Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 04 08, 17:29)
O dabar kvailas klausimas...O jei gimdai, ir turi nedideli pirma vaikuti, ar buna, kad visa seima nakvoja, ar pirmagiimis butinai istremiamas pas senelius ar kt blush2.gif , ar gali lankyti tik??? g.gif Tikiuos, kad kai gimdysiu antra, sunus dar nebus didelis, bet idomu, kaip tada buna...Visai nenoreciau niekam tokiu metu palikti vaiko, mes is viso keisti, nes niekam niekad nepaliekam tongue.gif

Galesiu paklausti mirksiukas.gif , nes penktadieni pasirasynesiu sutarti. Mano viena is priezasciu gimdyti BAKe buvo del pirmojo vaikelio, turiu kur palikti, bet nenoriu, nes jei paliksiu 5 dienas su mociute, manau mano penkiameciui bus labai sunku verysad.gif, kad sureiksminam broli. Tai nusprendem, kad as daugiau laiko busiu viena, o prieziuros ir pagalbos BAKe uzteks, o tetis su vyresneliu 4u.gif Na jei jau labai man sunku bus, tai geriau pas mane mano mama nakvos 4u.gif Sunus jau dabar kalbasi su MB kaip jie statys lovyte broliukui, puos namus ir lauks jo namuose smile.gif , taip, kad apie isvezima pas mociutes net nsvarstom 4u.gif
Atsakyti
Paklausk, buk gerute 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
As itariu, kad galima, nes kai gulejau, girdejau kaip kt palatoj vertke visai nebe mazas vaikutis, tai itariu, kad ten irgi gyveno bigsmile.gif
Atsakyti
Susipergyvenau dabar - ar tikrai uztenka savo kosmetikos, dantu sepetelio, vyrui drabuziu, vaikuciui komplektelio ir liemeneles su iklotukais maitinimui? Tikrai apart dokumentu daugiau nieko nereik? blink.gif Kazkaip net suabejojau... Eilini kart doh.gif
Atsakyti
Va ir man klausimas visiskai be rysio kilo - nors dar ir ankstoka..
O sauskelniu ten leliukam yra kiek nori...? Na jei tarkim neturetum savo, ar netinkama dydi nusipirktum...?
Atsakyti
Mergaites, tikrai visko uztenka smile.gif viska duoda, ko prireikia. net leliuka aprengia savo rubais wink.gif jei kur mieste istiktu reikalas lekti gimdyti, tai drasiai vaziuokit taip kaip stovit wink.gif net be dantu sepetuko...salia yra maxima ir chp atveju vyrams jums is ten parnes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 16 balandžio 2009 - 14:33
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 16, 15:31)
Mergaites, tikrai visko uztenka smile.gif viska duoda, ko prireikia. net leliuka aprengia savo rubais wink.gif jei kur mieste istiktu reikalas lekti gimdyti, tai drasiai vaziuokit taip kaip stovit wink.gif net be dantu sepetuko...salia yra maxima ir chp atveju vyrams jums is ten parnes  4u.gif

Nu betgi reikia bent del kazko pasipergyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 16, 15:47)
Nu betgi reikia bent del kazko pasipergyvent  lotuliukas.gif

kai vaziuoji gimdyti i BAK, tai reikia nesipergyventi, o megautis tikraja to zodzio prasme, kad gali nesipergyvent, kas priemime tave pasitiks, kokios nuotaikos, ar visus iklotelius susirinkai ir pan. wink.gif nes tokio gero jausmo ir laukimo nepatirsi, jei reiketu galvoti apie gimdyma valstybineje wink.gif
na, bet jei vis tiek norisi pasipergyvent, tai ten maistas man toks siaip sau. tai gali pagalvoti, kas galetu gardesnius pietucius padaryti ar vakariene biggrin.gif nes as asmeniskai maisto is Cili vakarienei nenorejau biggrin.gif o pas juos prie pagrindinio patiekalo salotos buna morkos su kopustais, tai pagimdziusiai ne pats tinkamiausias variantas wink.gif
lauksim ziniu ir ispudziu is tavo puses, panasu, kad labaaaaai ne daug beliko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 16, 15:56)
kai vaziuoji gimdyti i BAK, tai reikia nesipergyventi, o megautis tikraja to zodzio prasme, kad gali nesipergyvent, kas priemime tave pasitiks, kokios nuotaikos, ar visus iklotelius susirinkai ir pan. wink.gif nes  tokio gero jausmo ir laukimo nepatirsi, jei reiketu galvoti apie gimdyma valstybineje wink.gif
na, bet jei vis tiek norisi pasipergyvent, tai ten maistas man toks siaip sau. tai gali pagalvoti, kas galetu gardesnius pietucius padaryti ar vakariene biggrin.gif nes as asmeniskai maisto is Cili vakarienei nenorejau biggrin.gif o pas juos prie pagrindinio patiekalo salotos buna morkos su kopustais, tai pagimdziusiai ne pats tinkamiausias variantas wink.gif
lauksim ziniu ir ispudziu is tavo puses, panasu, kad labaaaaai ne daug beliko  4u.gif

Nu vakar buvau apziuroj, tai perskaiciavo biski data pagal mmm, tai 24-27 lyg... Anksciau poliklinikoj tai 20 buvo irasius, bet mano ciklas ilgesnis, tai ziuresim, kaip ten bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 16, 16:35)
Nu vakar buvau apziuroj, tai perskaiciavo biski data pagal mmm, tai 24-27 lyg... Anksciau poliklinikoj tai 20 buvo irasius, bet mano ciklas ilgesnis, tai ziuresim, kaip ten bus  ax.gif

Primink dar, pas kurį gydytoją gimdysi?
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 16, 13:05)
Susipergyvenau dabar - ar tikrai uztenka savo kosmetikos, dantu sepetelio, vyrui drabuziu, vaikuciui komplektelio ir liemeneles su iklotukais maitinimui? Tikrai apart dokumentu daugiau nieko nereik? blink.gif  Kazkaip net suabejojau... Eilini kart  doh.gif

Subalamutinsiu smegenis. Kai dar kart ten gimdysiu, vesiuos leliui vilnones kojinytes, savo naktinius, nes su mano nemaza krutine man ten mazoki, labai nuoga jauciaus; multimum kompreselius speniukam nes jie geriausi; savo iklotu po gimdymo, nes man maniskiai patiko labiau, didesni buvo, o as daug kraujavau, pirkau abrisan4; vandens, nes jis ten kazkodel kainuoja papildomai.

QUOTE(Tarantulyte @ 2009 04 16, 14:26)
Va ir man klausimas visiskai be rysio kilo - nors dar ir ankstoka..
O sauskelniu ten leliukam yra kiek nori...? Na jei tarkim neturetum savo, ar netinkama dydi nusipirktum...?

Kiek nori, kai baigias, paprasai ir atnesa, tas pats ir su iklotais po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 04 16, 17:12)
Primink dar, pas kurį gydytoją gimdysi?

Matyt pas Griciu, nes jau sekanti apziura pas ji. Gyg Zmuidzinaite nuo pirmad atostogauja. O jei tame tarpe reiktu gimdyt, net pasimeciau jau, kuriam cia skambint reiktu blink.gif lotuliukas.gif Nu ne as buciau, jei i tokias situacijas nepapulciau g.gif Jauciu, pirma skambinciau Z, kol ji dar neatostogauja ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif
Pradedu po bizki ieskotis sau gimdymo istaiga... ax.gif BAK kaip supratau is sio forumo gimdyti tikrai daug maloniau negu valstybineje istaigoje, taciau ir kainuoja tai nemazai... doh.gif BAK tinklalapyje parasyta gimdymo kaina su TLK 5300 Lt, be TLK 6700... Kas yra tas "TLK"? g.gif blush2.gif Ar kompensuoja kazkiek gimdymo kaina ligoniu kasa? Gal kuri nors gali pasakyti kiek sumokejo uz gimdyma su epidurine nejautra? ax.gif
Atsakyti