Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ziobakiene pradejo dirbti privaciam kabinete 4u.gif kuri laika tik BAK dirbo.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 27, 12:19)
o kodel nenorit pasidomet, kur Jusu pasirinktas gyd. is BAK dar dirba. dazniausiai jie dirba kokiame nors privaciame kabinete, kur kainos tikrai mazesnes. tyrimus ir echo tikrai turi ir viska padaro  4u.gif  taip ir pinigelius sutaupysit, ir pas ta pati gyd. lankysites pas kuri gimdysit BAK'e.

jinai trakuose dirba, bet man ir kitu spec konsultaciju reik, tai kol viskas gerai tik ten ir einu, man kazkaip sunku persilauzt pas ja i trakus vaziuot, reik tartis su ja mobiliu, nezinau kaip atsiskaityt, jauciuosi skolinga ir kad trukdau ja atrodo man... man paprasciau i kasa
Atsakyti
QUOTE(spigle @ 2009 01 27, 15:46)
jinai trakuose dirba, bet man ir kitu spec konsultaciju reik, tai kol viskas gerai tik ten ir einu, man kazkaip sunku persilauzt pas ja i trakus vaziuot, reik tartis su ja mobiliu, nezinau kaip atsiskaityt, jauciuosi skolinga ir kad trukdau ja atrodo man... man paprasciau i kasa

imi pinigelius ( 100lt ar kiek) ir duodi, taip ir atsiskaitai smile.gif ir nesijauti skolinga wink.gif
tik vazinet kas kart i Traukus gal ir nepatogu. o kokia gydytoja dar dirba BAK ir Trakuose bigsmile.gif anksciau zinau, kad meskaite dirbo, o dabar?
Atsakyti
Sveikos Mamos,

Sakykite prasau ar gali BAK'e atlikti planini cezario pjuvi su bendra narkoze? Nezinau, ar tiksliai taip vadinasi blush2.gif Zodziu, kad niekas niekam stuburo nebadytu smile.gif O tiesiog uzmigdytu.
Aciu uz isformacija.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 27, 14:56)
imi pinigelius ( 100lt ar kiek) ir  duodi, taip ir atsiskaitai smile.gif ir nesijauti skolinga wink.gif
tik vazinet kas kart i Traukus gal ir nepatogu. o kokia gydytoja dar dirba BAK ir Trakuose  bigsmile.gif  anksciau zinau, kad meskaite dirbo, o dabar?

V.Variakojiene, nu jo, bet as labai nemegstu i mob skambinti ir pan... aisku labai malonai priima visada, bet man paprasciau taip ax.gif

QUOTE(Marijana @ 2009 01 27, 14:58)
Sveikos Mamos,

Sakykite prasau ar gali BAK'e atlikti planini cezario pjuvi su bendra narkoze? Nezinau, ar tiksliai taip vadinasi  blush2.gif  Zodziu, kad niekas niekam stuburo nebadytu smile.gif  O tiesiog uzmigdytu.
Aciu uz isformacija.

man dare spinalini, bet pilnai nesuveike, pajutau skausma tai greit morfijaus suleido i lasine, vyras sake akys tik uzvirto i virsu.... po 10-15 min prabudau, bet negirdejau mazutes riksmo pirmo.... wub.gif suleido kokios 2 min pries istraukiant
siaip reiketu su gyd kalbet, bet jie labaiu spinalini propaguoja, sveikiau ir mamai ir neabejotinai maziukui, nes tada jis narkozes negauna
Atsakyti
QUOTE(Marijana @ 2009 01 27, 15:58)
Sveikos Mamos,

Sakykite prasau ar gali BAK'e atlikti planini cezario pjuvi su bendra narkoze? Nezinau, ar tiksliai taip vadinasi  blush2.gif  Zodziu, kad niekas niekam stuburo nebadytu smile.gif  O tiesiog uzmigdytu.
Aciu uz isformacija.

Laba 4u.gif

Nenoretum leliuko isimto is pilvuko pamatyti ir isgirsti..? verysad.gif

Man spinaline padare labai sekmingai, bakst ir viskas... net to bakst nelabai bepajutau per saremius (man buvo neplaninis, tai skubedami dare, bet neturiu ne vieno nusiskundimo, labai sauniai komanda susitvarke) ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes siandien su savo suneliu grizom is Bak biggrin.gif
Viskas buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visas personalas nerealus thumbup.gif
Daktaras Ziobakas super thumbup.gif akusere Rasa ir kitos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tiesa sakant su vyru nesitikejom, kad viskas bus taip gerai...pats gimdymas praejo sklandziai ir greitai...o prieziura ir pagalba po to super biggrin.gif
Na mums labai pasiseke, kad visa buvimo laika buvome vieninteliai klientai, tad demesio ir pagalbos gavom labai daug biggrin.gif
Tai tiek:)
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 31, 19:28)
Sveikos,

Viskas buvo super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Visas personalas nerealus thumbup.gif
Daktaras Ziobakas super thumbup.gif akusere Rasa ir kitos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tiesa sakant su vyru nesitikejom, kad viskas bus taip gerai...pats gimdymas praejo sklandziai ir greitai...o prieziura ir pagalba po to super biggrin.gif
Na mums labai pasiseke, kad visa buvimo laika buvome vieninteliai klientai, tad demesio ir pagalbos gavom labai daug biggrin.gif

Šaunu. Džiugu, kad Lietuvoje yra tokia medicininė paslauga.
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 31, 19:28)
Sveikos,

Viskas buvo super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Visas personalas nerealus thumbup.gif
Daktaras Ziobakas super thumbup.gif akusere Rasa ir kitos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kuo nuosirdziausi sveikinimai sulaukus sunelio! kaip smagu, kad mama sugrizta laiminga ir "neuzparinta" pogimdyvines prieziuros mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=JUSSTE,2009 01 31, 19:28]
Sveikos,

Viskas buvo super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Visas personalas nerealus thumbup.gif
Daktaras Ziobakas super thumbup.gif akusere Rasa ir kitos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labai labai sveikinu grizus namo su sveiku vaikuciu ir teigiamomis emoijomis 4u.gif Kas gali buti geriau...
Toki jausma ir as apturejau. Abu vaikucius gimdziau naturaliai BAK pas gyd. Ziobaka thumbup.gif ir abu kartus mus supo akuseres Rasos siluma ir rupesti thumbup.gif Visas personalas nepakartojamas... Akusere Rasa buvom ir namo pasikviete pirma karta padeti dukryte ismaudyti. Viska labai profesionaliai parode ir paaiskino, po to maudyti buvo vienas malonumas.Daktaru komanda tikrai puiki ir per pirma gimdyma net nesupratau, kad jau pagimdziau lotuliukas.gif
Su antru vaikeliu buvo siek tiek kitaip. Visu pirma nebuvo salia Ziobako (jis mane priziurejo abu nestumus ir dar gerokai pries juos), kadangi jis buvo isvykes i komandiruote, taciau paliko man savo kolegos mb.nr. ir liepe bet kuriuo paros metu skambinti, jei jis nespetu grizti, o taip ir buvo doh.gif Bet jo kolega tikrai savo profesionalumu ir zmoniskumu neatsilieka nuo R.Z. (tik nebepamenu jo pavardes verysad.gif ) Viskas klostesi gerai, taciau vienu momentu dingo vaikucio tonusai ir as lovoje netekau samones, bet kadangi visas personalas visada buvo salia, tai labai greitai mus abi atgaivino, be panikos ir sumaisties. Vyras net nespejo sureguo kas ivyko , nes buvo prisnudes lotuliukas.gif Dukryte pagimdziau labai langvai, bet virkstele du kartus buvo apsivyniojus. Jos veidukas buvo pajuodes ir neisleido nei garselio verysad.gif Bet net ir tokioj situacijoj visi isliko labai ramus ir komandiskai dare viska, kad isgelbetu mano angeleli. Po keliu minuciu isgirdau silpna verksma... wub.gif
Sis jausmas neikainojamas jokiais pinigais ir jei uz juos gali nusipirkti vaiko gyvybe, tai ar galima tada dar diskutuoti ar verta moketi. Esu isitikinusi kad viskas nebutu taip pasibaige jei buciau gimdzius paprastoj ligoninej.
Is visos sirdies esu dekinga BAK kolektyvui uz du savo stebukliukus ir uz teigiamas emocijas, bei jaukia aplinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=vejune07,2009 02 08, 22:29]
[quote=JUSSTE,2009 01 31, 19:28]
Sveikos,

Labai labai sveikinu grizus namo su sveiku vaikuciu ir teigiamomis emoijomis 4u.gif Kas gali buti geriau...
Toki jausma ir as apturejau. Abu vaikucius gimdziau naturaliai BAK pas gyd. Ziobaka thumbup.gif ir abu kartus mus supo akuseres Rasos siluma ir rupesti thumbup.gif Visas personalas nepakartojamas... Akusere Rasa buvom ir namo pasikviete pirma karta padeti dukryte ismaudyti. Viska labai profesionaliai parode ir paaiskino, po to maudyti buvo vienas malonumas.Daktaru komanda tikrai puiki ir per pirma gimdyma net nesupratau, kad jau pagimdziau lotuliukas.gif
Su antru vaikeliu buvo siek tiek kitaip. Visu pirma nebuvo salia Ziobako (jis mane priziurejo abu nestumus ir dar gerokai pries juos), kadangi jis buvo isvykes i komandiruote, taciau paliko man savo kolegos Griciaus mb.nr. ir liepe bet kuriuo paros metu skambinti, jei jis nespetu grizti, o taip ir buvo doh.gif Gricius tikrai savo profesionalumu ir zmoniskumu neatsilieka nuo R.Z. Viskas klostesi gerai, taciau vienu momentu dingo vaikucio tonusai ir as lovoje netekau samones, bet kadangi visas personalas visada buvo salia, tai labai greitai mus abi atgaivino, be panikos ir sumaisties. Vyras net nespejo sureguo kas ivyko , nes buvo prisnudes lotuliukas.gif Dukryte pagimdziau labai langvai, bet virkstele du kartus buvo apsivyniojus. Jos veidukas buvo pajuodes ir neisleido nei garselio verysad.gif Bet net ir tokioj situacijoj visi isliko labai ramus ir komandiskai dare viska, kad isgelbetu mano angeleli. Po keliu minuciu isgirdau silpna verksma... wub.gif
Sis jausmas neikainojamas jokiais pinigais ir jei uz juos gali nusipirkti vaiko gyvybe, tai ar galima tada dar diskutuoti ar verta moketi. Esu isitikinusi kad viskas nebutu taip pasibaige jei buciau gimdzius paprastoj ligoninej.
Is visos sirdies esu dekinga BAK kolektyvui uz du savo stebukliukus ir uz teigiamas emocijas, bei jaukia aplinka 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
Aciu merginos uz sveikinimus mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti