Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 30, 21:13)
-maniskis irgi taip sake  smile.gif  as iskart buvau nusprendus ten gimdyt  smile.gif
-as irgi tiek mokejau ir ne cento daugiau.
-Griciui asistuoja gyd Zmuidzinaite, o kai ji operuoja, asistuoja Gricius  smile.gif (cia irgi jei kam aktualu  mirksiukas.gif )

Na, nzn kaip ten bus su tuo asistavimu mano atveju, nes jei nespesiu iki 04 20, Zmuidzinaitei prasides atostogos... Tai geriausia butu tame tarpe kai Gricus jau grizes o ji dar neisejus ax.gif

Ir siaip - tikiuosi man nereiks jokiu operaciju - na, ryt bus aisku viskas tongue.gif Gal paburs ka nors naujo ir del datos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Darfe @ 2009 03 30, 18:37)
su nekantrumu lauksiu ziniu  bigsmile.gif

o tos zinios tai dar ne tos DIDZIOSIOS blush2.gif as tik i apziura vaziuoju, kad pasirasyt sutarti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 03 30, 19:35)
Sveikutes  4u.gif

As vis blaskausi prie BAKo ir valstybines  lotuliukas.gif , bet kaip vyras sako, ne kasdien gimdai  lotuliukas.gif

Todel perskaicius temeles susimaisiau (nes ivairiai su tais damokejimais parasyta)  g.gif Man bus CP - 6900 Lt (vaikstau visa nestuma i BAKa), be maisto ar reikia dar uz ka nors susimoketi? Labai aciu  4u.gif

Vaikui skiepas BAKe yra mokamas, prieš 1,5 metų buvo apie 70 lt.

Bet po gimdymo (nžn kaip po CP), jauni tėveliai gauna šampano bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu kas atsake 4u.gif

Ir dar, kaip suprantu sutarti galiu pasirasyti pirma 38 sav. diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 03 31, 19:37)
Aciu kas atsake  4u.gif

Ir dar, kaip suprantu sutarti galiu pasirasyti pirma 38 sav. diena?  g.gif

Is esmes taip, as taip ir dariau, nes realiai ta teorine data ir pagal echo nelabai sutampa, tai kaip faktu eme matyt pagal mmm...

Ot ramybe man dabar - galiu sau toliau ramiai laukt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 03 31, 19:46)
Is esmes taip, as taip ir dariau, nes realiai ta teorine data ir pagal echo nelabai sutampa, tai kaip faktu eme matyt pagal mmm...

Ot ramybe man dabar - galiu sau toliau ramiai laukt  ax.gif

smile.gif tau gerai, o as galvojau galiu pasirasyti bet kuria 37 savaites diena verysad.gif , nes butu ramiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 03 31, 19:54)
smile.gif tau gerai, o as galvojau galiu pasirasyti bet kuria 37 savaites diena  verysad.gif , nes butu ramiau  ax.gif

Nemanau, kad kelios dienos ka nors keicia - o tu pasiskambink, ir pasiklausk mirksiukas.gif Juk esme ten yra, kad neprisirinktu tam paciam terminui per daug pacienciu, plius jie nori buti ramus, akd nebus prieslaikinio gimdymo. O tos kelios dienos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 03 31, 20:33)
Nemanau, kad kelios dienos ka nors keicia - o tu pasiskambink, ir pasiklausk  mirksiukas.gif  Juk esme ten yra, kad neprisirinktu tam paciam terminui per daug pacienciu, plius jie nori buti ramus, akd nebus prieslaikinio gimdymo. O tos kelios dienos...  unsure.gif

As lankausi BAKe visa nestuma, tai kaip tk 6 d. eisiu, tai jau issiklausinesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 03 31, 20:55)
As lankausi BAKe visa nestuma, tai kaip tk 6 d. eisiu, tai jau issiklausinesiu  ax.gif

Tai tau isvis be klausimu ten viskas ok bus. Ir galesi viska pasirasyt ir but rami thumbup.gif
Atsakyti
Temeleje tylu, matyt krize, nieks BAKe negimdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

delphinas, tau jau greit, gal dar spesiu ispudzius perskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 04 05, 12:03)
Temeleje tylu, matyt krize, nieks BAKe negimdo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

delphinas, tau jau greit, gal dar spesiu ispudzius perskaityti  4u.gif

Na, neskubam mes cia ax.gif bet tikrai ispudziais pasidalinsiu. O kaip su ta krize tai nezinau - kai pirma kart nuvaziavom, tai tik viena palata laisva buvo blink.gif Juk kovas - balandis siaip ar taip visur bumas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delphinas: 06 balandžio 2009 - 06:54
QUOTE(delphinas @ 2009 04 06, 07:47)
Na, neskubam mes cia  ax.gif  bet tikrai ispudziais pasidalinsiu. O kaip su ta krize tai nezinau - kai pirma kart nuvaziavom, tai tik viena palata laisva buvo  blink.gif  Juk kovas - balandis siaip ar taip visur bumas...

tai ten ne vien tik gimdyves guli...ten ir kitokias operacijas daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 04 06, 11:04)
tai ten ne vien tik gimdyves guli...ten ir kitokias operacijas daro mirksiukas.gif

Nu gal, gal ir teisingai cia sakai. Bet anyway, zmoniu ten netruksta. Kai sestedieni buvom, tai tik kelios masinos ir raybe, o kai antradieni, tai vos masina radom kur pasistatyt.
Atsakyti