Sveikos,
Spalio menesi ir mano mazoji atejo i pasauli BAK'e, nuostabiu gydytoju pagalba.
Grizau i LT budama 7 men. nescia ir mane prieme gydytoja Jurate Zmudzinaite, kuriai dabar tikriausiai tureciau buti deinga, kad mano mazoji yra sveika ir gyva. Pirmiausiai noriu paneigti ta mita, kad BAK'e gydytojai daro daug nereikalingu proceduru, kad tik pinigu daugiau issireikalauti, visiskas melas. Gyd. Jurate, prasidejus lengvom nestumo komplikacijoms, visiskai nepanikavo ir tiesiog pagulde mane i ligonine. As visada buvau rami, nes su visais
Gimdymo namu gydytojais buvo susisiekta ir visa laika dometasi mano bukle(buvau ir lankoma). Is ligonines buvau israsyta su puikiausiais duomenimis, kur buvo pasakyta, kad turbut apsiskaiciavau su savo gydytoja pastojimo data ir todel tureciau ramiai laukti kol vaikelis pats gims. Gydytoja Jurate sekancia diena po israsymo man liepe atvaziuoti pas ja, nes ji nori pasitikrinti pati, duomenis, kuriuos pateike ligonine. Sestadienio ryta i konsultacija atvaziavau visiskai nepasiruosus savo mazsios atejimui, taciau po gydytojos Jurates ir gyd, Griciaus apziuros, po keliu valandu buvau perpjauta ir jau laikiau mazaja Timeja. Niekam nebuvo svarbu, kad sestadienis, kad nebuvo planuota. Pasirodo mano maziukei buvo sustojes vystymasis, nes pas mane beveik dingo vaisiaus vandenys. Is ligonines mane israse su 1 litru vandenu, o sekancia diena su 500 g. BAK'e ekstra cezariu gimdziau.
Zinoma visas aptarnavimas ir nuostabios akuseres yra pasaka, bet labiausiai esu dekinga uz vaiko gyvybe, kuri jau kabojo ant plauko, mano manymu.
O kai jau viskas buvo gerai, visas 4 dienas mus supo puikus personalas (gydytojai ir akuseres Ingrida su Nadia, kurios veliau telefonu mus konsultavo), sypsenos ir Gyd. Jurates vizitacijos, net tada kai ji nedirbdavo ta diena. Pries budejimus ligonineje ji atvaziuodavo mus aplankyti. Tai ar galima tai ivertinti pinigais? Kiekvienas vaikas taip turi gimti. Rupescio, meiles, ramybes, silumos ir profesionalumo apsuptyje. Su gydytoja bendraujam iki siol ir ji visada zino kokios mes esam, kiek sveriam, kaip mums sekasi. Nesam konvejerio dalis.
url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]
[/url]