Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(linuke @ 2009 08 26, 14:30)
O R.Gricių pati pasirinkai, ar tiesiog jam pasitaikė dirbti per tavo gimdymą?
Papildyta:
Gimdžiau pas Žiobakienę prieš 3 metus - viskas buvo gerai, tiko ir man, ir mano atžalai.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 08 26, 14:22)
Gal kas galit ka pasakyt apie R.Ziobakiene?
nes,panasu,kad mano gimdymo metu Ziobakas bus isvykes,jis pasiule pas jo zmona gimdyt  g.gif
Gal kokiu nuomoniu turit?

pas ja gimdziau abu savo vaikucius. esu patenkinta. pirmiausia, kad ji tokia uztikrinta, kad ir pati jautiesi taip gerai, ramiai. manau, kad ta diena, butent to ramumo uztikrintumo ir reikia. niekada negasdina, daugiau tyli nei kalba, bet pasako tai ka reikia zinoti. kartais man atrodydavo, kad mazai sako.
kai galvojau gimdyti valtybinej, buvau perbegus pas kita gydytoja. supratau, kad man nepatinka toks gydytojos minkstumas, per daug garsiai sakomos dvejones ir abejones. nors pries tai apie ja buvau girdejusi, kad labai konkreti gydytoja. siaip sauni moteris, bet man Ziobakiene buvo thumbup.gif
sorry mergaites, tik gal gandu lygyje, bet sako, kad Ziobakiene nebepriimines gimdymu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 27, 08:30)

sorry mergaites, tik gal gandu lygyje, bet sako, kad Ziobakiene nebepriimines gimdymu  g.gif

Gaila, jeigu taip nutiks, bet BAK-e visi ginekologai superiniai, man bet kuris tiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 27, 08:30)

sorry mergaites, tik gal gandu lygyje, bet sako, kad Ziobakiene nebepriimines gimdymu  g.gif

Dekui,uz info 4u.gif
Nugi,kad ne.Pats Ziobakas siulo man pas ja gimdyt,jei jo nebus.
Ir dar pasake,kad tai vienintele gydytoja,kuri visada pasiekiama,nes nedirba valstybinej logoninej,o tik BAK'e
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 08 27, 12:19)
Dekui,uz info  4u.gif
Ir dar pasake,kad tai vienintele gydytoja,kuri visada pasiekiama,nes nedirba valstybinej logoninej,o tik BAK'e

matai, Tau gimdyti jau greitai smile.gif o ta moteris, kuri sake, kad nebepriimines gimdymu, tai jai dar tik nestumo pradzia,
bet kuriuo atveju, gali buti rami, i patikimas rankas Ziobakas Tave atiduoda 4u.gif kaip visur ir visada, apie kiekviena galim pasiskaityti visokiu atsiliepimu, juk visiems visko ir nutinka wink.gif manau, kad liksi patenkinta gimdymu su sia gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 08 27, 12:32)
matai, Tau gimdyti jau greitai smile.gif o ta moteris, kuri sake, kad nebepriimines gimdymu, tai jai dar tik nestumo pradzia,
bet kuriuo atveju, gali buti rami, i patikimas rankas Ziobakas Tave atiduoda  4u.gif kaip visur ir visada, apie kiekviena galim pasiskaityti visokiu atsiliepimu, juk visiems visko ir nutinka wink.gif manau, kad liksi patenkinta gimdymu su sia gydytoja  thumbup.gif

Bet tai jis gal butu ka uzsimines,kad zada ir ji nebepriminet.
O jis kaip sake,kad ji visad pasiekiama g.gif

Anyways,as jam atsakiau,kad pagimdysiu pas bet kuri tuo metu ten dirbanti gydytoja,jei jo nebus.
Tikiuosi viso ko geriausio.Tris pagimdziau pati ir be komplikaciju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 08 27, 11:19)
Dekui,uz info  4u.gif

kad nepriimines manau tai gandu gandas. Is tiesu, kai nescia lankiaus pas Ziobaka, ir buvo atveju, kai skubiai reikejo konsultacijos, si gyd mane ir gelbejo bet kuriuo metu...Ir po gimdymo, kai mastitas uzpuole...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 08 27, 14:23)
kad nepriimines manau tai gandu gandas. Is tiesu, kai nescia lankiaus pas Ziobaka, ir buvo atveju, kai skubiai reikejo konsultacijos, si gyd mane ir gelbejo bet kuriuo metu...Ir po gimdymo, kai mastitas uzpuole...

Nu va.Sakau.
Atsakyti
Ale ziurau karstos diskusijos cia tai nerimsta biggrin.gif Kas ateina siaip issiliet, kad poniom reikia "viesbucio" gimdymui, kas is pavydo pradeda kazkieno pinigus skaiciut, kad nesamone uz tokia suma gimdyt.....kas dar pasisako, jog baisu gimdyt nes nera spec. irangos ypatingiemas atvejams....zodziu briedas ir tiek. Kadangi pati ten gimdziau ir lankiausi visa nestumo prieziura ten, tai kazkaip galiu pasakyt jog niekas manes ten neverte gimdyt...laisvai galejau tik lankytis prieziuros BAK'e,o gimdyt galejau nors ir namuose....Tai ko cia gincytis del kiekvienos pasirinkimo teises g.gif Jei bijai ir abejoji, tai gimdyk ten kur nebijai unsure.gif Kai as nusprendziau gimdyt ten, taimane gydytoja informavo apie visus galimus variantus ir net apie tai jog kai kuriems atvejam nera spec aparaturos. Niekas nestovejo su botagu ir nesake, kad "tik cia ir niekur kitur" unsure.gif O jei as nusprendziau, tai as is dalies ir prisiimu atsakomybe del extra atveju unsure.gif Ir teist gydytoju netureciau teises, nes tai buvo MANO ir tik MANO pasirinkimas.
O ir gydytojo nera ten ko perdaug rinkinetis....visa komanda, kokiom garsiom pavardem beskambetu, yra superine thumbup.gif Visi atliks savo darba nuo...iki.....
Kazkas minejo dar apie gydytoja Odeta, kad esant klientui kabinete atsakineja i skambucius. Bet ji juk visada atsipraso...o bej jei jus skambintumet pacios gydytojai, tai turbut irgi noretumet kalbet iskart....o ne po pusvalandzio ar valandos, kada gydytoja atsilaisvins. Juk esanti paciente nenumirs sededama kabinete ant kedes, o va skambinanciai pacientei esanciai namuose ar galu gale kazi kur kelyje, gresia labai rimtos bedos....Manau paparasciausiai i kiekviena atveji reikia ziureti zmogiskai,o ne taip,kad sumokejau pinigus ir prasom dabar visi sokinet apie mane kaip apie princese unsure.gif O beje gydytoja visada atspraso ir atsiklausia ar galiu kalbet . Tai jei kazkam jau taip nesinori klausytis gydytojos pokalbio, tai taip ir pasakykit, kad "atsiprasau, bet gal galetumet pakalbet kai isesiu". Nemanau,kad kazkas isizeis, nebent kitame laido gale esantis pacientas.

Kazkaip as cia labai jau daug pirasiau g.gif
Atsakyti
Nu ka ir as pasisakysiu.

Kai pastojau is karto galvojau, kad gimdysiu BAK (paniskai bijau valisku ligoniniu ir jomis nepasitikiu).
Todel nuo pat pirmu nestumo savaiciu pradejau ten lankytis nestumo prieziurai.

Deja, nestumo prieziura man ten labai nepatiko schmoll.gif .

Ne del pacios gydytojos, o del sistemos.

Nepatiko, kad koperciniais sumetimais apziurai skiriama labai mazai laiko.

Gydytoja net uzdusus stengesi atlikti visus butinus veiksmus per kuo trumpesni laika.

Toks jausmas, kad jai su chronometru kazkas uz nugaros stovi.

Ir taip kas karta.

Man buvo baisu, kad per ta skubejima ji tikrai ka nors svarbaus praziopsos.

Reziume: nuo 22 savaites pakeiciau gydymo istaiga ir gimdyti BAK neketinu.

Nenoriu nieko cia atkalbineti. Parasiau tik savo ispudzius ir pamastymus.

O mano isvada tokia: paslaugos kaina daznai atitinka kokybe, bet ne visada...

Sekmes visoms mamytems!
Atsakyti
gimdziau BAK'e pas Griciu. pries tai vaiksciojau i apziuras.

Tai su jumis, Vaskrsam, negaliu sutikti. laiko man buvo skirta net per daug, as is tu, kurie megsta greitai greitai. Taciau ten ramiai, ilgai net po 45 minutes teko praleisti. su pasiplepejimais.

apziura ir pagalba tikrai auksciausio lygio. isskyrus, akusere Ingrida. Saugokites jos, nes ji man ivare nepasitikejima savimi, kad neturiu ir neturesiu pieno, kad vaika reikia maitinti misinuku. zodziu, debile. taciau, aciu Dievui, yra kitu akuseriu ir vyras salia.

Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2009 09 03, 16:17)
gimdziau BAK'e pas Griciu. pries tai vaiksciojau i apziuras.

Tai su jumis, Vaskrsam, negaliu sutikti. laiko man buvo skirta net per daug....

Kaip kam pasiseka... 4u.gif
Atsakyti