QUOTE(mamkaa @ 2011 09 06, 10:11)
Pirmi metai taip darote? idomu ar tikrai laikosi per ziema? Atrodo tai labai skaniai
Jau daug metu darau panasia misraine ziemai,laikosi puikiai ir tikrai labai skani.Kazkada valgiau pirktine misraine,greiciausiai tai buvo Kedainiu fabriko,labai patiko ir pardejau gilintis i sudeti,taciau po kiek deti ten juk neraso,tai as kiek ko turejau tiek ir dejau.Nedejau cesnaku ir lauro lapu(pastarieji man fee),o vietoi pomidoru dejau pom.padaza.Kepinau ant saulegrazu aliejaus ir viska atskirai,po to viska suverciau i dideli puoda ir dar patroskinau su pom.padazu ir i stiklainius.Draugaite sumaste pernai su vasariniais kopustais ir voveraitem padaryt,tai visi issaude.Aisku cia voveruskos nekaltos,taciau man nelabai su jom patinka,as darau su baravykais,raudonikiais ir dar kazlekai skanu.O voveraites man su pom.padazu kazkaip nelimpa,nors cia jau skonio reikalas.Darykit drasiai tik su zieminiais kopustais.