Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Patys šilčiausi ir gražiausi atsiminimai wub.gif Visą nėštaumą lankiausi BAKe, gimdžiau taip pat ten. Planinis cp. Gimdžiau pas gyd J. Žmuidzinaitę thumbup.gif Labai paprasta, labai sava, na liux gydytoja biggrin.gif Viskas vyko taip ramiai taip linksmai ir taip sklandžiai, kad nė neįsivaizdavau, jog taip gera gali būti smile.gif Visas ten esantis akušerijos personalas tikrai thumbup.gif Anesteziologas Linas, jei neklystu, vertas didžiausių pagyrų, nes viską padarė liux, viską pasakojo, aiškino, šposijo smile.gif Akušerė Raselė wub.gif Toks šiltas žmogus, tokia maloni, tokia sava... Skambint liepė bet kuriuo paros metu, jei kas tik bus neaišku. Ji išmokė žindyti taip, kad neturėjau jokių problemų, susijusių su žindymu smile.gif Gaila tik, kad kai išleido iš ligoninės, jos nebuvo, tai net ačiū nepasakiau...Bet nieko, bus tam dar laiko. Nieks nėjo į palatą be mano pakvietimo. To būtent aš ir norėjau. Man nereikėjo, kad aplink mane tūpčiotų, norėjau savarankiiškai pati susitvarkyt kad ir su randu ant pilvo. Ir tvarkiausi smile.gif Aišku, ten vaikutį ir perrengtų, ir pampus keistų, ir ką reikėtų tą darytų, bet man nereikėjo. Pirmas dvi naktis tik sesuo nakvojo. Na, kol dar sunkokai vaikščiojau. Operacija buvo labai linksma, ištisai juokavom, nuotaika visų buvo puiki thumbup.gif Žodžiu, jei tektų gimdyt dar kartą, norėčiau gimdyt tik ten smile.gif
Atsakyti
mielosios nestuke.gif ,kaip suprantu si istaiga bak yra privati,kiek tiksliai reik moketi uz gimdyma ir prieziura po,ir ar ji vilniaus mieste? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitavip184 @ 2009 02 27, 16:25)
mielosios nestuke.gif ,kaip suprantu si istaiga bak yra privati,kiek tiksliai reik moketi uz gimdyma ir prieziura po,ir ar ji vilniaus mieste? blush2.gif

PAziurek ju tinklapi mirksiukas.gif TAip, Vilniuj. Kaina labai individualu,a r cz, ar naturalus, ar komplikuotas, ar ne...MAno nekomplikuotas nat gimd kainavo su viskuo viskuo 5100 lt, cia praeitu metu geguze.
Atsakyti
labas vakaras.. na, isgirdau pletkus, ir pirmiausiai atskubejau cia ieskot atsakymu:
na, viena mamyte pasake, kad Jursena atleido is BAK'o.. ar tai tiesa? gal kas girdejote? ten atseit ivyko kazkoks incidentas su gimdyve.. g.gif
Atsakyti
Pirma karta girdziu, kad jis ten is viso dirbo, tik AK ir UAB NELIGA lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbulytis: 02 kovo 2009 - 18:29
drinks_cheers.gif
va tuo ir skiriasi realybe nuo visokiu "pletku", kuriu maziau reik klausyt doh.gif

QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 02, 18:27)
Pirma karta girdziu, kad jis ten is viso dirbo, tik AK ir UAB NELIGA lotuliukas.gif

Atsakyti
tai ka jus cia tuo norit pasakyt, kad Jursenas nedirbo niekada BAKE?

ir tarp kitko - ash tik pasiklaust uzejau, o jus cia taip "graziai paaiskinot"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j-vita: 02 kovo 2009 - 19:33
QUOTE(j-vita @ 2009 03 02, 19:26)
tai ka jus cia tuo norit pasakyt, kad Jursenas nedirbo niekada BAKE?

ir tarp kitko - ash tik pasiklaust uzejau, o jus cia taip "graziai paaiskinot"

Na visiskai teisingai - Jursenas BAK nedirbo. Bet, kaip ir ne viena kita gydytoja, realiai nedirbanti BAK, galima "issikviest" priimti gimdyma i BAK.
Susitari, suderini - ir prasom. Turbut BAK tokiu atveju "autorini honorara" vienkartini ismoka kazkaip lotuliukas.gif
Tiksliai nezinau - bet panasiai ax.gif
Atsakyti
esu ir as toki varianta girdejusi, kad galima su savo gydytoju (BAK'e nedirbanciu) atvaziuoti. taciau, as tik girdejau, plertku lygyje. todel sia info reiketu patikrinti (kam reikia) pasiskambinant i pati BAK, o gal kas ir cia bus naudojasis tokiomis paslaugomis ir pasidalins patirtimi wink.gif

j-vita

nesikrimsk, kad taip nelabai graziai tau buvo atsakyta. tikrai, vietoje ir laiku daliniesi savo nuogridomis ir si tema butent tam ir skirta, kad aiskintumemes, tikslintumem informacija 4u.gif
stai kaip saunu, kad uzklausei, gal kas nezinojo, kad galbut galima cia su savo gydytoja atvaziuoti wink.gif
Atsakyti
J-vita, labai atsiprasau,kad nelabai graziai atsakiau, tikrai nenorejau izeisti blush2.gif Tikrai nesiruosiau pulti, man tik labai gaila, kad kas nors paleidzia 'anti' (cia ne tavo atveju, Tu tikrai zmoniskai ir graziai paklausei, o as nevykusiai atsakiau), pvz kad istinka nelaimes mamas, vaikus, ir kt, ir del to kai kurios mamos pabijo gimdyt visai be reikalo, vietoj to, kad turetu sveente, gimdo pvz ak ir po to menesi laiko po gimdymo depresuoja, kad ne viskas buvo taiop, kaip tikejosi doh.gif As kai savo gin-iui uzdaviau klausimu is tokios serijos, tai jis buvo labai nustebes, is kur plaukioja tokia informacija, ko niekad nera buve...
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 03, 15:29)
esu ir as toki varianta girdejusi, kad galima su savo gydytoju (BAK'e nedirbanciu) atvaziuoti. taciau, as tik girdejau, plertku lygyje. todel sia info reiketu patikrinti (kam reikia) pasiskambinant i pati BAK, o gal kas ir cia bus naudojasis tokiomis paslaugomis ir pasidalins patirtimi wink.gif

j-vita

nesikrimsk, kad taip nelabai graziai tau buvo atsakyta. tikrai, vietoje ir laiku daliniesi savo nuogridomis ir si tema butent tam ir skirta, kad aiskintumemes, tikslintumem informacija  4u.gif
stai kaip saunu, kad uzklausei, gal kas nezinojo, kad galbut galima cia su savo gydytoja atvaziuoti wink.gif

aciu labai uz informacija mirksiukas.gif

QUOTE(Burbulytis @ 2009 03 03, 16:13)
J-vita, labai atsiprasau,kad nelabai graziai atsakiau, tikrai nenorejau izeisti blush2.gif Tikrai nesiruosiau pulti, man tik labai gaila, kad kas nors paleidzia 'anti' (cia ne tavo atveju, Tu tikrai zmoniskai ir graziai paklausei, o as nevykusiai atsakiau), pvz kad istinka nelaimes mamas, vaikus, ir kt, ir del to kai kurios mamos pabijo gimdyt visai be reikalo, vietoj to, kad turetu sveente, gimdo pvz ak ir po to menesi laiko po gimdymo depresuoja, kad ne viskas buvo taiop, kaip tikejosi doh.gif As kai savo gin-iui uzdaviau klausimu is tokios serijos, tai jis buvo labai nustebes,  is kur plaukioja tokia informacija, ko niekad nera buve...

nieko tokio... ax.gif as irgi labai nustebau, kai pasake apie ji tokia nesamone.. o jau esu uzsiregistravusi pas ji i apziura, ir noriu tartis del gimdymo.. tai va ir klausineju... mirksiukas.gif

aciu Jums visoms uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Nu del isikvietimo tai reikia labai gerai pasitikslinti, nes kazkaip man atrodo, kad negalima i BAK isikviesti gydytojo, kuris ten nedirba..vis tiek, juk istaigos popieriai, ismoka ir pan. turi figuruoti zmogaus duomenys, juk naudojasi privacios istaigos eprsonalu ir iranga ir pan. g.gif
Atsakyti