Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(rzv @ 2009 10 05, 15:15)
o jei reikes reanimacijos...BAK neturi,todel veza i valstybine ligonine...o jei nespes?

Kaip daznai gimdymo metu prireikia reanimacijos?
gimdyvei? is mano pazystamu niekam schmoll.gif
naujagimiui? is mano pazystamu niekam.
Klausiau "BAK'e,sake per ju gyvavimo istorija (5 metus) 4 ar 5 naujagimius teko vezti i ligonine.

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 05, 20:57)

tačiau tokios tikimybės atmesti negalima.
Atsakyti
Nu 3000 Lt BAKui sumoka ligoniu kasos, jei turi sodra (cia kai cezaris) smile.gif O BAKo kainorasti su Sodra ir be Sodros nurodo 2000 Lt skirtuma lotuliukas.gif - gudruoliai,tai jei kompensuoja 3000, tai buk saziningas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 05, 20:57)
naujagimiui? is mano pazystamu niekam.

Kaip niekam is pazistamu? Man cool.gif
Jei tokia situacija kaip mano, tavo vaika isveztu i Santariskes, o tu liktum gulet pora dienu BAK'e. Po to keliautum i Santariskes irgi. Gimdymo namuose, Antakalnio klinikose panasiais atvejais mamos guli su vaikais akuseriniame skyriuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 10 06, 19:20)
Kaip niekam is pazistamu? Man cool.gif
Jei tokia situacija kaip mano, tavo vaika isveztu i Santariskes, o tu liktum gulet pora dienu BAK'e. Po to keliautum i Santariskes irgi. Gimdymo namuose, Antakalnio klinikose panasiais atvejais mamos guli su vaikais akuseriniame skyriuje 4u.gif

Nezinojau,zinok,kad vaikuti reanimacijoj laike.
Maniau ta pneumonijos virusa antibais gyde ir tiek. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 06, 20:02)
Nezinojau,zinok,kad vaikuti reanimacijoj laike.
Maniau ta pneumonijos virusa antibais gyde ir tiek. unsure.gif

Ji ten vadinasi intensyvia terapija mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, BAK'as tikrai neturi salygu gydyt tokias patologijas. Paklausk, kai nueisi pas Z. ax.gif O gal?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 10 06, 20:16)
Ji ten vadinasi intensyvia terapija mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, BAK'as tikrai neturi salygu gydyt tokias patologijas. Paklausk, kai nueisi pas Z. ax.gif O gal?

Butinai paklausiu.Aciu,kad informavai.
Sutarties dar nepasirasiau.Tai vat ir "buriu" kaip cia protingiau pasielgt doh.gif
But viskas aisku ir nekiltu man abejones,kad va ateini susimoki ir zinai,kad gausi visa pagalba.O cia kazkoks "oras" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rzv @ 2009 10 05, 15:15)
o jei reikes reanimacijos...BAK neturi,todel veza i valstybine ligonine...o jei nespes?

As manau, kad sia tema yra siek tiek piktnaudziaujama ax.gif
Taip, BAK'as neturi reanimacijos ir busimos mamos yra apie tai informuojamos pasirasomoje sutartyje. Tad kiekviena turi laisva valia apsispresti.
Kita vertus, kiek zinau, vaiku reanimacija Vilniuje yra tik Santariskese, tad extra atveju bet kurie gimdymo namai vaikiuka ves i cia.
O del suspejimo, tai ar visus 9 nestumo menesius tupite netoli ligonines g.gif , nes bet kuria minute gali atsitikti kas nors nenumatyta? Manau, kad ne...as 6 menesi skridau i Londona ir nesukau sau galvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 06, 21:13)
Kita vertus, kiek zinau, vaiku reanimacija Vilniuje yra tik Santariskese, tad extra atveju bet kurie gimdymo namai vaikiuka ves i cia.

Ne visai tiesa. Vaiku intensyvios terapijos skyrius turi ir Antakalnio klinikos, ir Gimdymo namai. Ne super sudetingi atvejai yra gydomi vietoje. Tarkim, igimta infekcija tikrai nera indikacija vaziuot i Santariskes, bet antibiotiku kursas yra 7 dienos. Ar BAK'e butu salygos tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2009 10 06, 21:24)
Ne visai tiesa. Vaiku intensyvios terapijos skyrius turi ir Antakalnio klinikos, ir Gimdymo namai. Ne super sudetingi atvejai yra gydomi vietoje. Tarkim, igimta infekcija tikrai nera indikacija vaziuot i Santariskes, bet antibiotiku kursas yra 7 dienos. Ar BAK'e butu salygos tai padaryti?

Detaliai nesidomejau ax.gif
Tik norejau pasakyti, kad turincioms abejoniu del BAK, siulyciau issiaiskinti, kokio sudetingumo atvejais gimdymo namai gali suteikti pagalba.
O siaip linkiu, kad ne vienai nereiketu susidurti su nenumatytais dalykais 4u.gif
Atsakyti
skaitau ir pavydziu, kurios galit sau leisti gimdyti BAK ax.gif , as irgi ten lankausi, nes suvyru kreipemes ten, kai negalejom susilaukti vaikelio, vyras pagere tableciu, kurias israse p. Gyd. Kazlauskiene (nuostabi gydytoja); ir va pasirode ilgai lauktas stebuklas... ir dabar pas sia gydytojalankausi ten, bet gimdyti sau leisti ten negalesim leisti; kainos nuo 3500 iki 7000 lt, , stovi dvi paskolos ir namo statybos ant musu peciu - tai teks vaziuoti kazkur kitur.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2009 11 04, 15:23)
skaitau ir pavydziu, kurios galit sau leisti gimdyti BAK  ax.gif , as irgi ten lankausi, nes suvyru kreipemes ten, kai negalejom susilaukti vaikelio, vyras pagere tableciu, kurias israse p. Gyd. Kazlauskiene (nuostabi gydytoja); ir va pasirode ilgai lauktas stebuklas... ir dabar pas sia gydytojalankausi ten, bet gimdyti sau leisti ten negalesim leisti; kainos nuo 3500 iki 7000 lt, , stovi dvi paskolos ir namo statybos ant musu peciu - tai teks vaziuoti kazkur kitur.... unsure.gif

kazin, ar is ten gimdanciu labai daug yra tokiu, kurios be jokiu problemu gali sumoket tuos 3500, ar juolab 7000... (mums kaip tik tiek kainavo, ir jei viskas ok - neuzilgo vel tiek kainuos). asmeniskai man tai yra labai dideli pinigai, ypac dabar, kai krize, vyrui atlyginima vis mazina, o neaisku ir kokios motinystes ismokos bus, bet... o kur dar paskolos, lizingai ir pan. na bet bandysim taupyt, pasispaust truputi... ypac kai viena karta ten jau buvom, tai norisi vel sugryst 4u.gif
Atsakyti