Ale ziurau karstos diskusijos cia tai nerimsta
Kas ateina siaip issiliet, kad poniom reikia "viesbucio" gimdymui, kas is pavydo pradeda kazkieno pinigus skaiciut, kad nesamone uz tokia suma gimdyt.....kas dar pasisako, jog baisu gimdyt nes nera spec. irangos ypatingiemas atvejams....zodziu briedas ir tiek. Kadangi pati ten gimdziau ir lankiausi visa nestumo prieziura ten, tai kazkaip galiu pasakyt jog niekas manes ten neverte gimdyt...laisvai galejau tik lankytis prieziuros BAK'e,o gimdyt galejau nors ir namuose....Tai ko cia gincytis del kiekvienos pasirinkimo teises
Jei bijai ir abejoji, tai gimdyk ten kur nebijai
Kai as nusprendziau gimdyt ten, taimane gydytoja informavo apie visus galimus variantus ir net apie tai jog kai kuriems atvejam nera spec aparaturos. Niekas nestovejo su botagu ir nesake, kad "tik cia ir niekur kitur"
O jei as nusprendziau, tai as is dalies ir prisiimu atsakomybe del extra atveju
Ir teist gydytoju netureciau teises, nes tai buvo MANO ir tik MANO pasirinkimas.
O ir gydytojo nera ten ko perdaug rinkinetis....visa komanda, kokiom garsiom pavardem beskambetu, yra superine
Visi atliks savo darba nuo...iki.....
Kazkas minejo dar apie gydytoja Odeta, kad esant klientui kabinete atsakineja i skambucius. Bet ji juk visada atsipraso...o bej jei jus skambintumet pacios gydytojai, tai turbut irgi noretumet kalbet iskart....o ne po pusvalandzio ar valandos, kada gydytoja atsilaisvins. Juk esanti paciente nenumirs sededama kabinete ant kedes, o va skambinanciai pacientei esanciai namuose ar galu gale kazi kur kelyje, gresia labai rimtos bedos....Manau paparasciausiai i kiekviena atveji reikia ziureti zmogiskai,o ne taip,kad sumokejau pinigus ir prasom dabar visi sokinet apie mane kaip apie princese
O beje gydytoja visada atspraso ir atsiklausia ar galiu kalbet . Tai jei kazkam jau taip nesinori klausytis gydytojos pokalbio, tai taip ir pasakykit, kad "atsiprasau, bet gal galetumet pakalbet kai isesiu". Nemanau,kad kazkas isizeis, nebent kitame laido gale esantis pacientas.
Kazkaip as cia labai jau daug pirasiau
..." Sielvartas yra tikras. Bet nesiliauti sielvartauti - tai tragedija, baisesnė ir už tai, kad jūsų vaikas autistas"...