Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:07)
sos help.gif  help.gif  help.gif troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?


Jigsaw,

Pagal mane tu per anksti supyliai pomidorų padažą,juose esanti rūgštis jiems neleidžia suminkštėti.

Mano patarimas dėti cukraus,bet.....neperdėk,paskui ragauk,jeigu tai tau padės,jeigu bus saldu ragauk ir dėk pipirų.

Nežinau gal kitos patars kitaip.

Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Aciu,spontaniskai ji supyliau,nors zinojau ,kad negalima
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:19)
Aciu,spontaniskai ji supyliau,nors zinojau ,kad negalima



Jigsaw,

mokomės iš savo klaidų biggrin.gif
Atsakyti
nu jie vis dar kieti....cukrus nepadejo...
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:58)
nu jie vis dar kieti....cukrus nepadejo...


Cukrus, manyčiau, nepadės šiuo atveju, reikia skysčio daugiau.
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 22:59)
Dzukeles smile.gif su zemaites-pusiau aukstaites -pokalbis sunkiai  suprantami blush2.gif  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
kyba cia tie grybai taip veikia... g.gif smile.gif
Atsakyti
man su kalpokais labai skaniai gavosi va sitas receptas
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ozhkaragoshka @ 2011 09 05, 16:44)
man su kalpokais labai skaniai gavosi va sitas receptas
4u.gif


Pirmi metai taip darote? idomu ar tikrai laikosi per ziema? Atrodo tai labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 06, 08:11)
Pirmi metai taip darote? idomu ar tikrai laikosi per ziema? Atrodo tai labai skaniai  thumbup.gif

Pirma karta dariau,tai pasakyti galesiu tik pavasari ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ozhkaragoshka: 06 rugsėjo 2011 - 11:32
QUOTE(ozhkaragoshka @ 2011 09 05, 18:44)
man su kalpokais labai skaniai gavosi va sitas receptas
4u.gif



Turėtų būti labai skanų! Bet ar nereikėtų paskui laikyti tokią grybų mišrainę šaltoje vietoje ir greitai suvartoti?
Atsakyti
Gal kas pasidalintų marinuotų ar vakuotų voveruškų receptu?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 09 06, 10:11)
Pirmi metai taip darote? idomu ar tikrai laikosi per ziema? Atrodo tai labai skaniai  thumbup.gif

Jau daug metu darau panasia misraine ziemai,laikosi puikiai ir tikrai labai skani.Kazkada valgiau pirktine misraine,greiciausiai tai buvo Kedainiu fabriko,labai patiko ir pardejau gilintis i sudeti,taciau po kiek deti ten juk neraso,tai as kiek ko turejau tiek ir dejau.Nedejau cesnaku ir lauro lapu(pastarieji man fee),o vietoi pomidoru dejau pom.padaza.Kepinau ant saulegrazu aliejaus ir viska atskirai,po to viska suverciau i dideli puoda ir dar patroskinau su pom.padazu ir i stiklainius.Draugaite sumaste pernai su vasariniais kopustais ir voveraitem padaryt,tai visi issaude.Aisku cia voveruskos nekaltos,taciau man nelabai su jom patinka,as darau su baravykais,raudonikiais ir dar kazlekai skanu.O voveraites man su pom.padazu kazkaip nelimpa,nors cia jau skonio reikalas.Darykit drasiai tik su zieminiais kopustais.
Atsakyti