Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 06, 12:35)
Nu gal, gal ir teisingai cia sakai. Bet anyway, zmoniu ten netruksta. Kai sestedieni buvom, tai tik kelios masinos ir raybe, o kai antradieni, tai vos masina radom kur pasistatyt.

Ten zmoniu visada daug smile.gif , as kai vaziuoju daznai, tai visada ju pilna doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pasiskaičiau jūsų atsiliepimus apie BAK ir iškilo toks klausimas g.gif O gali taip atsitikti, kad BAK'e neužteks vietos, t.y. pasirašai sutartį, o atvažiuoji ir nėra vietų? blink.gif
Kada jūs pasakėte savo gydytojams, kad norite BAK'e gimdyti? Man dar daug laiko iki gimdymo, bet kol kas gydytojas dar nepasiūlė savo tel.ekstriniams atvejams. Dabar eisiu į apžiūrą apie 28 sav. Gal tada ir pasikalbėti rimčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 04 07, 08:44)
Sveikos  4u.gif Pasiskaičiau jūsų atsiliepimus apie BAK ir iškilo toks klausimas  g.gif O gali taip atsitikti, kad BAK'e neužteks vietos, t.y. pasirašai sutartį, o atvažiuoji ir nėra vietų?  blink.gif
Kada jūs pasakėte savo gydytojams, kad norite BAK'e gimdyti? Man dar daug laiko iki gimdymo, bet kol kas gydytojas dar nepasiūlė savo tel.ekstriniams atvejams. Dabar eisiu į apžiūrą apie 28 sav. Gal tada ir pasikalbėti rimčiau?  g.gif

na siaip dar negirdejau, kad nebutu vietos kada nors... biggrin.gif jie uztai ir priima fiksuota gimdyviu skaiciu per menesi...
o del ekstriniu atveju, tai jeigu gimdysi anksciau tai manau, kad i antakalni turesi vaziuoti vis tiek...o BAk"e del gimdymo reikia tartis tiknuo 38 sav. nes anksciau jie sutarciu nepasiraso... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 04 07, 08:44)
Sveikos  4u.gif Pasiskaičiau jūsų atsiliepimus apie BAK ir iškilo toks klausimas  g.gif O gali taip atsitikti, kad BAK'e neužteks vietos, t.y. pasirašai sutartį, o atvažiuoji ir nėra vietų?  blink.gif
Kada jūs pasakėte savo gydytojams, kad norite BAK'e gimdyti? Man dar daug laiko iki gimdymo, bet kol kas gydytojas dar nepasiūlė savo tel.ekstriniams atvejams. Dabar eisiu į apžiūrą apie 28 sav. Gal tada ir pasikalbėti rimčiau?  g.gif

As pasakiau vakar, kad noriu gimdyti BAKe, kadangi pas mane bus CP tai man paskyre konkrecia data 4u.gif sutarti pasirasysiu beveik 38 sav. (pora dienu anksciau del savaitgalio) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 04 07, 11:23)
Ačiū, tikiuosi, man viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 07, 14:06)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 04 07, 07:44)

Nusiramink, tikrai taip nebus, kad pasirasius sutarti nebutu vietos. KAi as gimdziau buvom 2se visam BAK:) Sake, kad nebuna per daug niekad, max buvo 4 gimdyv4s, palatos 6...
Manes tai pats dakt paklause, kur planuoju gimdyt, tai kazkaip savaime issisnekom anksti. GAli pasakyt, kad gimdysi BAK, bet nemanau kad tai ka keistu, manau mazuma lankosi BAK nestuma visa ir ten negimdo...As gyd telefona turejau, bet pasinaudojau tik kai gimdziau, labai bijojau sukelt netikra aliarma ar skambint nakti, nu bet teko, nes gimdymas 10 prasidejo ir nebuvo abejoniu, saremiai kas penkias minutes, ir po pusvalandzio kas minute lotuliukas.gif , pagimdziau 2 nakties, pasiseke tiekm daktaram:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 07 balandžio 2009 - 17:16
QUOTE(Burbulytis @ 2009 04 07, 18:16)
Nusiramink, tikrai taip nebus, kad pasirasius sutarti nebutu vietos. KAi as gimdziau buvom 2se visam BAK:) Sake, kad nebuna per daug niekad, max buvo 4 gimdyv4s, palatos 6...
Manes tai pats dakt paklause, kur planuoju gimdyt, tai kazkaip savaime issisnekom anksti. GAli pasakyt, kad gimdysi BAK, bet nemanau kad tai ka keistu, manau mazuma lankosi BAK nestuma visa ir ten negimdo...As gyd telefona turejau, bet pasinaudojau tik kai gimdziau, labai bijojau sukelt netikra aliarma ar skambint nakti, nu bet teko, nes gimdymas 10 prasidejo ir nebuvo abejoniu, saremiai kas penkias minutes, ir po pusvalandzio kas minute lotuliukas.gif , pagimdziau 2 nakties, pasiseke tiekm daktaram:)

A irgi taip manau, kad vietos tos bus, ypac jei vaikstai prieziuros BAK - tai jei ka, jie tokiu atveju juk prioriteta tau duos. Ir siaip - ramiakas 4u.gif

Oi, o nakti skambint as irgi baisiai nenoreciau, ir per Velykas nenoreciau ax.gif Nu bet ka padarysi - reiks, tai reiks...
Atsakyti
Supratau 4u.gif O sakykit, ar yra BAK'e galimybė ir tėčiui nakvoti?
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 04 08, 08:45)
Supratau  4u.gif O sakykit, ar yra BAK'e galimybė ir tėčiui nakvoti?

Ten beveik kad privaloma teciu nakvoti bigsmile.gif juk tam ir yra dvi lovos, nu ir aisku dar vaikuciui atveza lovyte ax.gif Man tai buvo labai svarbu, nes vyvenime nesu ligoninej gulejusi, ir siaip - manau, pirmos dienos pacios svarbiausios, ir seimynelei reik but kartu. Aisku, tai nebuvo vienintelis kriterijus renkantis vieta, bet svarbus, nes kovas - balandis ir siaip gimdanciu menesiai, tai kitur kazi ar tokia "prabanga" gautum g.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 04 08, 11:51)
Ten beveik kad privaloma teciu nakvoti  bigsmile.gif  juk tam ir yra dvi lovos, nu ir aisku dar vaikuciui atveza lovyte  ax.gif  Man tai buvo labai svarbu, nes vyvenime nesu ligoninej gulejusi, ir siaip - manau, pirmos dienos pacios svarbiausios, ir seimynelei reik but kartu. Aisku, tai nebuvo vienintelis kriterijus renkantis vieta, bet svarbus, nes kovas - balandis ir siaip gimdanciu menesiai, tai kitur kazi ar tokia "prabanga" gautum g.gif

Na, iš tiesų, taip ir maniau. ax.gif Bet juk geriau vieną kartą paklausti, nei vis galvoti, kaip ten tas, kaip anas smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O dabar kvailas klausimas...O jei gimdai, ir turi nedideli pirma vaikuti, ar buna, kad visa seima nakvoja, ar pirmagiimis butinai istremiamas pas senelius ar kt blush2.gif , ar gali lankyti tik??? g.gif Tikiuos, kad kai gimdysiu antra, sunus dar nebus didelis, bet idomu, kaip tada buna...Visai nenoreciau niekam tokiu metu palikti vaiko, mes is viso keisti, nes niekam niekad nepaliekam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 04 08, 17:29)
O dabar kvailas klausimas...O jei gimdai, ir turi nedideli pirma vaikuti, ar buna, kad visa seima nakvoja, ar pirmagiimis butinai istremiamas pas senelius ar kt blush2.gif , ar gali lankyti tik??? g.gif Tikiuos, kad kai gimdysiu antra, sunus dar nebus didelis, bet idomu, kaip tada buna...Visai nenoreciau niekam tokiu metu palikti vaiko, mes is viso keisti, nes niekam niekad nepaliekam tongue.gif

As neturiu vaiko, bet kaip tik ian apie tai dar pagalvojau rasydama atsakyma - o ka jei antra vaika irgi ten gimdyciau, gal nereiktu pirmojo ir seneliams palikineti? g.gif Bet is kitos puses, ten visgi klinika, ir be to gimdymas vyksta toj pacioj palatoj kaip po to guli... Nu reiktu klaust ju paciu turbut...
Atsakyti