Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 18, 11:55)
Man Gricius patiko, labai aiskus ir konkretus, bet ne is tu kurie glosto  lotuliukas.gif

O del komplikaciju - negasdinsiu  smile.gif

Tai ir gerai.Man nepatinka tie "ciamcia liamcia",faina konkretus zmones

Gali drasiai "gazdint",kuo daugiau zinosiu tuo geriau man smile.gif
O del gazdinimu,tai...nelabai as bijau smile.gif
Ketvirta vaika gimdau tongue.gif
Atsakyti
Pries du metus gimdziau pas Griciu,man superinis daktaras,tikrai konkretus ir po gimdymo gerai priziurejo,man dare planuota CP(pasirinkau pati,nes labai bijojau gimdyti,nors mane atkalbinejo,sake gal bandyk pati,bet cia buvo mano pasirinkimas) Db jau laikiu antro,tai noriu gimdyti vel pas ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 08 18, 12:07)
Tai ir gerai.Man nepatinka tie "ciamcia liamcia",faina konkretus zmones

Gali drasiai "gazdint",kuo daugiau zinosiu tuo geriau man  smile.gif
O del gazdinimu,tai...nelabai as bijau smile.gif
Ketvirta vaika gimdau tongue.gif

yra apie Griciu atskira tema 4u.gif gali pasiskaityti 4u.gif

Is tiesu nelabai noriu rasyti apie komplikacijas, isgasdinsiu ne viena mama norincia gimdyti BAKe, bet matyt buna visko net tenai, o prieziura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 08 19, 12:26)

Is tiesu nelabai noriu rasyti apie komplikacijas,

4u.gif

manau, visur visko buna cool.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau paklausti, ar lengvai priima i BAK gimdyti, jei visa nestuma lankausi pas kita gydytoja privaciai, bet gimdyti noreciau BAK? Pas Ziobaka arba Griciu. blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatabux: 23 rugpjūčio 2009 - 22:49
QUOTE(renatabux @ 2009 08 23, 23:48)
Sveiki,
norejau paklausti, ar lengvai priima i BAK gimdyti, jei visa nestuma lankausi pas kita gydytoja privaciai, bet gimdyti noreciau BAK? Pas Ziobaka arba Griciu. blush2.gif Aciu 4u.gif

Norint gimdyti BAK'e nebutina visa nestuma lankytis pas juos. As pas gydytoja Ziobaka pirma karta nuejau 36 sav. Tad uzsirasyk i priemima pas norima gydytoja, ir jei nestumas bus be komplikaciju, nuo 37 sav. galesi pasirasyti sutarti.
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 08 25, 12:55)
Norint gimdyti BAK'e nebutina visa nestuma lankytis pas juos. As pas gydytoja Ziobaka pirma karta nuejau 36 sav. Tad uzsirasyk i priemima pas norima gydytoja, ir jei nestumas bus be komplikaciju, nuo 37 sav. galesi pasirasyti sutarti.

Aciu uz atsakyma 4u.gif O kaip tau gydytojas Ziobakas, ar patiko? Galima i az.
Atsakyti
QUOTE(renatabux @ 2009 08 25, 15:11)
Aciu uz atsakyma 4u.gif O kaip tau gydytojas Ziobakas, ar patiko? Galima i az.

Gydytojas Ziobakas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Galiu drasiai rekomenduoti!
Pati gailiuosi, kad tai velai ji "atradau".
Atsakyti
Va rugpjucio 14 gimdziau BAKe pas R.Griciu - esu patenkinta absoliuciai viskuo. gal is praziu dar ir masciau - nes bet kuriuo atveju - suma pinigeliu nera pati maziausia; bet dabar galiu drasiai pasakyti - NESIGAILIU NE VIENO CENTO SUMOKETO. Fantastiskas personalas, puiki prieziura, o daktareliu esu isvis patenkinta nerealiai. Esu tikrai is tu priekabiuju, bet negalejo ne prie nieko prikibti. Kito gimdymo tikrai noriu ten pat ir pas tuos pacius medikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 08 26, 10:15)
Gydytojas Ziobakas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gal kas galit ka pasakyt apie R.Ziobakiene?
nes,panasu,kad mano gimdymo metu Ziobakas bus isvykes,jis pasiule pas jo zmona gimdyt g.gif
Gal kokiu nuomoniu turit?
Atsakyti
QUOTE(Lili80 @ 2009 08 26, 11:09)
Va rugpjucio 14 gimdziau BAKe pas R.Griciu - esu patenkinta absoliuciai viskuo.  gal is praziu dar ir masciau - nes bet kuriuo atveju - suma pinigeliu nera pati maziausia; bet dabar galiu drasiai pasakyti - NESIGAILIU NE VIENO CENTO SUMOKETO.  Fantastiskas personalas, puiki prieziura, o daktareliu esu isvis patenkinta nerealiai.  Esu tikrai is tu priekabiuju, bet negalejo ne prie nieko prikibti.  Kito gimdymo tikrai noriu ten pat ir pas tuos pacius medikus  4u.gif

O R.Gricių pati pasirinkai, ar tiesiog jam pasitaikė dirbti per tavo gimdymą?
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2009 08 26, 14:22)
Gal kas galit ka pasakyt apie R.Ziobakiene?
nes,panasu,kad mano gimdymo metu Ziobakas bus isvykes,jis pasiule pas jo zmona gimdyt  g.gif
Gal kokiu nuomoniu turit?

Gimdžiau pas Žiobakienę prieš 3 metus - viskas buvo gerai, tiko ir man, ir mano atžalai.
Atsakyti
R. Griciu pasirinkau pati. Ilgai narsiau ivairiuose forumuose, dar kiek abejojau, nes visur apie ji labai faini ir geri atsiliepimai buvo; tai galvojau, nu nejaugi taip zmogus visom gimdyvem patikti gali....bet va kai pas ji pagimdziau - tai dabar isitikinau, kad gali. Tikrai jis ne is tu , kurie glostines ir sakys kad neskaudes; gimdai - manau darba dirbi; bet labai jis zmogiskas, malonus gydytojas; pasako taip, kaip yra; nevynioja i vata. sakau, jei pas ji - tai sutinku vel gimdyti, dar nepraejus ne dviem savaitem po sio proceso.
Atsakyti