Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 02, 14:34)
viskas sakyciau normalu, kiekviena seima sprendzia kaip jai patogiau wink.gif

as taip pat savo vyresnelio nebuvau niekam palikusi su nakvyne. man gerai tik tada, kai vaikas, dabar vaikai, salia manes smile.gif ir ne vienas pagalvoja is pazistamu, kad esu fau, kad nemoku ir negaliu palikti vaiku kazkam ilgesniam laikui (kad ir parai).
tik mano nuomone siuo klausimu (del vaiko atsivezimo i gimdymo namus) siek tiek kitokia, kad viskam yra vieta ir laikas. kazkaip nesudare dideliu problemu vaziuoti gimdyti paliekant mazaji namuose su patikimais zmonemis.

kitas momentas, o jus pagalvojat, ka jusu mazylis veiks per dieneles palatoje? leisite lakstyti po koridoriu? na, nebent, jusu vaikai megsta sedeti ir zaisti vienoje vietoje wink.gif

Pilnai pritariu issakytai nuomonei.
Nera ka pridurt smile.gif
Atsakyti
Mur mur, suprantu, is esmes Tu teisi, maniskis tikrai ne is tu, kur nusedi vietoje ir dar ramiai. As nei nemanau, kad kiurksos palatoj, gi tures veiklos su teciu ir namie, gi valgyt reikes pasidaryt, nusipraust, i lauka iseit, reiks stengtis kad per daug niekas nesiskirtu, nei paprastai. BEt va del pacios nakvynes tai man labai priimtinas variantas...KAs del ramybes...MAnau, didesnio alaso pridaro kai gvardijom gimines pas gimdyves traukia, jokio supratingumo...JEi suverks karta kita, nematau bedos, o issilakstyt galima ir ne ligoninej, kad kitu mayciu ramybes nedrumsti.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 12 03, 15:08)
Mur mur, suprantu, is esmes Tu teisi, maniskis tikrai ne is tu, kur nusedi vietoje ir dar ramiai. As nei nemanau, kad kiurksos palatoj, gi tures veiklos su teciu ir namie, gi valgyt reikes pasidaryt, nusipraust, i lauka iseit, reiks stengtis kad per daug niekas nesiskirtu, nei paprastai. BEt va del pacios nakvynes tai man labai priimtinas variantas...KAs del ramybes...MAnau, didesnio alaso pridaro kai gvardijom gimines pas gimdyves traukia, jokio supratingumo...JEi suverks karta kita, nematau bedos, o  issilakstyt galima ir ne ligoninej, kad kitu mayciu ramybes nedrumsti.

drinks_cheers.gif
ir as manau, kad diena atsirastu pakankamai veiklos ir ne klinikoje. o va nakciai man gaila dukryte pas senelius palikt - zinau, kad pries mieguti ten verkia, kad sunkiai uzmigdo.... tuo tarpu namuose tokiu problemu nebuna....
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 02, 14:34)
viskas sakyciau normalu, kiekviena seima sprendzia kaip jai patogiau wink.gif

as taip pat savo vyresnelio nebuvau niekam palikusi su nakvyne. man gerai tik tada, kai vaikas, dabar vaikai, salia manes smile.gif ir ne vienas pagalvoja is pazistamu, kad esu fau, kad nemoku ir negaliu palikti vaiku kazkam ilgesniam laikui (kad ir parai).
tik mano nuomone siuo klausimu (del vaiko atsivezimo i gimdymo namus) siek tiek kitokia, kad viskam yra vieta ir laikas. kazkaip nesudare dideliu problemu vaziuoti gimdyti paliekant mazaji namuose su patikimais zmonemis.

kitas momentas, o jus pagalvojat, ka jusu mazylis veiks per dieneles palatoje? leisite lakstyti po koridoriu? na, nebent, jusu vaikai megsta sedeti ir zaisti vienoje vietoje wink.gif

nesupykit, cia tik mano nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif

tikrai manau vaikui bake nei kitoi lygoninei ne vieta, schmoll.gif
kad pernakvos su tetuku ar mociute pora dienu, blink.gif
taigi ne metam paliekat ir isvaziuojat

kitose lygoninese net lankyti su vaiku nelabai nori leisti,nes darzelinio amziaus vaikai, lygu nesiotojai daznai buna....

o ir sveciu po gimdymo maziausiai norejosi matyti,nors antra gmdziau tik 20minuciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 gruodžio 2009 - 02:00
Nu ,bet ir islepinti vaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(magic magic @ 2009 12 04, 16:17)
Nu ,bet ir islepinti vaikai g.gif

na pvz mano dukrytei viso labo metukai su trupuciu. todel ir nespejom dar labai daug issiskyrimu patirt... ir anaiptol nemanau, kad pries nakti ja apkamsyt ir pabuciuot yra lepinimas....
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 12 05, 17:47)
na pvz mano dukrytei viso labo metukai su trupuciu. todel ir nespejom dar labai daug issiskyrimu patirt... ir anaiptol nemanau, kad pries nakti ja apkamsyt ir pabuciuot yra lepinimas....

kalbama ne apie apkamsymus ir pabuciavimus

o apie lygonine doh.gif is kurios jau norima padaryti vaiku darzely doh.gif
metukai ar maziau,bet pora dienu pabuti su teciu ar seneliais,ne pasaulio pabaiga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 06 gruodžio 2009 - 05:50
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 12 06, 06:50)
kalbama ne apie apkamsymus ir pabuciavimus

o apie lygonine  doh.gif  is kurios jau norima padaryti vaiku darzely doh.gif
metukai ar maziau,bet pora dienu pabuti su teciu ar seneliais,ne pasaulio pabaiga smile.gif

kadangi svieciasi cezaris, tai tetis bus labai reikalingas antrajam leliukui ir man, taigi palikt galetume nebent su seneliais (teciui be jokio rupescio palikciau!). o pvz mane seneliai nervuoja (ypac senele) blush2.gif niekad nepaskambina, jei kyla kokiu klausimu del maitinimo ar siaip, o daro savo nuoziura ir visai nebutinai taip, kaip darytume mes. ziauriai uzknisa, bet zinoma, ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif
o kas del vaiku darzelio, tai mokedama tokia kaina tikrai nesijausciau kalta, jei koki syki dukryte suverktu ar nusijuoktu.... juk bet kokiu atveju tas "darzelis" butu tik musu palatoje, taigi kitos mamos del to tikrai neturetu rupintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 12 06, 12:51)
kadangi svieciasi cezaris, tai tetis bus labai reikalingas antrajam leliukui ir man, taigi palikt galetume nebent su seneliais (teciui be jokio rupescio palikciau!). o pvz mane seneliai nervuoja (ypac senele)  blush2.gif  niekad nepaskambina, jei kyla kokiu klausimu del maitinimo ar siaip, o daro savo nuoziura ir visai nebutinai taip, kaip darytume mes. ziauriai uzknisa, bet zinoma, ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif 
o kas del vaiku darzelio, tai mokedama tokia kaina tikrai nesijausciau kalta, jei koki syki dukryte suverktu ar nusijuoktu.... juk bet kokiu atveju tas "darzelis" butu tik musu palatoje, taigi kitos mamos del to tikrai neturetu rupintis  rolleyes.gif

Nakciai dar suprantu, kad vyresnis vaikas lieka nakvoti su tevais, bet tik ne sedi BAK-e kiaura para doh.gif . Klausimas, ar tikrai VAIKUI to reikia, gal greiciau mamai? g.gif Ivertinkit, kad pati busit po CP.
Aisku, kitoms mamoms netukdys - palatos juk atskiros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2009 12 06, 13:10)
Nakciai dar suprantu, kad vyresnis vaikas lieka nakvoti su tevais, bet tik ne sedi BAK-e kiaura para  doh.gif  . Klausimas, ar tikrai VAIKUI to reikia, gal greiciau mamai?  g.gif  Ivertinkit, kad pati busit po CP.
Aisku, kitoms mamoms netukdys - palatos juk atskiros  4u.gif

pilnai sutinku - kiaura para butu tikrai sudetinga mirksiukas.gif
o ir del nakties juk viskas nuo situacijos prilklausys. gal as isvis negalesiu ten gimdyt, kas ten zino... dar daug laiko mums.
bet is esmes dziaugiuosi tokia galimybe 4u.gif
Atsakyti
mazuika, taciau nakti mergaites maitinti nereikes, o diena vis tiek turesi palikti tai paciai seneliai, nes tevelis bus salia taves ir mergaites veziojimas i ligonine, kur beje pilna kitomis ligomis serganciu zmoniu, nebus tas problemos sprendimas g.gif

manau, kad bet kurioje situacijoje yra, o jei nera, tai turetu atsirasti: ZMOGISKUMAS IR SVEIKO PROTO RIBOS, kuris pinigais nematuojamas ir pasakymas, kad kai moki tokius pinigus, viskas galima nono.gif o jeigu visos pradesim taip galvoti ir elgtis, tai gal viena nuspres, kad shuneli nori atsivezti, kita nuspres, kad po gimdymo visada bus tik nuoga, nes jai taip patogiau ir t.t. ir t.t.

zinoma, buna situaciju, kai kitos iseities nera, kai TIKRAI nera kur palikti kito vaikelio (manau, butent tai situacijai ir sukurta galimybe pastatyti papildoma lovele), bet tai neturetu buti ta situacija, kai zaidzia mamos ambicijos.

Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 06, 17:17)
mazuika, taciau nakti mergaites maitinti nereikes, o diena vis tiek turesi palikti tai paciai seneliai, nes tevelis bus salia taves ir mergaites veziojimas i ligonine, kur beje pilna kitomis ligomis serganciu zmoniu, nebus tas problemos sprendimas  g.gif

manau, kad bet kurioje situacijoje yra, o jei nera, tai turetu atsirasti: ZMOGISKUMAS IR SVEIKO PROTO RIBOS, kuris pinigais nematuojamas ir pasakymas, kad kai moki tokius pinigus, viskas galima  nono.gif o jeigu visos pradesim taip galvoti ir elgtis, tai gal viena nuspres, kad shuneli nori atsivezti, kita nuspres, kad po gimdymo visada bus tik nuoga, nes jai taip patogiau ir t.t. ir t.t.

zinoma, buna situaciju, kai kitos iseities nera, kai TIKRAI nera kur palikti kito vaikelio (manau, butent tai situacijai ir sukurta galimybe pastatyti papildoma lovele), bet tai neturetu buti ta situacija, kai zaidzia mamos ambicijos.

Va kur teisingai pasakyta.Pilnai pritariu drinks_cheers.gif
As negalejau gimdyt BAK'e ,deja,nors buvau tam pasiruosus.
Net minties nebuvo vestis i gimdyma vyresnius vaikus unsure.gif
Butu galeje ateit valandziuke aplankyt,bet ne pastoviai tunot palatoj.
Atsakyti