Įkraunama...
Įkraunama...

Baltijos - Amerikos klinika

Apklausa: Kaip pagimdėte BAK? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Burbulytis @ 2009 01 12, 17:03)
Galima bet kada. As asmeniskai lankiausi nuo 4-tos savaites visa nestuma pas gyd Ziobaka, man buvo labai svarbu kontaktuoti ir bendrauti su tuo gyd., pas kuri gimdysiu, nzn, gal cia as viena tokia:))))))) Jauciausi kaip namie tada:)))
KAi gimdai, reikia sodros kn., tikrai maziau kainuoja.

Ir as lankiausi visa savo nestuma BAK'e...tik ne pas ta pacia gydytoja pas kuria gimdysiu....Bet mano gydytoja pasidalino visa mano informacija apie mano nestuma su gydytoja priimsiancia gimdyma ax.gif O kadangi as dar turiu skydliaukes sutrikimu, man daryta siokia tokia sirdies operacija, tai norejau,kad visa info, visos gydytoju konsultacijos butu vienoje kortele,kad jei kazko prireiktu gimdymo metu, gydytojai viska apie mane zinotu 4u.gif

O gimdymas, jei viskas vyksta sklandziai, tai su sodros knygele kainuoja 5300Lt.
Atsakyti
QUOTE(JUSSTE @ 2009 01 12, 17:39)
O gal tu zinai iki kada rekomenduoja ir iki kada galima darytis epidura..o kada jau ne? g.gif

6 cm yra riba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varpelis: 13 sausio 2009 - 11:38
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 12, 19:35)
nuo 8cm nebereiketu, siaip jau 7cm atsidarymas yra riba  smile.gif
tokia informacija turiu as wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 13, 12:24)
6 cm yra riba...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUSSTE: 13 sausio 2009 - 14:10
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 11, 08:25)

1. Norėjau paklausti-kada jūs pasirodėte ten pirmą kartą. t.y.kelintą nėštumo savaitę?

2. Kiek kartų iki gimdymo ten rekomenduojate nueiti?

3. Dar klausimas-nagrinėjausi kainininką, ar teisingai supratau, kad toms, kurios yra apdraustos, taikoma kaip ir nuolaida, t.y.kitos kainos?

4. Tam, kad įrodyti apdraudimą, ką užtenka atsinešti-Sodros knygutę su nr, ar reikia kažkokį lapą iš SOdros ar TLK išsiimti.

Sveikute, nors jau atsake, as irgi savo nuomone mestelsiu mirksiukas.gif

1. As pasirodziau 37 savaite ax.gif

2. Kadangi prieziura turejau arciau namu, tai cia nuejau pries pat pasirasant sutarti, pziuras turejau lygiai 3 iki gimdymo ax.gif

3. Taip, "sodrinems" yra mazesne kaina

4. Uztenka knygutes. As net jos neturejau, tai per 15 min i sodra nulekus issiemiau kortele ir dar karsta nuveziau i BAK'a biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 12, 17:34)
nepamenu, ar lieknas, lyg ir su akinukais...po teisybei nelabai pamenu, tik kad jis toks biski sveplai snekejo. gal cia tas pats  ax.gif na, jis labai drasiai siulo epidura net ir paskutinemis minutemis, kas man sukele daug abejoniu, nes buvau iki gimdymo nemazai konsultavusi su keliais medikais siuo klausimu.

Tai jau tas pats. Bet mano atv ir nebuvo daugiau 6 cm, tik paskui po pusvalandzio buvo 10:))))
Atsakyti
sveikutes,

BAK'e gimdziau pries 2 metus, bet tada ir visa nestumo prieziura buvau ten issipirkus, kadangi dabar ja panaikino, si nestuma lankiausi MDC, bet planuoju gimdyt BAK;

kai pasirasai sutarti, ar uz tuos vizitus 1-2 iki gimdymo arba jei "loznaja trivoga" taip sakant reik dar papildomai moket ? nes paskutinius kartus uz apziura + echo mokejau po 300lt, o MDC man kaip ir nemokamai gaunasi, tai nesinoretu uz pora kart dar ismetyt pinigeliu, nors is kitos puses norisi ir kad gyd pasiziuretu, pas kuria planuoju gimdyti.... nu gaunasi taip kad ir MDC susimokejus uz viska ir dar cia dubliuociau paskutinius vizitus....

kaip ten dabar yra ?

p.s. gal teko girdet apie nuolaidas toms kurios daznai pas juos gimdo ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spigle @ 2009 01 17, 00:21)
sveikutes,

BAK'e gimdziau pries 2 metus, bet tada ir visa nestumo prieziura buvau ten issipirkus, kadangi dabar ja panaikino, si nestuma lankiausi MDC, bet planuoju gimdyt BAK;

kai pasirasai sutarti, ar uz tuos vizitus 1-2 iki gimdymo arba jei "loznaja trivoga" taip sakant reik dar papildomai moket ? nes paskutinius kartus uz apziura + echo  mokejau po 300lt, o MDC man kaip ir nemokamai gaunasi, tai nesinoretu uz pora kart dar ismetyt pinigeliu, nors is kitos puses norisi ir kad gyd pasiziuretu, pas kuria planuoju gimdyti.... nu gaunasi taip kad ir MDC susimokejus uz viska ir dar cia dubliuociau paskutinius vizitus....

kaip ten dabar yra ?

p.s. gal teko girdet apie nuolaidas toms kurios daznai pas juos gimdo ? lotuliukas.gif

deja, paskutinieji vizitai iki gimdymo yra mokami atskirai. as is ryto nuejau, po keliu valandu grizau gimdyti ir mokejau, ir uz apziura, ir uz gimdyma. biski gaila tikrai buvo pinigeliu, beveik 200lt sumoket teko. sumoje iki gimdymo rodziausi 2 kartus, tai viso suapvalinus 400lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 17, 09:59)
deja, paskutinieji vizitai iki gimdymo yra mokami atskirai. as is ryto nuejau, po keliu valandu grizau gimdyti ir mokejau, ir uz apziura, ir uz gimdyma. biski gaila tikrai buvo pinigeliu, beveik 200lt sumoket teko. sumoje iki gimdymo rodziausi 2 kartus, tai viso suapvalinus 400lt    ax.gif

supratau smile.gif
dekui labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 17, 09:59)
deja, paskutinieji vizitai iki gimdymo yra mokami atskirai. as is ryto nuejau, po keliu valandu grizau gimdyti ir mokejau, ir uz apziura, ir uz gimdyma. biski gaila tikrai buvo pinigeliu, beveik 200lt sumoket teko. sumoje iki gimdymo rodziausi 2 kartus, tai viso suapvalinus 400lt    ax.gif

Pas mus Kaune tokiu kainu net nera ax.gif Viena is brangiausiu motina ir vaikas, tai ten pries metus apzziura kainavo 120Lt.
Nors viena pliusa pries Vilniu turim ir mes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 01 20, 10:43)
Pas mus Kaune tokiu kainu net nera ax.gif Viena is brangiausiu motina ir vaikas, tai ten pries metus apzziura kainavo 120Lt.
Nors viena pliusa pries Vilniu turim ir mes lotuliukas.gif

na, Kaunas turi ir superiniu valdisku (ar kitaip islaikomu, bet tiek nekainuojanciu) gimdymo namu....tokiais atvejais pasigaili, kad esu toli nuo Kauno biggrin.gif nors mano kelios pazistamos leke i Kauna.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Norejau jusu paklaust gal kuri zinot, kiek kainuoja nesciuju prieziura BAK'e? Buvau ten tik pora kartu echoskopuotis ir jau suplojau beveik 500 lt.
Noretus ten ir toliau lankytis, bet bijau, kad po 9 men susidarys kosmine suma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_p @ 2009 01 20, 14:41)
Sveikos mamytes  4u.gif

Norejau jusu paklaust gal kuri zinot, kiek kainuoja nesciuju prieziura BAK'e? Buvau ten tik pora kartu echoskopuotis ir jau suplojau beveik 500 lt.
Noretus ten ir toliau lankytis, bet bijau, kad po 9 men susidarys kosmine suma blink.gif

siulyciau pasiskambinti ir pasiklausti. turetu pasakyti preliminaria suma nestumo prieziurai wink.gif
anksciau buvau rasiusi, kad apziura + slapimo tyrimas beveik 200lt kainavo. tai jei dar kraujo tyrimai, o ju buna ne vienas....taip kad, manau, susidarys nemenka sumele.

kai suzinosi, pasidalink informacija cia, bus idomu visoms 4u.gif
Atsakyti