Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 03 16, 01:21)
Tetis nukirpo virkstele, tada vaikuciui issiurbe viska is nosytes ir burnytes....pagulde man ant krutines ir valgem...o tuo metu gydytoja "mane sutvarke"....o tada jau paeme mazyli matuot, svert it rengt . Beje taip ir neparasiau savo atsiliepimu apie gimdyma BAK. Viskas buvo labai  thumbup.gif Net nesugalvoju prie ko galeciau prikibt...o ir pinigu sumoketu visiskai negaila  schmoll.gif

O koks gydytojas priiminejo gimdymą? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

sia savaite vaziuosiu apsiziuret ir pasiimt sutarties bei uzsirasyt apziurai. Gal galit kas jau turit patirties parasyt kokiom papildomom islaidom apauga ta kaina, irasyta kainyne? Ten juk iskaiciuota jau epiduro kaina, jei prireiktu, ir visokie kirpimai - siuvimai? Ir dar - kaip skaiciujasi pas juos tos dienos gulejimo palatoj - tarkim atvaziuoji nakti, tai uz kiek dienu ir kuriuo paros metu isleidzia tada? g.gif

As ci turiu omeny, jei nedaro CP, bet pasidalinkit jei galit ir patirtim, jei daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delphinas: 24 kovo 2009 - 13:37
QUOTE(delphinas @ 2009 03 24, 14:36)
Sveikos,

sia savaite vaziuosiu apsiziuret ir pasiimt sutarties bei uzsirasyt apziurai. Gal galit kas jau turit patirties parasyt kokiom papildomom islaidom apauga ta kaina, irasyta kainyne? Ten juk iskaiciuota jau epiduro kaina, jei prireiktu, ir visokie kirpimai - siuvimai? Ir dar - kaip skaiciujasi pas juos tos dienos gulejimo palatoj - tarkim atvaziuoji nakti, tai uz kiek dienu ir kuriuo paros metu isleidzia tada?  g.gif

As ci turiu omeny, jei nedaro CP, bet pasidalinkit jei galit ir patirtim, jei daro...

Sveika,

mums kaip tik ir buvo, kad gimdyti atvaziavom treciadieni apie 18 val., o pagimdziau 23.30 val. , o isleido mums sestadieni ryte...siaip jau ir penktadieni galejom varyti, bet kazkaip dar nesinorejo... blush2.gif
o papildomos islaidos, tai gaunasi maistas - pietus, vakarienes gimdyvei (jei is ju uzsakinesi), taip pat maistas vyrui, jei jis nores...arbatos ir pan.
man asmeniskai per gimdyma buvo taip, kad placentos man neisejo "isgimdyti" paciai, ji ten kazkaip uzstrigo, tai prireike pagalbos daktaro, tai uz tai reikejo sumoketi...bet siaip galvojom, kad zymiai daugiau reiks moketi nei saskaita israse...ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 03 24, 16:44)
Sveika,

mums kaip tik ir buvo, kad gimdyti atvaziavom treciadieni apie 18 val., o pagimdziau 23.30 val. , o isleido mums sestadieni ryte...siaip jau ir penktadieni galejom varyti, bet kazkaip dar nesinorejo... blush2.gif
o papildomos islaidos, tai gaunasi maistas - pietus, vakarienes gimdyvei (jei is ju uzsakinesi), taip pat maistas vyrui, jei jis nores...arbatos ir pan.
man asmeniskai per gimdyma buvo taip, kad placentos man neisejo "isgimdyti" paciai, ji ten kazkaip uzstrigo, tai prireike pagalbos daktaro, tai uz tai reikejo sumoketi...bet siaip galvojom, kad zymiai daugiau reiks moketi nei saskaita israse...ax.gif

Sorry uz smalsuma, bet tai kiek jums ten israse? blush2.gif
Na man tikrai labai idomu... Ir ko papildomai dar reikejo atsivezt savo, nes aisku kalusiu as pati ten nuvaziavus, bet gal ka is praktikos patart gali... Ir kiek suprantu, gimdymas tai jusu naturalus buvo, a ne?
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 03 24, 18:34)
Sorry uz smalsuma, bet tai kiek jums ten israse?  blush2.gif
Na man tikrai labai idomu... Ir ko papildomai dar reikejo atsivezt savo, nes aisku kalusiu as pati ten nuvaziavus, bet gal ka is praktikos patart gali... Ir kiek suprantu, gimdymas tai jusu  naturalus buvo, a ne?

taip as gimdziau naturaliai ir kainavo viskas 6000 Lt lygiai.
o siaip tai turek savo higienos priemones ir man asmeniskai nepatiko vienkartines ju kelnaites...tai as buvau kelias kitokias nusipirkusi, tai jas ir naudojau...o siaip tai ten viska duoda...net tepaliuka speneliams jei reiks...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 03 24, 18:40)
taip as gimdziau naturaliai ir kainavo viskas 6000 Lt lygiai.
o siaip tai turek savo higienos priemones ir man asmeniskai nepatiko vienkartines ju kelnaites...tai as buvau kelias kitokias nusipirkusi, tai jas ir naudojau...o siaip tai ten viska duoda...net tepaliuka speneliams jei reiks...smile.gif

Nu tai super, aciu uz info rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuriai teko gimdyti BAK pas Zmuidzinaite? Buciau dekinga uz atsiliepimus. Temoj apie ja labai kontraversiskos nuomones - arba gerai, arba blogai... Tik as susidariau ispudi, kad cia labiau del to, kad VGN ji dar dirba, ir nemazai kuri liko nepatenkinta demesio stoka. Jei tiek tos bedos, tai thumbup.gif Tikiu, kad kai darbo kruvis didziulis, gal ir negali gydytoja skirt pakankamai laiko visoms... Svarbiausia juk patirtis wink.gif

O tai Ziobakai atostogaus, kai man aktualu, Gricius kol kas dar negrizes po atostogu i darbus, o jie SM mamyciu patys labiausiai numyleti komentaruose. Tai ir teko rinktis visai negirdeta varianta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 03 24, 14:36)
Gal galit kas jau turit patirties parasyt kokiom papildomom islaidom apauga ta kaina, irasyta kainyne?

Man buvo CP, tj kiek parasyta, tiek ir sumokejom.Nei lito daugiau.Kai nueisi i apziura, pasiklausinek gydytojos visko smulkiau.
Is daiktu veziausi savo naktinius, kosmetika,tepaliukus, pampersus(nors ten duoda, bet norejau savo), rubelius(bet komplektuka ten padovanoja),vilnoni dekuti vaikuciui, valgyt, gert man vezdavo is namu, ten i kaina ieina pusryciai( buna arbata ar kava, pgl skoni, kose arba jogurtas).
Vyt ten niekas tikrai anksciau laiko neisvys mirksiukas.gif Mes isvaziavom apie pietus.

QUOTE(delphinas @ 2009 03 29, 01:23)
Gal kuriai teko gimdyti BAK pas Zmuidzinaite?

Man smile.gif Man asmeniskai ji labai patinka, lankiausi visa nestuma, gimdziau, vaiksciosiu ir toliau.Jei tau reikia grazbyliavimo ir tusciazodziavimo, tj nepatiks. Ji tokia straina... nzn kaip paaiskint... viskas pas ja konkreciai, 1 2 3 ir viskas smile.gif Neaikcios monitoriui pamacius rankyte ir panasiai tongue.gif Labai susibendravom rolleyes.gif Radau savo gydytoja wub.gif Jei kas domina, klausk per az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 03 30, 01:42)
Man buvo CP, tj kiek parasyta, tiek ir sumokejom.Nei lito daugiau.Kai nueisi i apziura, pasiklausinek gydytojos visko smulkiau.
Is daiktu veziausi savo naktinius, kosmetika,tepaliukus, pampersus(nors ten duoda, bet norejau savo), rubelius(bet komplektuka ten padovanoja),vilnoni dekuti vaikuciui, valgyt, gert man vezdavo is namu, ten i kaina ieina pusryciai( buna arbata ar kava, pgl skoni, kose arba jogurtas). 
Vyt ten niekas tikrai anksciau laiko neisvys  mirksiukas.gif Mes isvaziavom apie pietus.
Man  smile.gif Man asmeniskai ji labai patinka, lankiausi visa nestuma, gimdziau, vaiksciosiu ir toliau.Jei tau reikia grazbyliavimo ir tusciazodziavimo, tj nepatiks. Ji tokia straina... nzn kaip paaiskint... viskas pas ja konkreciai, 1 2 3 ir viskas  smile.gif  Neaikcios monitoriui pamacius rankyte ir panasiai  tongue.gif  Labai susibendravom  rolleyes.gif Radau savo gydytoja  wub.gif Jei kas domina, klausk per az  4u.gif

Nu atrodo, kad netycia man aplinkybes palankios susikloste smile.gif Nemegstu as tu grazbyliavimu, man konkretumas svarbiau ir aiskumas, ne cackos patackos. Tik aisku, svarbu, kad grubus gydytojas tai nebutu, bet tokie dirbtinai svelnus tai net nervina kartais lotuliukas.gif
As ir per nestuke.gif vaikstau pas tokia gydytoja, kur pacientes nelabai vertina, nes tipo grubi, o gydytoju tuom tarpu vertinimai (bent pincetas.lt) tai trecdaliu geresni wink.gif
Aciu uz nuraminima, paziuresim ryt kaip ten bus, bet manau, bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delphinas @ 2009 03 30, 13:20)
Aciu uz nuraminima, paziuresim ryt kaip ten bus, bet manau, bus  thumbup.gif

su nekantrumu lauksiu ziniu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As vis blaskausi prie BAKo ir valstybines lotuliukas.gif , bet kaip vyras sako, ne kasdien gimdai lotuliukas.gif

Todel perskaicius temeles susimaisiau (nes ivairiai su tais damokejimais parasyta) g.gif Man bus CP - 6900 Lt (vaikstau visa nestuma i BAKa), be maisto ar reikia dar uz ka nors susimoketi? Labai aciu 4u.gif

Tarsiuos su Griciumi ax.gif Kazkam cia aktualu maciau, tai balandzio 6 jis gris is atostogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 03 30, 19:35)
- vyras sako, ne kasdien gimdai  lotuliukas.gif

-Man bus CP - 6900 Lt (vaikstau visa nestuma i BAKa), be maisto ar reikia dar uz ka nors susimoketi? Labai aciu  4u.gif

-Tarsiuos su Griciumi  ax.gif

-maniskis irgi taip sake smile.gif as iskart buvau nusprendus ten gimdyt smile.gif
-as irgi tiek mokejau ir ne cento daugiau.
-Griciui asistuoja gyd Zmuidzinaite, o kai ji operuoja, asistuoja Gricius smile.gif (cia irgi jei kam aktualu mirksiukas.gif )
Atsakyti