regna, as tai saldau sviezius grybus

mamkaa, 21 Rgs 2011 - 16:15, parašė:
mamkaa, 21 Rgs 2011 - 16:15, parašė: ![]()
Ule, kiek gaunasi stiklainiu is jus duotos normos "grybu misraine ziemai"?
regna, as tai saldau sviezius grybus, nieko jiems nedarau, isvalau nuplaunu ir i maiselius.
Ulė, 19 Rgs 2011 - 08:54, parašė:
Ulė, 19 Rgs 2011 - 08:54, parašė: ![]()
Grybų mišrainė žiemai
1 kg. virtų grybų
1 kg. morkų
1 kg. svogūnų
500 ml. pomidorų padažo
500 ml. aliejaus
šaukštas druskos
šaukštelis pipirų
muskato riešuto, kalendros miltelių
rozmarino šakelė, lauro lapai
Grybus nuvalyti, smulkiai supjaustyti, dėti į vandenį ir virti iki užvirimo, kol susidarys putos, tuomet nuimti nuo ugnies viską gerai perplauti ir vėl dėti į puodą ir virti 15-20 min. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti žiedais. Į troškinimo indą, keptuvę ar puodą pilame aliejų, kepiname svogūnus, morkas, kai suminkštėja šiek tiek dedame grybus. Viską apkepame dar apie 10 min.
Suberiame visus prieskonius, supilame pomidorų padažą, permaišome ir troškiname dar 10-15 min. Supilstome į iškaitintus stiklainius.
Skanaus!!!
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė