Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As va jau greit gimdysiu Bak'e ir man tikrai negaila tu tukstanciu uz gimdyma. Tai pat susiduriau su ziauriu pavydu, kad gimdysiu bak'e, tai dabar stengiuosi nepasakot kitiems ir tevams prisakiau nepasakot giminems ir draugams, ba lietuviai labai jau pavydus, visur nesveikai ponizma mato, jiems matai geriau kokia shuba nusipirkt ar telika plazmini, o kentet diskomforta ir neprieziura valstybinese bei i kisene moket matot atseit geriau, nei privaciai istaigai uz superine prieziura, jaukuma ir pan. moket. O toms kas varo ant bak'o ir net nesiruosia ten gimdyt geriau isvis nekomentuokit ko nezinot, cia snekasi tos kas uz bak'a ir gimdyma ten , va kiek pasireiskiau smile.gif .

Man tai jau ramiau siandien ba jau perkopiau i 38 savaite, tai jau priims bak'e mane, ryt vel vaziuoju apziurai, nedaug jau liko vos savaitele iki sustikimo su lelium smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 12 02, 21:03)
As va jau greit gimdysiu Bak'e ir man tikrai negaila tu tukstanciu uz gimdyma. Tai pat susiduriau su ziauriu pavydu, kad gimdysiu bak'e, tai dabar stengiuosi nepasakot kitiems ir tevams prisakiau nepasakot giminems ir draugams, ba lietuviai labai jau pavydus, visur nesveikai ponizma mato, jiems matai geriau kokia shuba nusipirkt ar telika plazmini, o kentet diskomforta ir neprieziura valstybinese bei i kisene moket matot atseit geriau, nei privaciai istaigai uz superine prieziura, jaukuma ir pan. moket. O toms kas varo ant bak'o ir net nesiruosia ten gimdyt geriau isvis nekomentuokit ko nezinot, cia snekasi tos kas uz bak'a ir gimdyma ten , va kiek pasireiskiau  smile.gif .

Man tai jau ramiau siandien ba jau perkopiau i 38 savaite, tai jau priims bak'e mane, ryt vel vaziuoju apziurai, nedaug jau liko vos savaitele iki sustikimo su lelium smile.gif

drinks_cheers.gif

Lengvo ir greito gimdymo gelyte7
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 12 02, 21:03)
As va jau greit gimdysiu Bak'e ir man tikrai negaila tu tukstanciu uz gimdyma. Tai pat susiduriau su ziauriu pavydu, kad gimdysiu bak'e, tai dabar stengiuosi nepasakot kitiems ir tevams prisakiau nepasakot giminems ir draugams, ba lietuviai labai jau pavydus, visur nesveikai ponizma mato, jiems matai geriau kokia shuba nusipirkt ar telika plazmini, o kentet diskomforta ir neprieziura valstybinese bei i kisene moket matot atseit geriau, nei privaciai istaigai uz superine prieziura, jaukuma ir pan. moket. O toms kas varo ant bak'o ir net nesiruosia ten gimdyt geriau isvis nekomentuokit ko nezinot, cia snekasi tos kas uz bak'a ir gimdyma ten , va kiek pasireiskiau  smile.gif .

drinks_cheers.gif as irgi supratau, kad geriau niekam nesakyti, nes visi aiskina kaip brangu.... tu ka....geriau uz tuos pinigus, ka nors...ir t.t. bet kai po uzsienius keliauja po kelis kartus per metus, tai to neskaiciuoja. kiekvienas sprendzia pagal save, kur ir kaip isleisti pinigelius. mes siais metais "suinvestavom" i seimos pagausejima. bigsmile.gif

gelyte7, greito ir kuo maziau skausmingo gimdymo! lauksim ispudziu is taves!
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 12 02, 21:59)
drinks_cheers.gif as irgi supratau, kad geriau niekam nesakyti, nes visi aiskina kaip brangu.... tu ka....geriau uz tuos pinigus, ka nors...ir t.t. bet kai po uzsienius keliauja po kelis kartus per metus, tai to neskaiciuoja. kiekvienas sprendzia pagal save, kur ir kaip isleisti pinigelius. mes siais metais "suinvestavom" i seimos pagausejima.  bigsmile.gif

gelyte7, greito ir kuo maziau skausmingo gimdymo! lauksim ispudziu is taves!

drinks_cheers.gif aciu.
As tai va su neseniai gimdziusia drauge ta tema diskutavau nes ji manes klause kur gimdysiu, tai sakau bak'e, tai ta irgi oi geriau i turkija nuvaziuot, tai as jai sakau tu prioritetus susideliok kas svarbiau gimdymas ar turkija n taji karta, juk ne kasmet gimdom. Tai ji pagailejo net valstybinei moket vokelyje ir namie gimde, gerai kad gerai baigesi (dalinai aisku), as tai va ir galvoju ale skupus zmones sau, va geriau smutkem, kelionem, o save skriaudzia. Vienu zodziu tokiem bergzdzias reikalas aiskinti ir diskutuot, vistiek kitiem pavydes, o sau gailes.
Ir dar nutariau , kad tos kur cia varys ant musu bak'o ir skaiciuos svetimus pinigus is pavydo isvis neatsakyti forume, tiesiog praignoruoti (ner ko cia distrukcija skleisti), mes cia dziaugiames gimdymo galimybem privaciame sektoriuje ir dalinames patirtimi, o ne pavydim vienos kitom, geriau jos tegul susikuria atskira tema, ir tegul isikanda sau i kulna is pavydo, vat biggrin.gif O mes bak'e gimdysim ir viskas
victory.gif victory.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 12 02, 22:38)
Ir dar nutariau , kad tos kur cia varys ant musu bak'o ir skaiciuos svetimus pinigus is pavydo isvis neatsakyti forume, tiesiog praignoruoti (ner ko cia distrukcija skleisti), mes cia dziaugiames gimdymo galimybem privaciame sektoriuje ir dalinames patirtimi, o ne pavydim vienos kitom, geriau jos tegul susikuria atskira tema, ir tegul isikanda sau i kulna is pavydo, vat  biggrin.gif O mes bak'e gimdysim ir viskas
victory.gif  victory.gif  drinks_cheers.gif

thumbup.gif
Tikrai nematau prasmes cia teisintis toje temoje (beje ne tik cia, bet ir visiems kazkodel reikia teisintis,l yg koki nusikaltima daryciau ) kodel ir uz ka as tiek moku...koks kieno reikalas...mes is ju pinigu neprasom...patys uzsidirbam, tai kur norim, ten ir isleidziam.....kas perka Versace suknele naujiems metams,o kas uz gimdyma susimoka biggrin.gif O del tu visu Turkiju, tai manau, jei zmogus uz gimdyma gali susimoket, tai turbut jau tikrai neatiduoda paskutiniuju....ir dar i Turkija lieka...ir net keliems kartams.

Gelyte7, jau baltai tau pavydziu.....tik dvi savaites beliko...o as vis skaiciuoju kada ta 37-oji ateis blush2.gif
Atsakyti
Nors pati negimdysiu BAK'e, bet noreciau paskyti savo nuomone ax.gif turiu pakankamai info apie BAK'a ir apie jo gydytojus (turim nemazai pazystamu mediku)
Svarbiausia nekreipt demesio i aplinkiniu kalbas.Lietuviai tokie zmones,kur niekada nmepasidziaugs kad savo maziu galiu gimdyt grazioj,tvarkingoj, malonioj aplinkoj.Jiems geriau butu kad guletumem susmirdusioj palatoj,o jie ateje galetu paskyt kokia as vargse..
Del pinigu..taip gal siek tiek daug, bet ir gimdom ne kiekviena diena.taigi manau galima paaukoti siek tiek pinigeliu ax.gif
minusa,kuri matau gimdant BAK'e yra tai kad kilus menkiausiai komplikacijai is ten iskart veza i AK. Pas juos CP geriau nesidaryt...(as pati del to ir nagimdysiu ten,nes manes CP laukia).. ax.gif
O seip mamos,nekreipkit demesio i aplinkinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2008 12 03, 08:56)
Pas juos CP geriau nesidaryt...(as pati del to ir nagimdysiu ten,nes manes CP laukia).. ax.gif 
O seip mamos,nekreipkit demesio i aplinkinius mirksiukas.gif

Kodel geriau nesidaryt....ju ten daug daro...ir tikrai ne kaskart veza i kitas ligonines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 12 03, 16:00)
Kodel geriau nesidaryt....ju ten daug daro...ir tikrai ne kaskart veza i kitas ligonines  unsure.gif

nu man taip patare gydytojas, pats dirbantis ten...CZ yra normali operacija ir komplikaciju atveju nekaip ten pas juos..
as tikrai nieko blogo pries juos neturiu ir jei galeciau gimdyciau ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2008 12 03, 15:17)
nu man taip patare gydytojas, pats dirbantis ten...CZ yra normali operacija ir komplikaciju atveju nekaip ten pas juos..
as tikrai nieko blogo pries juos neturiu ir jei galeciau gimdyciau ten ax.gif

Nu jei pats gydytojas patare...vadinas jis geriau zino 4u.gif
Atsakyti
As po CP ten... gal man pavyko viskas sklandziai (nors ir neplanuotas tas CP buvo), bet nei gydytoju, nei kuo kitu skustis negaliu... tik viska, kas geriausia galiu pasakyti ir apie komanda, ir apie pogimdyvine prieziura (akuseres labai saunios visos... labai daug pagelbjo ir po gimdymo, kai turejau bedu grizusi namo... thumbup.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madmuazel: 04 gruodžio 2008 - 00:37
Aš BAK'ą kaip tik dėl cezario ir rinkausi. Nes pagalvojau, kad kelios dienos valstybinėj dar bala nematė, bet ilgiau, norėjosi nepabijokime to žodžio komforto. ax.gif Nesigailiu ainei kiek. Operacija pavyko skalndžiai, nežiūrint į tai, kad planinis, mūsų kleckas panorėjo trim dienom anksčiau nei planuota su mumis susitikt. Aš visai panikoj buvau, bet dar nespėjom į BAK'ą atvažiuot mūsų jau laukė thumbup.gif. Mamytės ir leliuko priežiūra aukščiausiam lygi. Apie akušerę Rasą apskrirtai galima tomus pagyrų prirašyti. Net po to kai išrašė mus, aš jai per dien po kelis kart skambyjau patarimų kalusiau. Ir visada juos gaudavau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mums BAK'as taip patiko, kad pasirinkom jį kaip poliklinika savo vaikeliu. Kas mėnesį ten nuvažiuojam (pradžioj dažniau) kaip juokauju tech. apžiūrai, tai dar ir dabar koridoriuj su mus prižiurėjusiomis sesutėmis sveikinamės. wub.gif
Sekmės visoms biggrin.gif . O tos, kas apsisprendė ten savo atžalėlę pasitikt, manau, tikrai nenusivils.
Atsakyti
QUOTE(MamaDia @ 2008 12 04, 08:21)
Aš BAK'ą kaip tik dėl cezario ir rinkausi. Nes pagalvojau, kad kelios dienos valstybinėj dar bala nematė, bet ilgiau, norėjosi nepabijokime to žodžio komforto.  ax.gif  Nesigailiu ainei kiek. Operacija pavyko skalndžiai, nežiūrint į tai, kad planinis, mūsų kleckas panorėjo trim dienom anksčiau nei planuota su mumis susitikt. Aš visai panikoj buvau, bet dar nespėjom į BAK'ą atvažiuot mūsų jau laukė  thumbup.gif. Mamytės ir leliuko priežiūra aukščiausiam lygi. Apie akušerę Rasą apskrirtai galima tomus pagyrų prirašyti. Net po to kai išrašė mus, aš jai per dien po kelis kart skambyjau patarimų kalusiau. Ir visada juos gaudavau.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mums BAK'as taip patiko, kad pasirinkom jį kaip poliklinika savo vaikeliu. Kas mėnesį ten nuvažiuojam (pradžioj dažniau) kaip juokauju tech. apžiūrai, tai dar ir dabar koridoriuj su mus prižiurėjusiomis sesutėmis sveikinamės.  wub.gif
Sekmės visoms  biggrin.gif . O tos,  kas apsisprendė ten savo atžalėlę pasitikt, manau, tikrai nenusivils.

As tai irgi kaip tu del planinio butent cia pasirinkau, kad mane padoriai priziuretu, juk skiriasi kai pati gimdai ir kai operacija (butent priesiuros daugiau reikia, ramybes, komforto) Tik va bijau , kad nesugalvou anksciau skirtos datos lelynka i pasauli pasirodyt (kazko daznokai pastaruoju metu kieteja pilvukas). Gal gali parasyt kaip tau anksciau prasidejo gimdymas, kokie simptomai, ar diena ar nakti operavo (man kiek sake kad pastaruoju metu operacine diena labaii uzimta tai baugu), gal gali i a.z. parasyt smile.gif As vis prasau lialynkos kad palauktu paskirtos datos smile.gif
Atsakyti