QUOTE(magic magic @ 2009 12 12, 00:17)
Tai gi vat ,kad as su abiem savo dukrom tai pergyvenau (su abiem gulejau ligoninej apie 7-8 sav),todel ir sakau ,kad anksciau reaguodavo labai i gresiancius persileidimus.Dabartine mano gine sako galiu parasyti duphastona,bet jeigu sako pradesi gerti tai reikes visa laika gerti.Tai sakau,kol dar nekraujuoju tai palauksiu,nors neesu tikra ar gerai darau
Papildyta:
O tai si gydytoja dirba BAK-e? Man svarbu suzinoti,kurios saugo ankstyvus nestumus,kad vel nepapulti ant ''naturalistes''
Papildyta:
O tai si gydytoja dirba BAK-e? Man svarbu suzinoti,kurios saugo ankstyvus nestumus,kad vel nepapulti ant ''naturalistes''
manau, kad labai svarbi tavo pacios nuomone, o ir ankstesni nestumai irodo, kad verta reikalauti is mediko gelbeti uzsimezgusia gyvybe!!!
o tu nenori kreiptis pas ta pacia, kuri anksciau tau pagelbejo?
negaliu tvirtinti 100proc., bet lyg ir Ziobakiene tokios per viduriuka strategijos laikydavosi.
Papildyta:
QUOTE(Blobse @ 2009 12 12, 00:13)
Tai ačiū VGN ir gyd. Širšinaitienei, kad, kai 7 sav. prasidejo tepliojimas isikiso, neaauginciau dabar turbut savo mazojo burbuliuko
tik uz tai, kad bandyti gelbeti tiesiog paminejau, kad kazkaip bendra tendencija tokia sklando ir tiek. zinau atveji, kai mama verke ir reikalavo kitos gyd. nuomones, kad nenori jog butu atliktas valymas, o viena gydytoja prispaudus aiskino, kad tai neisvengiama, taciau atejus dar kitai gydytojai, pasirode imanoma buvo isgelbeti ir viskas baigesi laimingai ir cia tame paciame VGN.