, 14:23)
Sveikos,

Sveikutes, sia savaite pagimdziau bak'e, tai zinokit servisas Super Auksciausio lygio, All inclusive thumbup.gif , nuo pasitikimo iki isvykimo, viska ten duoda (reikia tik savo dantu sepetuko ir veido kremo), naktinius veziau savo , bet nenaudojau nes ju geresni ir patogesni, zodziu super, mano giminaiciai buvo labai nustebe kaip taip gerai gimdyvems ten, negaila ne vieno lito ir gimdyviu tikrai netruksta, beje gimdo ir naturaliai ir tikrai girdejau kaip parekia gimdant, o kas po cezario tai isvis viska sutvarko aptvarko jokio diskomforto (pas mane buvo cezariukas), akuseres ir sesutes labai labai malonios ir paslaugios. As labai laiminga ir patenkinta tokiu gimdymu, didelis aciu bak'o personalui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 12 14, 16:45)
Sveikutes, sia savaite pagimdziau bak'e, tai zinokit servisas Super Auksciausio lygio, All inclusive  thumbup.gif , nuo pasitikimo iki isvykimo, viska ten duoda (reikia tik savo dantu sepetuko ir veido kremo), naktinius veziau savo , bet  nenaudojau nes ju geresni ir patogesni, zodziu super, mano giminaiciai buvo labai nustebe kaip taip gerai gimdyvems ten, negaila ne vieno lito ir gimdyviu tikrai netruksta, beje gimdo ir naturaliai ir tikrai girdejau kaip parekia gimdant, o kas po cezario tai isvis viska sutvarko aptvarko jokio diskomforto (pas mane buvo cezariukas), akuseres ir sesutes labai labai malonios ir paslaugios. As labai laiminga ir patenkinta tokiu gimdymu, didelis aciu bak'o personalui.  smile.gif

Kuo didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif biggrin.gif
O norejau paklausti pas ka gimdei? mes planuojam pas Ziobaka...
Atsakyti