Nesenai is misko,rezultatas 3 kibirai kazleku,einu valyti.grybavom link prienu.
QUOTE(Jigsaw @ 2012 08 30, 15:22)
Nesenai is misko,rezultatas 3 kibirai kazleku,einu valyti.grybavom link prienu.
baravyku nei vieno

sveikos merginos ir mes buvom miske.ir ka nei vieno baravyko neradom, tik voveraites ir silbaravykiai ar kaip jie vadinasi (nu tie lenkiski baravykai).net keista, kad nei vieno baravyko neradom

Vakar buvome grybauti, grybu tikrai yra. Kibiras viveraiciu, trys kibirai kalpoku ir kibiras misriu grybu(lepsiuku, silbaravykiu, raudinvirsiu, vienas tikras baravykas).
tai vakar marinavau voveraites ir kalpokus, kitus saldziau ir dziovinimui.
Pasidariau 6 litrus grybu misraines ziema pagal Ule, labai skani, darau ja jau antrus metus.
tai vakar marinavau voveraites ir kalpokus, kitus saldziau ir dziovinimui.
Pasidariau 6 litrus grybu misraines ziema pagal Ule, labai skani, darau ja jau antrus metus.
nu ir as is Ules nusiziurejau sita grubu receptuka, bet dar nebandziau.aciu Elijaaa uz komentara dabar ir as jau pasidarysiu

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2012 08 30, 15:24)
Nera baravyku,vakar buvau,bet vien kazlekai,ir jau tokie perauge.
QUOTE(bazuka @ 2012 09 30, 16:23)
Kažin kodėl neapvirtos šaldytos voveruškos apkarto
nevirtas pirmą kartą šaldžiau, prieš ruošiant su grietine nuvirinau, tai bijojau net ir valgyt, kartoka buvo
pirmą kartą tokia patirtis su voveraitėm.


visada apverdu ir tik tada šaldau

QUOTE(jediara @ 2012 09 30, 14:42)
Man tai jos gumines pasidaro kai atitirpini, tai nebesaldziau siemet


Man megstamiausias sis siais metais marinatas:
1.5l virtu be druskos grybu;
750 ml vandens;
1arb. sausktelis cukraus;
2 s. druskos;
laurai, cesnakas, pipirai;
pabaigoje virimo t.y. 10-15 min. supilu 4 s. acto, Skanaus
1.5l virtu be druskos grybu;
750 ml vandens;
1arb. sausktelis cukraus;
2 s. druskos;
laurai, cesnakas, pipirai;
pabaigoje virimo t.y. 10-15 min. supilu 4 s. acto, Skanaus

Savaitgali mano mama rado kasika zaliuokiu ir dy baravykus
