QUOTE(JUSSTE @ 2008 12 09, 13:43)
Nu aisku. Nes as tai einu kitur privaciai, ne bak. Ten sistema tokia, kad sumoki vienkartini mokesti uz visa nestumo prieziura ir viskas. I ja ieina apsilankymai pas daktara (apziura, echo, konsultacijos) - pirma nestumo semestra eijau kas dvi savaites, antra nestumo semestra kas menesi, o trecia nestumo semetsra kas dvi savaites, o dabar jau kas savaite, o veliau dar dazniau...bet man patiko tai, kad i ta kaina ieina ir nenumatyti apsilankymai - na tipo, jei tu jauti, kad kazkas negerai ir siaip neramu ir nori pasitrikrinti, tai susikambini su daktaru ir jis tave priima.. O taip pat ir visi tyrimai, kurie privalomi nesciosioms ieina..ir labai gerai, kad jie pas save visus tyrimo meginius paima ir tau nereikia grustis i poliklinika...
taip pat dar gerai tai, kad jei apziuros metu vaikas geru kadru padaro -pvz. juda, malasis, o kai didesnis ir geru rakarsu atsisuka, tai iraso i kompakta nuotraukyciu, filmuku...tai dabar labai smagu pamatyti pvz.,kai tavo lelius buvo kokia 15 sav. ir kaip jis ten kruta, vartosi..speju ir leliukui musu bus idomu pamatyti..
tik gaila, kad mano daktaras jau gimdymu nepriimineja..
Kazkada BAK'e irgi buvo toks nesciosios prieziuros paketas...uz kuri susimoki ir lankaisi...bet kazkodel ji panaikino
O i kita poliklinika irgi nereikia grustis del tyrimu...as juos BAK'e priduodu...ir gydytoja visada priima, jei kazkas negerai....bet kuriuo paros metu gali skambint. O ir echo gali paprasyt, kad i CD irasytu.....taip,kad nelabai matau didelio skirtumo tarp BAK'o ir tavo klinikos...tik tiek, kad cia moki uz kiekviena apsilankyma ir atskira procedura....o ne susimoki ir lankais
QUOTE(mergyte_85 @ 2008 12 09, 23:29)
Matau jau visai finiso tiesiojoj! Linkiu lengvo gimdymo
Lauksim ispudziu ir apie BAK. Beje, pas ka lankaisi? Tikiuosi ir as BAK'e gimdyti tik niekaip neapsisprendziu ar Ziobaka, ar Ziobakiene pasirinkt..Nors kiek zinau (bent jau man taip ten sake), turi buti du akuseriai ir jie dazniausiai kartu vaziuoja
bet vis tiek vis neissirenku
Jo...jau einam link finiso.
As pas gydytoja Odeta Kazlauskiene lankausi...o pas ka gimdysiu, tai net nezinau...man is esmes jokio skirtumo nera. Su gydytoja kai kalbejau, tai jinai pasake, kad surinks visa komanda, kad man del nieko nereikia rupintis. Nu ziuresim kaip cia bus
Papildyta:
QUOTE(jugaga @ 2008 12 09, 17:50)
va ko nesuprantu, kodėl BAK kiekvienas vizitas 150, jei pakartotinė konsultacija kainininke yra 90 LT berods
tipo po savaitės jau su kitu nėštumu atėjai, nebe tuo pačiu? Aš nėštumo priežiūros vaikščiojau privačiai, bet kitur, tai nuo nėščiosios kortelės išdavimo buvo mažesnė vizito kaina net nei pakartotinis vizitas, o paskutines 3 sav vaikščiojau į BAK ir kaskart 150 neskaitant tyrimų
nebūtų mano gyd atostogavus, būčiau nėjus tikrai už tokias sumas
As sita pakartotini vizita tai biski kazkaip kitaip suprantu...pirma karta kai ateini pas gydytoja, tai tave apziuriu, nusiuncia darytis tyrimus ir tu susimoki 150 Lt....o va jau kai ateini su tyrimu rezultatais, tai butent tas tyrimu pakomentavimas kainuoja 90Lt. be apziuros......o kadangi BAK'e ginekologai nesciasias apziuri kaskart joms atvykus (nezinau kaip kiti gydytojai, bet maniske visada mane nuo iki apziuri)...del to ir imamas tas 150Lt mokestis.
..." Sielvartas yra tikras. Bet nesiliauti sielvartauti - tai tragedija, baisesnė ir už tai, kad jūsų vaikas autistas"...