QUOTE(Blueta @ 2009 07 16, 14:06)
Ruosiuosi ten gimdyt
Tu taip pat ten gimdei?
Taip, Blueta, gimdziau 2008 geguzes menesi, mano pasisakyma smatyt senoj temutej...Likom visi labai patenkinti, visu pirma del to, kad man viska sprasidejo labai staiga, pirmieji saremiai kas minute
, po pusvalandzio jau buvom BAK, jau lauke visa komanda: du gyd akuseriai-ginekologai, 2 sesutes, akusere, anesteziologas ir naujagimio gydytoja neonatologe...Mano gimdyma sbuvo trumpas, bet reikejo labai operatyviai reaguoti, akusere su gydytoju padejo 'iskvepuoti' ta momenta, kai reikia palaukti, kad vaikutis per greit negimtu, ir nebuvo JOKIU plysimu...BEje, pagimdziau nakti, visad labai bijojau nakti gimdyt, kad reik gydytoja kelt, bet teko
Visu atra nuostabi prieziura po gimdymo, aakuseres labai mielai pakalbintos padedavo, paaiskindavo, kaip kruti paduot, kaip zindyt, kaip vaikuti nupraust, pampersiuka pakeist ir daugybe dalyku is prieziuros...Gydytoja pediatre, kuri priziurejo tas dienas Gabrieliu, uzsikalbinom tolesnei prieziurai, taigi ir dabar ji musu daktare...Zindymo periodu turejau bedu su krutimis, trai mane kaip namie prieme ir isgelbejo is tu bedu...LAbai man patiko, kad ta prieziura nera atsaini ar apsimestine, mazdaug, kad sumoki pinigus, ir dirbtinai tau sypsos ir sokineja...Viskas buvo labai nuosirdu ir tikra, nuostabus ten dirba zmones...MAno gydytojas sake, kai as jo klausiau del vezimo i antakalni, labai stebejos, kad tokjs gandas paejo, sake, buve pora atveju kai veze i Santariskes, viena is tu kartu mama, kita leliuka, leliukui buvo yda kazkokia, kaip supratau, tai buvo seniai, kai dar BAK priiminejo gimdymus ir be keliu privalomu vizitu pries gimdyma, jei gerai supratau
Dar labai patogu, kad nereikia rupintis buitimi, jau nekalbant apie tai, kad normalu atrodo, kad salia tik tavo dusas ir tualetas, man atrodo, nelengvas tas laikas po gimdymo, juk ir slapintis, ir tustintis sunku,
gyd patare slapintis su duso srove, neisivaizduoju, bendruose dusuose butu sunkiai imanoma... Zodziu, musu tai patys geriausi atsiliepimai...O gydytojas R.Ziobakas ir akusere Rasa is viso daktarai-angelai
...