QUOTE(*Širdelė* @ 2008 12 03, 17:14)
aš taip pat esu senbuvė, čia nuo 2003 m ir nesvarbu kas parašyta. Tada buvau kitu niku, bet apie tokią istoriją pirmą kartą girdžiu. Klausiau ir kitų senbuvių niekas tokios istorijos negirdėjo jei nebus įrodymų vadinasi tai tik pramanai. Jei jau kažką kaltini tai turi būti pateikiami konkretūs faktai, nes kitu atveju tai šmeižtas
Blin... Turėjau pusantros valandos kapstytis. Turėkit.
Labai sunku Jums visoms rašyti. Sprendimas buvo priimtas ir palaikytas forumo administracijos (t.y. ir daugumos moderatorių). Forumo administracija žmogui, sumanusiam šią istoriją laikinai uždraudžia priėjimą prie Forumo. Dėl tolimesnių veiksmų bus sprendžiama pirmomis spalio dienomis.
Nenoriu labai gilintis į šią istoriją, nes man nemalonu, bet pažadėjau Jums parašyti galutines išvadas.
Daugelis Jūsų suabejojote vaistininkes realiu egzistavimu ir paskelbta tema. Daugelis forumo dalyvių daug kartų skaitėte vaistininkes žinutes, ieškojote neatitikimų, nesutapimų. Daugelis forumo dalyvių reiškėte nuoširdžias užuojautas ir likote sukrėsti, labai pergyvenote dėl nelaimės.
Deja, tai - netikra. Vaistininke egzistavo ir mirė kažkieno vaizduotėje.
Sutinku su visu tuo, kad buvo begalės neatitikimų vaistininkes žinutėse dėl jos gyvenimo faktų. Nevardinsiu, bet jų yra daug (kiek iš Jūsų nepamenat savo tikro, vienintelio ir mylimo vyro vardo? Ir skirtingose savo žinutėse vadinate skirtingais vardais?).
Kiekvienas iš mūsų mąstome, elgiamės pagal tam tikrą modelį. Užtenka rasti siūlo galą, kad galėtum painią istoriją išvynioti iki pat pabaigos ir tą siūlo galą radome. Buvo nuspėtos tolesnės versijos dėl mirties aplinkybių (su forumo dalyvių AŽ pagalba) ir pasikeitusios mirties aplinkybės padėjo tašką. Kiekvieno fakto, kuris lėmė šį sprendimą neaprašinėsiu.
Dėkoju visoms neabejingoms forumo dalyvėms, kurios rašė moderatoriams AŽ su savo pastebėjimais.
Aš tik labai norėjau, kad viso šito nebūtų buvę.
Nemoralizuosiu. Manau, kad to daryti čia nebereikia ir Jūs to nedarykite. Nenoriu smerkti, kaltinti, nors nemėgstu ir nepateisinu melo. Aš manau, kad tiesiog taip pasielgusiam žmogui labai sunku.
Visi susirašinėjimai AŽ lieka anonimiški ir niekada nebus paskelbti ar kaip kitaip panaudoti.
Moderatorė Rasma
Originalas čia. Buvo ir daugiau, jei kam reikia - ieškokitės.