Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dajanka @ 2009 04 17, 09:21)
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Pradedu po bizki ieskotis sau gimdymo istaiga...  ax.gif  BAK kaip supratau is sio forumo gimdyti tikrai daug maloniau negu valstybineje istaigoje, taciau ir kainuoja tai nemazai...  doh.gif  BAK tinklalapyje parasyta gimdymo kaina su TLK 5300 Lt, be TLK 6700... Kas yra tas "TLK"?  g.gif  blush2.gif  Ar kompensuoja kazkiek gimdymo kaina ligoniu kasa? Gal kuri nors gali pasakyti kiek sumokejo uz gimdyma su epidurine nejautra? ax.gif

Labas rytas tongue.gif

5300 yra normalaus gimdymo kaina, i kuria jau iskaiciuotas epiduras, 2 dienos palatoj su vaikuciu ir teciu, pusryciai mamai, butiniausi reikmenys ir pan. jei esi apsidraudus ir ligoniu kasa kompensuoja (TLK - teritorine ligoniu kasa). O jei ne, tai moki 6700. Atitinkamai su kainomis cezario ir komplikuoto gimdymo atveju.
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 17, 10:38)
Labas rytas  tongue.gif

5300 yra normalaus gimdymo kaina, i kuria jau iskaiciuotas epiduras, 2 dienos palatoj su vaikuciu ir teciu, pusryciai mamai, butiniausi reikmenys ir pan. jei esi apsidraudus ir ligoniu kasa kompensuoja (TLK - teritorine ligoniu kasa). O jei ne, tai moki 6700. Atitinkamai su kainomis cezario ir komplikuoto gimdymo atveju.

Supratau dabar blush2.gif Dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 04 14, 12:05)
Paklausk, buk gerute 4u.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
As itariu, kad galima, nes kai gulejau, girdejau kaip kt palatoj vertke visai nebe mazas vaikutis, tai itariu, kad ten irgi gyveno bigsmile.gif

Galima nakvoti su vyresniais vaikais (na zinoma nebent serga ir pats nenoresi) 4u.gif
Atsakyti
Ir dar, siandien pasirasiau sutarti thumbup.gif , susitikau su daktariuku kuris darys CP - labai patiko smile.gif Paziurejo mano mazyliui echo, sirdele smile.gif Taigi laukiu balandzio 27 d., tikiuosi nesubyresiu anksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 17, 19:38)
Ir dar, siandien pasirasiau sutarti  thumbup.gif , susitikau su daktariuku kuris darys CP - labai patiko  smile.gif Paziurejo mano mazyliui echo, sirdele  smile.gif Taigi laukiu balandzio 27 d., tikiuosi nesubyresiu anksciau  lotuliukas.gif

O kas per gydytojas, jei ne paslaptis? Beje, nemaza tikimybe kad susitiksim tada klinikoj, nes man kai patikslino data, tai 24 - 27 kazkur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delphinas: 17 balandžio 2009 - 18:43
QUOTE(delphinas @ 2009 04 17, 19:41)
O kas per gydytojas, jei ne paslaptis? Beje, nemaza tikimybe kad susitiksim tada klinikoj, nesman kai patikslino data, tai 23 - 27 kazkur...

Tai tiksliai, kad galim susitikti thumbup.gif CP darys Rogalskis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 17, 19:43)
Tai tiksliai, kad galim susitikti  thumbup.gif CP darys Rogalskis  4u.gif

Ooo, Rogalski as zinau. Pries simta metu pas ji Bogdanskienes klinikoj berods buvau. O dar kiek man streso buvo, kad atseit gydytojas vyras, bet po apziuros visas mergas protinau, kad gal net geriau taip mirksiukas.gif Tik kad jo nera BAK gydytoju sarase... g.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 17, 20:31)
Ooo, Rogalski as zinau. Pries simta metu pas ji Bogdanskienes klinikoj berods buvau.  O dar kiek man streso buvo, kad atseit gydytojas vyras, bet po apziuros visas mergas protinau, kad gal net geriau taip  mirksiukas.gif Tik kad jo nera BAK gydytoju sarase...  g.gif

Nera 4u.gif , bet jis ten priima gimdymus (kaip man paaiskino dar keliu nera ju puslapyje, nes jis nesutvarkytas), jis tik nekonsultuoja kaip ginekologas 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas blondinishkas klausimas apie BAK - o kazi, jei nusivezt ten laptopa, ar butu belaidis internetas, ar laidinis koks? blush2.gif Suprantu, kad ne pirmos svarbos dalykas, bet visgi gal kam teko susidurt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 19, 18:16)
Dar vienas blondinishkas klausimas apie BAK - o kazi, jei nusivezt ten laptopa, ar butu belaidis internetas, ar laidinis koks?  blush2.gif  Suprantu, kad ne pirmos svarbos dalykas, bet visgi gal kam teko susidurt?  ax.gif

Internetas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 19, 18:22)
Internetas yra  4u.gif

O, thumbup.gif , tai reiks kompa prigriebt tongue.gif kazkaip net geda butu klaust man ten, ar galima bus internetu naudotis kai atvaziuosim doh.gif aciu uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti
delphinas - kaip tu? Dar negimdai?
Atsakyti