Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 10, 01:50)
tik issakiau savo pastebejima del kai kuriu dalyku ir nuejus gimdyti uz n suma jau ir tikiuosi visko n kartu daugiau, ne paskutineje vietoje - komforto  4u.gif ar as cia kazko nesvietisko uzsimaniusi buvau  g.gif  o toks prasinejimas man nera malonus, tiesiog man kaip zmogui.

Pilnai pritariu .Neturetu taip but,susimokejus tokia suma schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 10, 02:14)
vandenuko Jums paprasius tikrai duos. tik uz viska reikia moketi  4u.gif kita vertus, tie keli litukai, jau pagrindines kainos labai nebepakeis  mirksiukas.gif

Isties keista.Vandens palatose nera ? blink.gif
Taigi ten net registraturoj stovi vandens aparatas visiems lankytojams nemokamai,o cia gimdyvems atnesa uz papildoma mokesti? blink.gif doh.gif
Aisku,menkniekis tas vanduo,nu bet keista be galo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 10 rugsėjo 2009 - 07:40
QUOTE(Blueta @ 2009 09 10, 08:38)
[color=blue]
Isties keista.Vandens palatose nera ? blink.gif 
Taigi ten net registraturoj stovi vandens aparatas visiems lankytojams nemokamai,o cia gimdyvems atnesa uz papildoma mokesti?  blink.gif  doh.gif
Aisku,menkniekis tas vanduo,nu bet keista be galo  doh.gif

teisingas pastebejimas, tikrai keistai atrodo del vandens. jie vandenuka atnese platiskiniame buteliuke su siaudeliu. gerti norejau gimdymo metu, ko daryti nelabai reiketu, bent jau mano gydytoja tam nelabai pritare. taciau per siaudeli, po kelis laselius leido isgert. tiek as is ju ir naudojau ta paprasta vandenuka. po gimdymo vyras vandeni nesdavo.
Atsakyti
Labas esamos ir busimos mamytes! Zinote as planuoju susilaukti dar vieno vaikelio.Ir jeigu tapsiu nescia ,tai ta pacia diena pradesiu taupyti pinigelius gimdymui BAK-e.As su antra dukrele dar 98m. vaiksciojau i konsultacijas ir buciau ten gimdzius jau tada jeigu butu tureje gimdykla.Brangu ,tiesa sakant,bet manau tikrai verta,net neziurint i tai ,kad laiku nepasiule higieniniu priemoniu,gal tiesiog buvo pasibaige ar panasiai,vieno rubelio komplekto tikrai man uztektu ,kita diena savus aprengciau.As dvi savo dukras gimdziau valstyb. klinikose.Tai prisiminimai nelabai kokie.Gydytojai ir prieziura tai viskas o.k. , bet tos skurdzios salygos tai brrrr... Atvaziavau su dideliu kelioniniu krepsiu ,taigi zinot ,viska su savimi reikia tureti,priemime seseles liepe visa manta i krepselius sudeti ,nes atseit su kelion. krepsiais i palata negalima,neturejau as maiseliu ,tai seseles pririnko tipo ''IKI'' maiseliu ,tai as su tais pundulais ,kaip kokia naslaite ... Kazkaip viskas taip zeminanciai atrode,as jauciausi kaip kalta kokia atvykusi nakti.Ir dabar kiek zinau su savo saukstais ir stiklinemis atvykti reikia.O dar tas vokeliu kaisiojimas,nu negaliu ,kaip mane nervina.Tiesiog labai liudna ,mokescius mokam sodrai kiekviena menesi,o kai reikia i ligonine ,reikia su savo kateteriais vaziuoti,liudna,bet tokia realybe.
Atsakyti
QUOTE(kondesijadelamarija @ 2009 09 13, 19:14)
Labas esamos ir busimos mamytes! Zinote as planuoju susilaukti dar vieno vaikelio.Ir jeigu tapsiu nescia ,tai ta pacia diena pradesiu taupyti pinigelius gimdymui BAK-e.As su antra dukrele dar 98m. vaiksciojau i konsultacijas ir buciau ten gimdzius jau tada jeigu butu tureje gimdykla.Brangu ,tiesa sakant,bet manau tikrai verta,net neziurint i tai ,kad laiku nepasiule higieniniu priemoniu,gal tiesiog buvo pasibaige ar panasiai,vieno rubelio komplekto tikrai man uztektu ,kita diena savus aprengciau.As dvi savo dukras gimdziau valstyb. klinikose.Tai prisiminimai nelabai kokie.Gydytojai ir prieziura tai viskas o.k. , bet tos skurdzios salygos tai brrrr... Atvaziavau su dideliu  kelioniniu krepsiu ,taigi zinot ,viska su savimi reikia tureti,priemime seseles liepe visa manta i krepselius sudeti ,nes atseit su  kelion. krepsiais i palata negalima,neturejau as maiseliu ,tai seseles pririnko tipo ''IKI'' maiseliu ,tai as su tais pundulais ,kaip kokia naslaite ... Kazkaip viskas taip zeminanciai atrode,as jauciausi kaip kalta kokia atvykusi nakti.Ir dabar kiek zinau su savo saukstais ir stiklinemis atvykti reikia.O dar tas vokeliu kaisiojimas,nu negaliu ,kaip mane nervina.Tiesiog labai liudna ,mokescius mokam  sodrai kiekviena menesi,o kai reikia i ligonine ,reikia su savo kateteriais vaziuoti,liudna,bet tokia realybe.

Visiskai pritariu mintims... To ir as norejau isvengti, plius BUTI UZTIKRINTA PRIEZIURA IR PAGALBA drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 10, 08:52)
teisingas pastebejimas, tikrai keistai atrodo del vandens.

Paskaiciau sutarti.Gaivus gerimai neiskaiciuoti cool.gif

smulkmeniski kokie,siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 25, 18:56)

Aha, mano vyras rytais gerdavo kava, tai "nepamirso" iskaiciuoti po 3 lt uz puodeli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 25, 18:56)

Blueta, gal jau lankotės pas kokį gydytoją BAK-e? Aš dar renkuosi, pas ką ir kur gimdyti, nors vyras yra tik už BAK...
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2009 09 28, 09:40)
Blueta, gal jau lankotės pas kokį gydytoją BAK-e? Aš dar renkuosi, pas ką ir kur gimdyti, nors vyras yra tik už BAK...

Taip,BAK'e.
Is pradziu lankiausi pas Odeta K.,nuo puses nestumo perejau pas Ziobaka,nes pas ji ruosiuosi ir gimdyt BAK'e
Atsakyti
Pietus uzsakineja is cili, o pusrycius duoda, 3 patiekalai pasirinkimui: blyneliai, kose ir umustiniai 4u.gif (kazkas domejosi), sumustiniai baisus doh.gif

Prieziura thumbup.gif , akuseres, sesutes savo darba dirba thumbup.gif

Uz tai kiek sumokejau, galeciau pasakyti, kad vandens, kavos ir maisto tai tikrai galetu duoti be papildomu pinigu ax.gif

Beje vaiku gydytoja man pasirode zioplavota.

Cia aisku tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 09 29, 08:55)
Pietus uzsakineja is cili, o pusrycius duoda, 3 patiekalai pasirinkimui: blyneliai, kose ir umustiniai  4u.gif (kazkas domejosi), sumustiniai baisus  doh.gif

Prieziura  thumbup.gif , akuseres, sesutes savo darba dirba  thumbup.gif

Uz tai kiek sumokejau, galeciau pasakyti, kad vandens, kavos ir maisto tai tikrai galetu duoti be papildomu pinigu  ax.gif

Beje vaiku gydytoja man pasirode zioplavota.

Cia aisku tik mano nuomone 4u.gif

sutinku su tavimi drinks_cheers.gif

kai paziurejau sekmadienio ryta siuzeta, kaip moteris gimde BAK'e, tai pamaciau, kad mazumele i eteri viskas gerokai GERIAU, gal cia labiau tiktu pasakyti aukstesniiame lygyje. tik gimusi leliuka susuko, apmuturiavo, kai as pagimdziau apvilko ankstokais rubeliais ir viskas. vakare prinese anklodeliu, nes pasirodo jam per salta. liepe dar savo atsivezti...

Atsakyti
O man kazkaip neuzkliuvo - kazkaip viskas buvo taip, kaip ir tam siuzete, tik tiek, kad as pati pagimdziau su Griciaus pagalba (uz ka jam esu be galo dekinga) smile.gif
Drabuzeliais pagimdzius vaikiuka aprenge, i antklodele susuko..
Kas del maisto - aisku, uz tuos pinigelius, tai maisto ir vandens tai jau galetu ir duoti.

O vaiku gydytoja - tai cia Savulioniene jums nepatiko ar kokia kita buvo?
Atsakyti
QUOTE(spygliena @ 2009 09 29, 12:50)
Savulioniene

Savulioniene thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti