Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 05 08, 07:47)
Pas mane  blush2.gif , tik as ne tokia baisi kaip atrodziau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Apie sia istaiga galiu pasakyti tik gerai, nes grizus su mazium ta pati vakara grizau i BAKa viena  verysad.gif , nes ziauriai susirgau (temperatura, mazakraujyste, zodziu visiskas issekimas), grizau tik vakar namo, tai neskaitant to, kad maniau isprotesiu be vaikelio, padejo visas personalas atlaikyti bedas  4u.gif

eik jau, as visiem iki siol pasakoju, kaip maciau mamyte 3 para po CZ puikiai atrodancia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gaila, kad su komplikacijom unsure.gif mano pirmas kartas buvo panasus unsure.gif svarbu, kad viskas gerai ir kad esi iki galo patenkinta BAK'u 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2009 05 08, 08:56)
eik jau, as visiem iki siol pasakoju, kaip maciau mamyte 3 para po CZ puikiai atrodancia  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gaila, kad su komplikacijom  unsure.gif  mano pirmas kartas buvo panasus unsure.gif  svarbu, kad viskas gerai ir kad esi iki galo patenkinta BAK'u 4u.gif

Aciukas 4u.gif

Papildyta:
Dar norejau del palatu, jei gimdymas vasara rinkciausi i gatves puse, ten triuksmingiau, bet nera karscio, nes kitoje puseje visa diena saule, galima isproteti 4u.gif As jau ten visas akuseres ir seseles pazystu lotuliukas.gif , tai visos thumbup.gif ir daktarai thumbup.gif O Gricius isvis geras thumbup.gif (nors gimdziau ne pas ji), bet rekomenduociau visiems 4u.gif
Atsakyti
Laba! Kadangi jau po truputi arteju arteju biggrin.gif tai visokiu "techniniu" klausimu kyla ax.gif special - gal tu man padesi, kad jau buvai ir gal klausinejai mirksiukas.gif
As apie CP BAK'e - nes vis tiek manau skiriasi, nei valstybinese..

1. Ar guliesi is vakaro, ar tiesiog atvarai ryte paskirta data ir, kaip sakoma, prie reikalo? biggrin.gif
2. Ar ta kateteri i slapimo pusle, kur mamos skundziasi kad baisiai nemalonu, iveda jau padare spinaline?
3. Ar MB gali buti operacijos metu salia?
4. Ar ispakave leliuka duoda bent na trumpam pamatyt mamai? Na prinesa ar kitaip.. ax.gif
5. Jei MB neturi galimybes nakvot kartu, o mama pirma para negali keltis, kaip suprantu, tai leliukas anyway salia, ir kokia sesele gali vis ateiti pervystyt ir paduot maitinti..? Ir nakti..?

Na zinau, kad ne uz ilgo eisiu pati ir viska galesiu suzinot, ale jau man dega... blush2.gif Tai jei kam nesunku - papasakokit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarantulyte: 08 gegužės 2009 - 08:42
QUOTE(Tarantulyte @ 2009 05 08, 09:40)

1. Ar guliesi is vakaro, ar tiesiog atvarai ryte paskirta data ir, kaip sakoma, prie reikalo?  biggrin.gif
2. Ar ta kateteri i slapimo pusle, kur mamos skundziasi kad baisiai nemalonu, iveda jau padare spinaline?
3. Ar MB gali buti operacijos metu salia?
4. Ar ispakave leliuka duoda bent na trumpam pamatyt mamai? Na prinesa ar kitaip..  ax.gif
5. Jei MB neturi galimybes nakvot kartu, o mama pirma para negali keltis, kaip suprantu, tai leliukas anyway salia, ir kokia sesele gali vis ateiti pervystyt ir paduot maitinti..? Ir nakti..?

1. Man CP buvo 16.00 atvaziavau 13.30;
2. Iveda po spinalines nejautros;
3. Gali
4. Taip ir net pasibuociuoti smile.gif
5. Pas mane nenakvojo, tai ateina akuseres ir viska daro, ne tik pirma nakti ir diena, bet ir kitas kol guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 05 08, 10:57)
1. Man CP buvo 16.00 atvaziavau 13.30;
2. Iveda po spinalines nejautros;
3. Gali
4. Taip ir net pasibuociuoti  smile.gif
5. Pas mane nenakvojo, tai ateina akuseres ir viska daro, ne tik pirma nakti ir diena, bet ir kitas kol guli  4u.gif

Aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
Kava and arbata, linkiu greitai sustipreti, laikykis, mamuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nuo mazakraujystes, is naturaliu pavartok burokeliu suciu su buoliais, spanguoliu,d ziovintu vaisiu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 05 08, 08:47)
Pas mane  blush2.gif , tik as ne tokia baisi kaip atrodziau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Apie sia istaiga galiu pasakyti tik gerai, nes grizus su mazium ta pati vakara grizau i BAKa viena  verysad.gif , nes ziauriai susirgau (temperatura, mazakraujyste, zodziu visiskas issekimas), grizau tik vakar namo, tai neskaitant to, kad maniau isprotesiu be vaikelio, padejo visas personalas atlaikyti bedas  4u.gif

Vajei, kaip gaila unsure.gif Na, laikykites 4u.gif O as jau BAK net pasiilgau, ir akuseriu, ir gydytojo, ir aplinkos. Matyt, reiks grizt g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz palinkejimus 4u.gif Stengiuosi atsistoti tvirtai kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 05 08, 22:54)
Vajei, kaip gaila  unsure.gif Na, laikykites  4u.gif  O as jau BAK net pasiilgau, ir akuseriu, ir gydytojo, ir aplinkos. Matyt, reiks grizt  g.gif  bigsmile.gif

TAi va, kad ten tokia namine aplinka...Man teko ir nemaloniai grizt, kai mastitai buvo, tai be akuseres Rasos nezinau kaip buciau issikapanojus; ir maloniai, lankem dakt Ziobaka su mazuoju jau 2 kartus, labai dziaugesi thumbup.gif Nekantrauju, kai lankysimes su 2 nestumu ir vel lauksim gimdymo, tik as sikart busiu daug ramesne, nes zinosiu, kad viskas bus kuo puikiausiai...
Atsakyti
Sveikos,

Spalio menesi ir mano mazoji atejo i pasauli BAK'e, nuostabiu gydytoju pagalba.
Grizau i LT budama 7 men. nescia ir mane prieme gydytoja Jurate Zmudzinaite, kuriai dabar tikriausiai tureciau buti deinga, kad mano mazoji yra sveika ir gyva. Pirmiausiai noriu paneigti ta mita, kad BAK'e gydytojai daro daug nereikalingu proceduru, kad tik pinigu daugiau issireikalauti, visiskas melas. Gyd. Jurate, prasidejus lengvom nestumo komplikacijoms, visiskai nepanikavo ir tiesiog pagulde mane i ligonine. As visada buvau rami, nes su visais
Gimdymo namu gydytojais buvo susisiekta ir visa laika dometasi mano bukle(buvau ir lankoma). Is ligonines buvau israsyta su puikiausiais duomenimis, kur buvo pasakyta, kad turbut apsiskaiciavau su savo gydytoja pastojimo data ir todel tureciau ramiai laukti kol vaikelis pats gims. Gydytoja Jurate sekancia diena po israsymo man liepe atvaziuoti pas ja, nes ji nori pasitikrinti pati, duomenis, kuriuos pateike ligonine. Sestadienio ryta i konsultacija atvaziavau visiskai nepasiruosus savo mazsios atejimui, taciau po gydytojos Jurates ir gyd, Griciaus apziuros, po keliu valandu buvau perpjauta ir jau laikiau mazaja Timeja. Niekam nebuvo svarbu, kad sestadienis, kad nebuvo planuota. Pasirodo mano maziukei buvo sustojes vystymasis, nes pas mane beveik dingo vaisiaus vandenys. Is ligonines mane israse su 1 litru vandenu, o sekancia diena su 500 g. BAK'e ekstra cezariu gimdziau.
Zinoma visas aptarnavimas ir nuostabios akuseres yra pasaka, bet labiausiai esu dekinga uz vaiko gyvybe, kuri jau kabojo ant plauko, mano manymu.
O kai jau viskas buvo gerai, visas 4 dienas mus supo puikus personalas (gydytojai ir akuseres Ingrida su Nadia, kurios veliau telefonu mus konsultavo), sypsenos ir Gyd. Jurates vizitacijos, net tada kai ji nedirbdavo ta diena. Pries budejimus ligonineje ji atvaziuodavo mus aplankyti. Tai ar galima tai ivertinti pinigais? Kiekvienas vaikas taip turi gimti. Rupescio, meiles, ramybes, silumos ir profesionalumo apsuptyje. Su gydytoja bendraujam iki siol ir ji visada zino kokios mes esam, kiek sveriam, kaip mums sekasi. Nesam konvejerio dalis. smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Kristaso, labai grazus, nuosirdus pasakojimas wub.gif
Aukit sveikos 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaso @ 2009 05 12, 09:35)
Sveikos,

Spalio menesi ir mano mazoji atejo i pasauli BAK'e, nuostabiu gydytoju pagalba.
Grizau i LT budama 7 men. nescia ir mane prieme gydytoja Jurate Zmudzinaite, kuriai dabar tikriausiai tureciau buti deinga, kad mano mazoji yra sveika ir gyva. Pirmiausiai noriu paneigti ta mita, kad BAK'e gydytojai daro daug nereikalingu proceduru, kad tik pinigu daugiau issireikalauti, visiskas melas. Gyd. Jurate, prasidejus lengvom nestumo komplikacijoms, visiskai nepanikavo ir tiesiog pagulde mane i ligonine. As visada buvau rami, nes su visais
Gimdymo namu gydytojais buvo susisiekta ir visa laika dometasi mano bukle(buvau ir lankoma). Is ligonines buvau israsyta su puikiausiais duomenimis, kur buvo pasakyta, kad turbut apsiskaiciavau su savo gydytoja pastojimo data ir todel tureciau ramiai laukti kol vaikelis pats gims. Gydytoja Jurate sekancia diena po israsymo man liepe atvaziuoti pas ja, nes ji nori pasitikrinti pati, duomenis, kuriuos pateike ligonine. Sestadienio ryta i konsultacija atvaziavau visiskai nepasiruosus savo mazsios atejimui, taciau po gydytojos Jurates ir gyd, Griciaus apziuros, po keliu valandu buvau perpjauta ir jau laikiau mazaja Timeja. Niekam nebuvo svarbu, kad sestadienis, kad nebuvo planuota. Pasirodo mano maziukei buvo sustojes vystymasis, nes pas mane beveik dingo vaisiaus vandenys. Is ligonines mane israse su 1 litru vandenu, o sekancia diena su 500 g. BAK'e ekstra cezariu gimdziau.
Zinoma visas aptarnavimas ir nuostabios akuseres yra pasaka, bet labiausiai esu dekinga uz vaiko gyvybe, kuri jau kabojo ant plauko, mano manymu.
O kai jau viskas buvo gerai, visas 4 dienas mus supo puikus personalas (gydytojai ir akuseres Ingrida su Nadia, kurios veliau telefonu mus konsultavo), sypsenos ir Gyd. Jurates vizitacijos, net tada kai ji nedirbdavo ta diena. Pries budejimus ligonineje ji atvaziuodavo mus aplankyti. Tai ar galima tai ivertinti pinigais? Kiekvienas vaikas taip turi gimti. Rupescio, meiles, ramybes, silumos ir profesionalumo apsuptyje. Su gydytoja bendraujam iki siol ir ji visada zino kokios mes esam, kiek sveriam, kaip mums sekasi. Nesam konvejerio dalis. smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti