Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 21:28)
gimdziau beveik pries metus, tai viena komplekteli dave ir kai reikejo perrengti paklause ar neturiu savu rubeliu  g.gif  kadangi neturejau, tai jos ten koki tai kasikeli atsinese ir rinko rubelius.

beje, antra diena iklotu taip pat turejau prasyti. tik va naktiniu buvo antresoleje tiek, kad liepe atsidaryti ir paciai pasiimti kokius noriu  lotuliukas.gif

beje, toks visko prasinejimas sumokejus tokius pinigus man buvo nelabai malonus. kazkaip isivaizdavau, kad jie patys turetu siulyti, o ne as prasyti  schmoll.gif

Tai va. Mane iskart perspejo,kad tik viena duos,nes "dabar tokia tvarka"

Tai jau tikrai blink.gif cool.gif
Man pasake "viska duosim,nieko neimkit,tik kosmetika ,kuria naudojat (kremus ir t.t.) ir perspejo del kudikio rubeliu to vieno komplekto.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 08, 21:40)
Tai va. Mane iskart perspejo,kad tik viena duos,nes "dabar tokia tvarka"

Tai jau tikrai  blink.gif  cool.gif
Man pasake "viska duosim,nieko neimkit,tik kosmetika ,kuria naudojat (kremus ir t.t.) ir perspejo del kudikio rubeliu to vieno komplekto.

administratores perklausiau, kai sutarti tvarkem, ka tureciau tureti su savimi. atsakymas buvo - viska duosim, jei reikia ir dantu sepetuka. zinoma, kosmetika - sava.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 09 08, 22:03)
administratores perklausiau, kai sutarti tvarkem, ka tureciau tureti su savimi. atsakymas buvo - viska duosim, jei reikia ir dantu sepetuka. zinoma, kosmetika - sava.

Supratau.Turesiu omeny,dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 08, 22:13)
Supratau.Turesiu omeny,dekui  smile.gif

ir as noreciau padekoti visoms uz informacija.

O nezinote, kaip ten su geriamuoju vandeniu, duoda, ar pirkti reikia papildomai, ar geriau savo atsivezti ir tureti?
Atsakyti
QUOTE(noriumiego @ 2009 09 09, 09:25)
O nezinote, kaip ten su geriamuoju vandeniu, duoda, ar pirkti reikia papildomai, ar geriau savo atsivezti ir tureti?

mes vezemes savo bigsmile.gif bet reiktu uzklausti, berods girdejau, kad duoda nemokamai g.gif

p.s. man kazkaip nieko tokio paprasyt visokiu higienos priemoniu, jei truksta, gi neskaiciuoja jos kasdien kiek sunaudoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 09 09, 11:22)
mes vezemes savo bigsmile.gif  bet reiktu uzklausti, berods girdejau, kad duoda nemokamai g.gif

p.s. man kazkaip nieko tokio paprasyt visokiu higienos priemoniu, jei truksta, gi neskaiciuoja jos kasdien kiek sunaudoji biggrin.gif

Sutinku su Jumis, kad nieko tokio paprasyti, jei priklauso duoti smile.gif
O kaip Jums ten maistas pasirode? Ar pakankamai skanus? Jeigu, aisku, rupejo tokie dalykai po gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noriumiego @ 2009 09 09, 10:29)
O kaip Jums ten maistas pasirode? Ar pakankamai skanus? Jeigu, aisku, rupejo tokie dalykai po gimdymo smile.gif

maistas geras thumbup.gif jokiu problemu biggrin.gif bet tai gali artimieji atnesti is namu ar Plento baro biggrin.gif jei pasirodys netinkamas, del to problemu nera 4u.gif

man labai keista skaityt, kai raso, kad va mokam pinigus, o kazko prasinet reikia g.gif reiktu valdiskuose GN pagulet, skirtuma suprastu smile.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

sakykit, o kiek mokejot uz gimdyma ir gulejima 3 paras?
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2009 09 09, 13:48)
Labas visoms smile.gif
sakykit, o kiek mokejot uz gimdyma ir gulejima 3 paras?

Visos kainos yra www.bak.lt
Papildyta:
QUOTE(noriumiego @ 2009 09 09, 11:29)

Maista BAK'as uzsako is Cili kaimo ( bent jau uzsakinejo pries pusmeti ) ir si paslauga apmokestinama papildomai.
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 09 09, 19:57)
Visos kainos yra www.bak.lt
Papildyta:
Maista BAK'as uzsako is Cili kaimo ( bent jau uzsakinejo pries pusmeti ) ir si paslauga apmokestinama papildomai.

Pusryciai ir pietus berods ne is CILI g.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 09 09, 12:23)
maistas geras thumbup.gif  jokiu problemu biggrin.gif  bet tai gali artimieji atnesti is namu ar Plento baro biggrin.gif jei pasirodys netinkamas, del to problemu nera 4u.gif

man labai keista skaityt, kai raso, kad va mokam pinigus, o kazko prasinet reikia g.gif reiktu valdiskuose GN pagulet, skirtuma suprastu smile.gif

gimdziau as savo pirma Antakalnio gimdymo namuose ir viska puikiai zinau, kai net gimdymui reikejo tureti SAVO naktinius, todel man ten nieko prasineti nereikejo (nekalbu apie medicinine pagalba). nes zinojau, kad viska turiu tureti savo smile.gif o kai neturejau peilio, tai sviesta tepiau saukstelio galu ant duonos (tik per savo ziopluma nepasiemiau maistui indu ir irankiu)
tik issakiau savo pastebejima del kai kuriu dalyku ir nuejus gimdyti uz n suma jau ir tikiuosi visko n kartu daugiau, ne paskutineje vietoje - komforto 4u.gif ar as cia kazko nesvietisko uzsimaniusi buvau g.gif o toks prasinejimas man nera malonus, tiesiog man kaip zmogui.

pusryciams ir pietums jie patys gamina maista, tik deja, jis ne visada tinkamas po gimdymo. pvz.: salotos prie antro patiekalo dazniausiai tarkuotos morkos su kopustais (visas 3 dienas tik tokios salotos buvo). zinia, nuo kopustu reiketu susilaikyti. praktiskai visada keptas maistas. labai didelis skirtumas nei kad valstybiniuos gimdymo namuose duodavo. beje, valst. gimdymo namuose man maistas skanesnis buvo. vakarienei maista siulo is Cili. sito varianto ir bandyti nenorejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 10 rugsėjo 2009 - 01:16
vandenuko Jums paprasius tikrai duos. tik uz viska reikia moketi 4u.gif kita vertus, tie keli litukai, jau pagrindines kainos labai nebepakeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 10 rugsėjo 2009 - 01:18