Įkraunama...
Įkraunama...

18 mėn skiepas

QUOTE(erikaklimav @ 2005 07 14, 15:47)
Sunku pasakyti del rekcijos. Paprastai, jei emete anksciau mokamus, tai ir imkite ta pati, nes ir taip pasitaiko daznai reakciju ir su mokamais, kai atliekamas skiepas 1,5 metu. Mano panai per pirmus tris nebuvo jokios reakcijos, bet kai skiepijom ketvirta karta, tai vakare siek tiek pakilo temperatura, bet visas baisumas prasidejo sekancia diena, kai durio vieta paraudo, atsirado slyvos dydzio guzas, o jau verkimas buvo, as jos net ant zemes negalejau padeti, tos kojytes net neprimyne. Va ir mokamas skiepas, o kas butu buve, jei buciau paskiepijusi nemokamu doh.gif ?

Nieko nebutu, kiek girdejau nuo tu mokamu net dazniau buna reakciju (girdejau is pazystamu, kurie taip skiepijo, po to prrejo i nemokamus)
Atsakyti
Gruodzio men. pasakysiu, kaip mums bus su 1.8 men. skiepu.
Atsakyti
Na,mielosios,tai jau jūs dabar mane tikrai pritrenkėt...Tai kaip man savo džiaugsmelį nuvesti skiepyti,kai jo tokios kančios po to laukia? cry.gif
Atsakyti
na va,mes jau pasiskiepijom.Jau ir tą baisųjį laikotarpį pragyvenom.Nebuvo jis baisus,nes Kalniečių poliklinikoj skiepija ne į koją,o į rankytę.Beje,paklausiau,kodėl ,tai sakė,kad skirtumo jokio,tik į koją skiepijant būna daugiau problemėlių,vat.O dėl mokėjimo,tai mes visus skiepus rinkomės nemokamus.
Atsakyti
Sakykit,ar galima padaryti tarp skiepu didesni intervala.Pvz: Trecias skiepas 15 men ,o ketvirtas 18 men. Ar labai blogai ta ketvirta daryt veliau ? Ar cia grieztai pagal laika ? Gal kas zinot,nes mes stipriai veluojam .Tai jau man panikuot ar dar ne ?
Atsakyti
Nemanau, kad reiktų labai panikuot, nebent jau vėluojat metus ar du blush2.gif Juk natūraliai, jei vaikiukas sirguliuoja, skiepas vistiek atidedamas ir nieko bloga nenutinka g.gif Čia tik mano asmeninė nuomonė, taip, kad ji gali ir nesutapt su profesionalų blush2.gif
Mums skiepytis jau irgi "ant dienų", paskaitinėjau čia ir vėl įsibaiminau. Aišku, imsim mokamą, kaip ir kitus, bet nejau tas ketvirtasis sunkiau pakeliamas cry.gif ?
Bijau reakcijos kokia buvo į pirmąjį skiepą, tiesa, vienai "profei" gydytojai išdurninus dėl mokamų, tada ėmėm valstybės finansuojamus.
Na, bet jau kitą savaitėlę galėsiu pasidalint patirtim, brrrr....
Atsakyti
Tai jei vėluojat kokią savaitėlę ar kitą,tikrai nieko baisaus...Ir tikrai ten nėra taip baisu...Aš manau,kad kiekvienas vaikas į tuos skiepus reaguoja individualiai ir jei vienam buvo labai baisi reakcija,tai kitam gal visai jokios nebus mirksiukas.gif Mano lelius baisiausiai sureagavo į antrą,o ketvirtas tai taip gana ramiai praėjo,tik va tą rankytę skaudėjo.Kitą dieną jau ir su rankele viskas gerai buvo.Jokio guzo,jokio paraudimo,tik mažas taškelis,kur adatėlė durta. thumbup.gif Tai mes dar nemokamą skiepą ėmėm.
Atsakyti
Oitikri tsskieps brrr...Mes skiepijome mokama,nnes pritussykiusdrem mokama.Taciu sis 3 kartssunkiausis kazkoks kosmrs mum sianndien jau4 dien taciau nerami pykta verkia viskas blogai sad.gif nnezinau nei kaipjei padet,nieko nevlgo ir dr2 dien po sskiepo vos nevisa diena laksciau su saukstu kol galiauisia mze apsiveme.
PATARIMAS:jei nevalgo tai geriau nekiskite per prievarta ir nelakstykite kaip as doh.gif
Siandien laukia masazas 1 diena net nezinau ar vest ja tokia be sveikatytes,jauciu nesiduos lieciama svetimu g.gif
Ir nakti neramiai miegojo verke,o mum dar dantukai tai is vis doh.gif cry.gif sad.gif
Atsakyti
Oitikri tsskieps brrr...Mes skiepijome mokama,nnes pritussykiusdrem mokama.Taciu sis 3 kartssunkiausis kazkoks kosmrs mum sianndien jau4 dien taciau nerami pykta verkia viskas blogai sad.gif nnezinau nei kaipjei padet,nieko nevlgo ir dr2 dien po sskiepo vos nevisa diena laksciau su saukstu kol galiauisia mze apsiveme.
PATARIMAS:jei nevalgo tai geriau nekiskite per prievarta ir nelakstykite kaip as doh.gif
Siandien laukia masazas 1 diena net nezinau ar vest ja tokia be sveikatytes,jauciu nesiduos lieciama svetimu g.gif
Ir nakti neramiai miegojo verke,o mum dar dantukai tai is vis doh.gif cry.gif sad.gif
Atsakyti
Labas, mamos
Turiu klausimeli.Mano leliuka laikas skiepyti tuo skiepu , kuris 18 men.(nuo kokliuso, ir t.t., kiek zinau)daromas. Musu daktare pasake, kas poliklinikoj turi tik nemokama sita skiepa.Bet sake, nuo jo buna reakcija, todel ,jei yra galimybe, skiepyti mokamu skiepu kitur.O KUR??? Gal zinot, kur sita skiepa mokamai daro? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šiaip poliklinika gali užsakyti mokamą skiepą, gal tiesiog tuo metu neturėjo. O gydytojos neklausei apie galimybę užsisakyti norimą vakciną?
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 09 21, 13:39)
Labas, mamos
Turiu klausimeli.Mano leliuka laikas skiepyti tuo skiepu , kuris 18 men.(nuo kokliuso, ir t.t., kiek zinau)daromas. Musu daktare pasake, kas poliklinikoj turi tik nemokama sita skiepa.Bet sake, nuo jo buna reakcija, todel ,jei yra galimybe, skiepyti mokamu skiepu kitur.O KUR??? Gal zinot, kur sita skiepa mokamai daro? Aciu uz atsakyma smile.gif

O tai jus tris daret nemokamus, o dabar sugalvojot mokama? Manau jei ta poliklinika tikrai taip ir neturi tu mokamu skiepu (kas zinoma keista), tai tegu daktare ir pasako kur daryt mokamus. Juk ji turetu zinot g.gif
Atsakyti