Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mazuika @ 2009 11 30, 16:21)
o Nadiezda tai gal tokia jauna mergaite tamsiais plaukais? nes pas mus tai didziaja laiko dali buvo Rasele (apie ja tik geriausi prisiminimai), o naktimis Ingrida (ji man nelabai patiko). o viena diena kelis kartus buvo tokia jauna mergaite, kuri beje ir atsistoti pirma karta po cezario padejo - tikrai labai maloni ir profesionali pasirode. bet nespejau jos gerai isidemeti, ir varda pamirsau, nes trumpai su ja teko bendraut. tai sakau, gal ten ta Nadiezda buvo? mirksiukas.gif

Rasa tai isvis auksiniu ranku moteris ir labai rupestinga 4u.gif
Nadezda tokia smulkute trumpais plaukais moteris, nera labai jauna, bet ir ne sena, vidutinio amziaus 4u.gif simpatiska tokia labai.
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2009 11 30, 18:19)
Rasa tai isvis auksiniu ranku moteris ir labai rupestinga  4u.gif
Nadezda tokia smulkute trumpais plaukais moteris, nera labai jauna, bet ir ne sena, vidutinio amziaus  4u.gif simpatiska tokia labai.

tai pas mus vadinasi ne Nadiezda buvo uzsukusi smile.gif
Atsakyti
Nadiezda - tikrai jega ir Ziobakiene irgi jega. Neseniai grizom is BAKo ir pritariu visoms, kas sako, kad verta geriau pataupyti kitur, bet nepagaileti gimdymui tenai. Ir pats gimdymas, ir pagalba po jo, ypac kai pirmas vaikas, yra auksciausio lygio. Gydytojai ir akuseres viska paaiskina, padeda, parodo, pakartoja, jei reikia. Manau, tai geriausia dovana, kuria galite gauti uz visa atnesiota nestuma.
Atsakyti
Aha, dabar laukiam antruko, ir tikrai nesinori, kad butu prasciau nei pirmam, norisi dvasinio ir fizinio komforto, taigi taupom taupom ir gimdysim BAK, jei tik bus imanoma...MAn be to labai svarbu, kad ileis suneli su teciu, nes mes visad visi kartu, nepaliekam vaikucio...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 12 01, 15:39)
Aha, dabar laukiam antruko, ir tikrai nesinori, kad butu prasciau nei pirmam, norisi dvasinio ir fizinio komforto, taigi taupom taupom ir gimdysim BAK, jei tik bus imanoma...MAn be to labai svarbu, kad ileis suneli su teciu, nes mes visad visi kartu, nepaliekam vaikucio...

norit pasakyt, kad vyresni vaikuti ten irgi priima ir leidzia ten nakvoti?? jus kieno noirs apie tai jau klauset?
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 12 01, 16:53)
norit pasakyt, kad vyresni vaikuti ten irgi priima ir leidzia ten nakvoti?? jus kieno noirs apie tai jau klauset?

Leidzia 4u.gif Kalbejau su BAK vadybininke, ji patvirtino, kad turi sudedama lovele vyresniems vaikuciams, jeigu seima nori likti nakvoti kartu.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2009 12 01, 17:31)
Leidzia  4u.gif  Kalbejau su BAK vadybininke, ji patvirtino, kad turi sudedama lovele vyresniems vaikuciams, jeigu seima nori likti nakvoti kartu.

o, tai labai faina mirksiukas.gif nors mums viskas dar toli, bet as jau dabar pergyvenu, kad su dukryte reiktu issiskirt 4u.gif
Atsakyti
dovanokit, bet mazumele nesuprantu, tipo vaika i gimdyma veziesi, ar kaip??? ka Jus turite minty, kad nereikia su vyresniuoju vaiku issiskirti?
o jei gimdysit beveik para, o jei neiseis gimdyt BAK'e....vis tiek reikia tureti 100proc. alternatyva, kur galesite palikti savo vaikeli ir kas gales su juo nakti pabuti (jei reikes).

Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 02, 13:57)
dovanokit, bet mazumele nesuprantu, tipo vaika i gimdyma veziesi, ar kaip??? ka Jus turite minty, kad nereikia su vyresniuoju vaiku issiskirti?
o jei gimdysit beveik para, o jei neiseis gimdyt BAK'e....vis tiek reikia tureti 100proc. alternatyva, kur galesite palikti savo vaikeli ir kas gales su juo nakti pabuti (jei reikes).

na tai zinoma, kad neplanuojam vaiko i operacine veztis 4u.gif bet juk jei viskas ok, tai pvz antra diena, manau, kad jau labai noresiu pamatyti dukryte...
pvz man pirmaji karta dare cezari, tai viskas praejo greitai ir sklandziai, ir jau po keliu valandu su sypsena priiminejom pirmuosius lankytojus ax.gif
o ir nakciai su dukryte skirtis nelabai noreciau - vos kelis kartus esam ja palike pas senelius nakciai.
aisku, cia yra daug viskokiu "bet", "o kas, jeigu" ir t.t. taigi viskas priklausys nuo situacijos, bet smagu, kad apskritai tokia galimybe yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2009 12 01, 15:53)

Panasu, kad leidzia, pamenu kai su pirmuku gulejom, salia palatoj tikrai vakare verke didesnis vaikutis g.gif

Mur mur, as gal pakraupinsiu, bet labai bijau kad taip ir bus - mane mano berniukai ves gimdyt abu:lotuliukas: MAno sunutis per pusantru metu nei sykio ner likes su kuo kitu nei tetis ir mama, jam ir taip sokas butu. Tik aisku neitu i palata, kol gimdyciau, deja gali tekti del to ir vyrui nedalyvaut paciam gimdyme, del ko abu labai labai pergyvenam, bet didziukui musu tikrai bus sunku ir reikia apie ji galvoti, be to zinau, kad ji palikus as negalesiu buti rami, o su teciu tas pats kas su mama, bent jau musu seimoj...Tik bijau, kad vel negimdyciau nakti, tada realiai neisivaizduoju...Apie vaiko palikima ir vezima pas pvz senelius negali but ir kalbos, kai pirmas gimdymas 3 h truko...Zodziu, musu priciuozus seimynele, bet yra kaip yra...
Atsakyti
viskas sakyciau normalu, kiekviena seima sprendzia kaip jai patogiau wink.gif

as taip pat savo vyresnelio nebuvau niekam palikusi su nakvyne. man gerai tik tada, kai vaikas, dabar vaikai, salia manes smile.gif ir ne vienas pagalvoja is pazistamu, kad esu fau, kad nemoku ir negaliu palikti vaiku kazkam ilgesniam laikui (kad ir parai).
tik mano nuomone siuo klausimu (del vaiko atsivezimo i gimdymo namus) siek tiek kitokia, kad viskam yra vieta ir laikas. kazkaip nesudare dideliu problemu vaziuoti gimdyti paliekant mazaji namuose su patikimais zmonemis.

kitas momentas, o jus pagalvojat, ka jusu mazylis veiks per dieneles palatoje? leisite lakstyti po koridoriu? na, nebent, jusu vaikai megsta sedeti ir zaisti vienoje vietoje wink.gif

nesupykit, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
As tai tikrai nenoriu, kad mano vyresnioji dukra nakvotu BAK-e su manim. Tiesiog ta kalba su vadybininke pasisuko link lovyciu vyresniesiems vaikams, bet man tai neaktualu. Jeigu gimdysiu nakti, tai ir vyro nebus - tupes namie su vyresniaja. Ateis, aplankys mergina diena trumpam, ir uztenka. Maniskei tikrai ne vieta leisti laika palatoj salia pagimdziusios mamos - vis tiek neisbus ilgiau negu 20 min. lotuliukas.gif o paskui vaikykis ja po klinika lotuliukas.gif ne ta istaigos paskirtis.
Atsakyti