Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 02, 12:14)
Jei reiktu vienu zodziu apibudinti BAK'o lygi, sakyciau - NORMALUS. Ten tikrai ne 5 zvaigzduciu viesbutis schmoll.gif
Bet daugiau rinktis, deja, nera is ko verysad.gif

drinks_cheers.gif tik normalus ir nieko daugiau. pasikartosiu, bet taip turetu buti visose valstybinese ligoninese. man nesunku ir paciai atsivezti iklotus ir kitus butinus daiktelius gimdyvei ir leliui, bet visa kita nieko nekainuoja, tik noro ir poziurio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 02, 12:14)
Ten tikrai ne 5 zvaigzduciu viesbutis schmoll.gif
Bet daugiau rinktis, deja, nera is ko verysad.gif

Tai man ir nereikia viesbucio lygio,lai buna normalus.
Ne poilsiaut ten vaziuoju.

QUOTE(spygliena @ 2009 10 02, 12:25)
As gimdziau BAK'e rugpjucio vidury. Tai svara negaliu skustis. Prasineti nieko neteko - visko buvo, kiek reikejo. Mazyle apgrauze spenelius, tai paskolino antspenius, dave tepaliuku krutims. As nesigailiu, kad sumokejau pinigelius, nes komfortas man labai svarbu. Taip - maistas is Cili ar tie ju siulomi kompleksiniai pietus nera pats geriausias dalykas po gimdymo, bet buvau ten tik dvi paras, tai nelabai ir pasijuto.. Aisku, butu geriau, kad butu galimybe rinktis ne is vienos privacios klinikos smile.gif

Cia kazkuri rase,kad nuolat reikejo prasinet tai to tai ano.
Ir man cool.gif

Taip,labai noretusi.Konkurencija neleidzia apkerpeti.

QUOTE(Mur mur @ 2009 10 02, 12:27)
drinks_cheers.gif tik normalus ir nieko daugiau. pasikartosiu, bet taip turetu buti visose valstybinese ligoninese. man nesunku ir paciai atsivezti iklotus ir kitus butinus daiktelius gimdyvei ir leliui, bet visa kita nieko nekainuoja, tik noro ir poziurio reikalas.

Turetu.Bet,oi,kaip negreitai dar tas bus. cool.gif

Nesupratau sitos vietos. Ka norejai tuo pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 02, 11:51)
Tu gimdei pries gerus puse metu.Gal dar labiau "laike lygi"
Dabar gi paziurek ka raso neseniai gimde.Tai to,tai ano prasinet reikejo,nes truko ir nedanese. Neturetu taip but uz tokia kaina.
Nepernesu prasinet.Jei jau sumoki uz "lygi",tai norisi ji ir gauti.
Neprasinejant  cool.gif

cia man taip buvo nutike ax.gif tik as gimdziau jau beveik pries metus.
gal cia taip tik supuole, kad visokiu nesamiu nutiko: ir gimdymo lovos nebuvo (gimdziau paprastoje), ir prasineti reikejo, ir valytoja nesugebejo per kelias dienas duse popieriaus slapio pakelti (pati nei pasilenkti, nei atsitupti negalejau), ir vaika aprenge per mazais rubais, ir t.t., ir t.t. galiausiai tai yra smulkmenos, bet viskas susideda i viena kruva....kaip kazkuri sake, geda pries tevelius, kad gimdant tokioj geroje ligoninej ir sumokejus tokius pinigus, dar reikia maista gimdyvei vezioti.

bet yra nemazai ir kitu labai geru dalyku, kuriais esu patenkinta thumbup.gif kurie istiesu, yra daug svarbesni, nei auksciau isvardinti minusai smile.gif

tik kainos santykis su bendra visuma nesutampa, tas tai faktas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2009 10 02, 12:43)
Tai man ir nereikia viesbucio lygio,lai buna normalus.
Ne poilsiaut ten vaziuoju.
Cia kazkuri rase,kad nuolat reikejo prasinet tai to tai ano.
Ir man  cool.gif

Taip,labai noretusi.Konkurencija neleidzia apkerpeti.
Turetu.Bet,oi,kaip negreitai dar tas bus. cool.gif

Nesupratau sitos vietos. Ka norejai tuo pasakyt? g.gif

turejau minty mediku poziuriu i savo darba, i ateinancia gimdyve, i jos poreikius ir busena po gimdymo. ka dazniausiai TURIME PIRKTI arba oficialiais dideliais pinigais (kaip BAK) arba vokeliuose.
Atsakyti
Aš dar karta norėjau pasakyti kad vokelio niekas nereikalauja ir jis yra neprivalomas valstybinėje įstaigoje. Atsidėkoja juk po gimdymo . Aš manau jog dirbdama ir sąžiningai mokėdama mokesčius turiu pilna teise gimdyti nemokamai ir kazkaip esu linkusi jog jokiu vokeliu nereikia kaisioti. Galima atsidėkoti juk nebūtinai pinigais ax.gif

Gal būt BAK nera konkurencijos todėl jog mažai yra išgalinčiu susimokėti tokias dideles sumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 13:22)
Aš dar karta norėjau pasakyti kad vokelio niekas nereikalauja ir jis yra neprivalomas valstybinėje įstaigoje. Atsidėkoja juk po gimdymo . Aš manau jog dirbdama ir sąžiningai mokėdama mokesčius turiu pilna teise gimdyti nemokamai ir kazkaip esu linkusi jog jokiu vokeliu nereikia kaisioti. Galima atsidėkoti juk nebūtinai pinigais  ax.gif

Gal būt BAK nera konkurencijos todėl jog mažai yra išgalinčiu susimokėti tokias dideles sumas  rolleyes.gif

Galima isvis neatsidekoti g.gif juk mokescius sumokam g.gif Niekas ir neliepe kaisioti vokeliu, bet kai guli su vaikeliu ir dar salia 2 guli ir lanko armija giminaiciu, kai sesele rekia visa gerkle ant taves ir t.t., va tada ir kaisioji smile.gif BAKe gimdai, kad pasijaustum zmogum 4u.gif Pirma gimdziau AK - jauciausi trukdys visam personalui, jau nekalbu apie salygas. Va tik tiek, nors salygos tokiam svarbiam dalykui turetu buti visur 4u.gif
P.S. o kas liecia atsidekojima gelem, saldainiis, kavom ir pan., tai geriau jau nieko nenesti smile.gif tie saldainiai puna pas gydytojus lotuliukas.gif (zinau 100 %)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 02 spalio 2009 - 13:26
Na tada tegu nepindėja ir dirba savo darba lotuliukas.gif

atsiprasau jau nebe i tema pradejau varyti.

Aš aisku esu uz geras ir mokamas salygas. Mielai noreciau nieko nemoketi sodrai, o geriau tuos pinigelius skirti mokamai ir kokybiškai paslaugai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 10 02, 13:52)
BAKe gimdai, kad pasijaustum zmogum 

Butent smile.gif

QUOTE(Fabula @ 2009 10 02, 14:57)
Na tada tegu nepindėja ir dirba savo darba  lotuliukas.gif

atsiprasau jau nebe i tema pradejau varyti.

Aš aisku esu uz geras ir mokamas salygas. Mielai noreciau nieko nemoketi sodrai, o geriau tuos pinigelius skirti mokamai ir kokybiškai paslaugai  mirksiukas.gif

But gerai.

Ir as noreciau.Isvis neaisku uz ka Sodrai sitiek moku.
Niekuo nemokamu nepasinaudoju.Jei gydymas,tai tik privatus,bo eiles tokios,kad belaukdamas gali ir numirt.Uz gimdyma susimoket,kad elgtusi padoriai.
Baisu.
Atsakyti
Gera minti kazkas issake - reik BAK'ui konkurento, kad lygi aukstesni palaikytu smile.gif Tai ka, kuriam konkurenta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 10 04, 18:51)
Gera minti kazkas issake - reik BAK'ui konkurento, kad lygi aukstesni palaikytu smile.gif Tai ka, kuriam konkurenta?  lotuliukas.gif

su nemokamu maistu smile.gif

as irgi mielai nemokeciau sodrai, nes kas is to, kad uz viska mokam, kad ir kokie tyrimai - tai mokami... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
o jei reikes reanimacijos...BAK neturi,todel veza i valstybine ligonine...o jei nespes?
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 10 05, 14:34)
kad uz viska mokam, kad ir kokie tyrimai - tai mokami...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ir man del to abidna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 05, 18:19)
Ir man del to abidna  cool.gif

nu net pyktis ima... paprastas tyrimas kraujo ir slapimo nemokamas, bet tai kad jie ten nieko beveik neparodo... doh.gif doh.gif doh.gif o sodrai mokam kiekviena menesi...
Atsakyti