Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 01, 18:32)
KOdel?
Ruosiuosi ten gimdyt.Bet va,kaip kurie niuansai mane erzina truputi.
Net sudvejojau  g.gif

del maisto??? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

p.s. kazkaip negirdejau kad i valdiskus is stikliu uz dyka pristatytu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 01, 19:32)
KOdel?
Ruosiuosi ten gimdyt.Bet va,kaip kurie niuansai mane erzina truputi.
Net sudvejojau  g.gif

BAK rinkausi del dvieju priezasciu:
1. Prieziura mamai ir vaikui po gimdymo.
Tai mano pirmas vaikelis, tad norejau, kad personalas viska parodytu, paaiskintu ir pamokintu, ir nereiketu lakstyti po ligonine, ieskant ir prasant pagalbos.
2. Garantuota vienviete palata ir galimybe vyrui buti visa laika salia.

Be to, man zymiai priimtinesnis variantas sumoketi oficialiai i kasa, o ne kaisioti vokelius.

O kodel Jums kyla dvejoniu?
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 10 01, 19:47)
del maisto??? :blink:  blink.gif  blink.gif  blink.gif

p.s. kazkaip negirdejau kad i valdiskus is stikliu uz dyka pristatytu? lotuliukas.gif

Taip,be abejo,kad del maisto.Megstu pavalgyt cool.gif

QUOTE(elfas9 @ 2009 10 01, 19:51)
BAK rinkausi del dvieju priezasciu:
1. Prieziura mamai ir vaikui po gimdymo.
Tai mano pirmas vaikelis, tad norejau, kad personalas viska parodytu, paaiskintu ir pamokintu, ir nereiketu lakstyti po ligonine, ieskant ir prasant pagalbos.

2. Garantuota vienviete palata ir galimybe vyrui buti visa laika salia.

Be to, man zymiai priimtinesnis variantas sumoketi oficialiai i kasa, o ne kaisioti vokelius.

O kodel Jums kyla dvejoniu?

Va cia viena is pagrindiniu priezasciu del ko pasirinkau BAK.Sutarties dar nepasirasiau,bet abu su vyru nutarem,kad gimdysim cia.

Tikrai nenoriu gulet kur koridoriuj belaukdama kokios baisios apsepusios palatos su tualetu kitam koridoriaus gale doh.gif

Kita,lb svarbi priezastis,infekciju pavojus dideliuose valdiskuose GN. Lb bijau pasigaut koki stafilokoka ar dar koki velnia.
Nenoriu to konvejerinio gimdymo (ypac dabar,kada sitiek gimdyviu),nenoriu veztis "cemodanu" su visais imanomais gimdyvei-vaistais-daiktais.
Noriu civilizuoto ir pagarbaus elgesio.

Ko sudvejojau?.Paskaiciau cia,kad ir su svara ten prastokai,ir uz sventines dienas dvigubai sumoket reiks (man ispuls manau tas geris),ir uz kiekviena sudnieki papildomai.Sudvejojau ar yra uz ka.

Siaip nesu zalia" mama.Sitas kudikis ketvirtas musu vaikutis.
Ir "apmokymu" kaip reik elgtis nelabai man reikia cool.gif

Ankstesnius tris vaikus gimdziau Kaune,valdiskuose,bet jaukiuose ir mazuose GN,kuriuose vyrauja kamerine aplinka.

"Susitarus" su GN vadove gavau manau ta pati servisa koki siulo BAK;e
Ir puikia vienviete ir "Jakuzi" ir visa kita puikaus lygio uz mazdaug tris kartus mazesne suma,negu dabar reiks sumoket.

Maistas ne is "Stikliu",bet normalus ir tinkamas gimdyvei (ko truko vyras is kavines atveze).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 01 spalio 2009 - 20:13

Ko suvejojau.Paskaiciau cia,kad ir su svara ten prastokai,ir uz sventines dienas dvigubai sumoket reiks (man ispuls manau tas geris),ir uz kiekviena sudnieki papildomai.Sudvejojau ar yra uz ka.

BAK'e praleidau 4 paras, nusiskundimu svara tikrai neturiu. Kasdien isplaudavo palata, isnesdavo siuksles, keite ir ranksluoscius, ir patalyne. Svariu naktiniu marskiniu spintoje buvo bent penkeri.
Visos priemones vaikiukui buvo. Mes neturejome savo ciulptuko, tai dave. Man taip pat paskolino antspenius bei dave tepalo krutims.
Sventine diena ir man ipuole, bet jos kazkodel neiskaiciavo, as, zinoma ir neklausiau, kodel ax.gif

Manau, kad tiek fizinis, tiek dvasinis komfortas, kuri gauni klinikoje, yra vertas tu pinigeliu.
As pati senai buvau turejusi reikalu su valdiska sveikatos prieziura,o dabar savo mazaja vezame i valstybine poliknika, tai uztenka bloga emociju per krastus, net nesinori galvoti, kaip butu buve gimdyti valstybineje ligonineje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 01, 21:19)

Manau, kad tiek fizinis, tiek dvasinis komfortas, kuri gauni klinikoje, yra vertas tu pinigeliu.
As pati senai buvau turejusi reikalu su valdiska sveikatos prieziura,o dabar savo mazaja vezame i valstybine poliknika, tai uztenka bloga emociju per krastus, net nesinori galvoti, kaip butu buve gimdyti valstybineje ligonineje schmoll.gif

Del to ir noriu pas juos gimdyt.
Ir visa nestuma ten lankausi.

Ir as neturiu.Jei yra sveikatos problemu kam nors is seimos nariu ,kreipiuosi privacias (dazniausiai BAK),o vaikiukui,kol buvo mazas,atvaziuodavo gyd,privaciai karta per menesi. Nereikejo eit i poliklinika.
Atsakyti

[/quote]

zinoma ten kur moki didelius pinigus atitinkama ir paslaugos kokybe buna, naturalu kad net ir reikalingiausi daigtai itraukti i kaina ir yra duodami smile.gif

Tik nenoreciau su Jumis sutikti del vieno dalyko, mokėti oficialiai kaip jau atsake i mano klausima tenka daugiau negu 7000lt, o dėl vokelių, jų galima apskritai nekaisioti, o jeigu kam ir norisi pakisti vokeli, tai bendroj sumoj tai siekia apie 1000lt. Labai didelis pinigėliu skirtumas ax.gif 4u.gif

Atsakyti
[quote=Fabula,2009 10 02, 09:28]

[/quote]

zinoma ten kur moki didelius pinigus atitinkama ir paslaugos kokybe buna, naturalu kad net ir reikalingiausi daigtai itraukti i kaina ir yra duodami smile.gif

Tik nenoreciau su Jumis sutikti del vieno dalyko, mokėti oficialiai kaip jau atsake i mano klausima tenka daugiau negu 7000lt, o dėl vokelių, jų galima apskritai nekaisioti, o jeigu kam ir norisi pakisti vokeli, tai bendroj sumoj tai siekia apie 1000lt. Labai didelis pinigėliu skirtumas ax.gif 4u.gif
[/quote]

O čia ką norėjot pasakyti? g.gif Kad BAK brangu? Tai visi tą žino tongue.gif

Gimdyvių poreikiai, standartai ir galimybės skirtingos 4u.gif
Gerai, kad yra iš ko rinktis.
Atsakyti
as irgi galvoju, kad gerai, kad yra pasirinkimas, bet tokius pinigelius moketi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2009 10 02, 10:53)
as irgi galvoju, kad gerai, kad yra pasirinkimas, bet tokius pinigelius moketi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Kas gali ir ir nori - tas ir moka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 01, 21:19)
Kasdien isplaudavo palata, isnesdavo siuksles, keite ir ranksluoscius, ir patalyne. Svariu naktiniu marskiniu spintoje buvo bent penkeri.
Visos priemones vaikiukui buvo. Mes neturejome savo ciulptuko, tai dave. Man taip pat paskolino antspenius bei dave tepalo krutims.

Tu gimdei pries gerus puse metu.Gal dar labiau "laike lygi"
Dabar gi paziurek ka raso neseniai gimde.Tai to,tai ano prasinet reikejo,nes truko ir nedanese. Neturetu taip but uz tokia kaina.
Nepernesu prasinet.Jei jau sumoki uz "lygi",tai norisi ji ir gauti.
Neprasinejant cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 10 02, 11:51)
Tu gimdei pries gerus puse metu.Gal dar labiau "laike lygi"
Dabar gi paziurek ka raso neseniai gimde.Tai to,tai ano prasinet reikejo,nes truko ir nedanese. Neturetu taip but uz tokia kaina.
Nepernesu prasinet.Jei jau sumoki uz "lygi",tai norisi ji ir gauti.
Neprasinejant  cool.gif

Jei reiktu vienu zodziu apibudinti BAK'o lygi, sakyciau - NORMALUS. Ten tikrai ne 5 zvaigzduciu viesbutis schmoll.gif
Bet daugiau rinktis, deja, nera is ko verysad.gif
Atsakyti
As gimdziau BAK'e rugpjucio vidury. Tai svara negaliu skustis. Prasineti nieko neteko - visko buvo, kiek reikejo. Mazyle apgrauze spenelius, tai paskolino antspenius, dave tepaliuku krutims. As nesigailiu, kad sumokejau pinigelius, nes komfortas man labai svarbu. Taip - maistas is Cili ar tie ju siulomi kompleksiniai pietus nera pats geriausias dalykas po gimdymo, bet buvau ten tik dvi paras, tai nelabai ir pasijuto.. Aisku, butu geriau, kad butu galimybe rinktis ne is vienos privacios klinikos smile.gif
Atsakyti