Ule, kiek gaunasi stiklainiu is jus duotos normos "grybu misraine ziemai"?
regna, as tai saldau sviezius grybus , nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 21, 16:15)
Ule, kiek gaunasi stiklainiu is jus duotos normos "grybu misraine ziemai"?
regna, as tai saldau sviezius grybus , nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.
regna, as tai saldau sviezius grybus , nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.
4 litrai
as ne neplaunu, nuvalau svariai ir saldau, bet tik geruosius,mazesnius,kietesnius grybus, voveruskas apverdu, visu kitu nebertingu nesaldau
na va, mes katik po grybu, per pora valandu prisirinkom po kibiriuka, mazuciai, jaunuciai tik tik pradeje dygti ir auga kruvelem
pamačius šitas nuotraukas širdis krauju pasruvo
esu girdėjusi kažkokį marinatą su majonezu...
mergaites si recepta radau spice.lt tinklapyje, gal bandete, kaip skonis, nes mane toks derinukas truputeli gasdina
1l aliejaus, 1 galva kolūsto, 20 svogūnų, 1 l Pomidorų padažo, 6 litrai virtų grybų
Aliejų, pjaustytus kopūstus, svogūnus patroškinti, sudėti pomidorų padažo, dar patroškinti, sudėti virtus grybus, viską patroškinti, sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti dangteliais.
1l aliejaus, 1 galva kolūsto, 20 svogūnų, 1 l Pomidorų padažo, 6 litrai virtų grybų
Aliejų, pjaustytus kopūstus, svogūnus patroškinti, sudėti pomidorų padažo, dar patroškinti, sudėti virtus grybus, viską patroškinti, sudėti į iškaitintus stiklainius ir užsukti dangteliais.
Dariau visa tai su per pus mazesnemis porcijom,gavosi
visą kibirą voveriuškių turiu - susitvarkiau - tai žiūrinėju kaip žiemai pasigaminti...
kažkaip norėtūsi su svogūnais, morkomis užsikonservuoti į stiklainius...
bandysiu iš psl prieš tai recepčiuką - turbūt pirštukus laižysiu žiemą
kažkaip norėtūsi su svogūnais, morkomis užsikonservuoti į stiklainius...
bandysiu iš psl prieš tai recepčiuką - turbūt pirštukus laižysiu žiemą
QUOTE(Ulė @ 2011 09 19, 08:54)
Grybų mišrainė žiemai
1 kg. virtų grybų
1 kg. morkų
1 kg. svogūnų
500 ml. pomidorų padažo
500 ml. aliejaus
šaukštas druskos
šaukštelis pipirų
muskato riešuto, kalendros miltelių
rozmarino šakelė, lauro lapai
Grybus nuvalyti, smulkiai supjaustyti, dėti į vandenį ir virti iki užvirimo, kol susidarys putos, tuomet nuimti nuo ugnies viską gerai perplauti ir vėl dėti į puodą ir virti 15-20 min. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti žiedais. Į troškinimo indą, keptuvę ar puodą pilame aliejų, kepiname svogūnus, morkas, kai suminkštėja šiek tiek dedame grybus. Viską apkepame dar apie 10 min.
Suberiame visus prieskonius, supilame pomidorų padažą, permaišome ir troškiname dar 10-15 min. Supilstome į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!!
1 kg. virtų grybų
1 kg. morkų
1 kg. svogūnų
500 ml. pomidorų padažo
500 ml. aliejaus
šaukštas druskos
šaukštelis pipirų
muskato riešuto, kalendros miltelių
rozmarino šakelė, lauro lapai
Grybus nuvalyti, smulkiai supjaustyti, dėti į vandenį ir virti iki užvirimo, kol susidarys putos, tuomet nuimti nuo ugnies viską gerai perplauti ir vėl dėti į puodą ir virti 15-20 min. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti žiedais. Į troškinimo indą, keptuvę ar puodą pilame aliejų, kepiname svogūnus, morkas, kai suminkštėja šiek tiek dedame grybus. Viską apkepame dar apie 10 min.
Suberiame visus prieskonius, supilame pomidorų padažą, permaišome ir troškiname dar 10-15 min. Supilstome į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!!
va šitą susiruošiau padaryti
[quote=linkakalinka,2011 10 16, 18:14]
va šitą susiruošiau padaryti
tai ir daryk, tik nuotraukų necituoki ,o padarius parašyk ar skanu
va šitą susiruošiau padaryti
tai ir daryk, tik nuotraukų necituoki ,o padarius parašyk ar skanu
Turiu nuo senai likusių užšaldytų grybų. Kažin jei juos pervirčiau ir mišrainę sutaisyčiau . Ar geriau nerizikuot ir mest lauk? Atšildyti nebuvo. Visąlaik gulėję šaldiklyje.
Vaivos juosta,tikrai naudociau ir nesukciau galvos.