QUOTE(special @ 2009 10 01, 19:47)
Taip,be abejo,kad del maisto.Megstu pavalgyt
QUOTE(elfas9 @ 2009 10 01, 19:51)
BAK rinkausi del dvieju priezasciu:
1. Prieziura mamai ir vaikui po gimdymo.
Tai mano pirmas vaikelis, tad norejau, kad personalas viska parodytu, paaiskintu ir pamokintu, ir nereiketu lakstyti po ligonine, ieskant ir prasant pagalbos.
2. Garantuota vienviete palata ir galimybe vyrui buti visa laika salia.
Be to, man zymiai priimtinesnis variantas sumoketi oficialiai i kasa, o ne kaisioti vokelius.
O kodel Jums kyla dvejoniu?
Va cia viena is pagrindiniu priezasciu del ko pasirinkau BAK.Sutarties dar nepasirasiau,bet abu su vyru nutarem,kad gimdysim cia.
Tikrai nenoriu gulet kur koridoriuj belaukdama kokios baisios apsepusios palatos su tualetu kitam koridoriaus gale
Kita,lb svarbi priezastis,infekciju pavojus dideliuose valdiskuose GN. Lb bijau pasigaut koki stafilokoka ar dar koki velnia.
Nenoriu to konvejerinio gimdymo (ypac dabar,kada sitiek gimdyviu),nenoriu veztis "cemodanu" su visais imanomais gimdyvei-vaistais-daiktais.
Noriu civilizuoto ir pagarbaus elgesio.
Ko sudvejojau?.Paskaiciau cia,kad ir su svara ten prastokai,ir uz sventines dienas dvigubai sumoket reiks (man ispuls manau tas geris),ir uz kiekviena sudnieki papildomai.Sudvejojau ar yra uz ka.
Siaip nesu zalia" mama.Sitas kudikis ketvirtas musu vaikutis.
Ir "apmokymu" kaip reik elgtis nelabai man reikia
Ankstesnius tris vaikus gimdziau Kaune,valdiskuose,bet jaukiuose ir mazuose GN,kuriuose vyrauja kamerine aplinka.
"Susitarus" su GN vadove gavau manau ta pati servisa koki siulo BAK;e
Ir puikia vienviete ir "Jakuzi" ir visa kita puikaus lygio uz mazdaug tris kartus mazesne suma,negu dabar reiks sumoket.
Maistas ne is "Stikliu",bet normalus ir tinkamas gimdyvei (ko truko vyras is kavines atveze).