Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

Delfy,atradau neblogą receptuką "voveraičių padažas"

ten kur vyko konkursas,grybų receptų.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 08 30, 22:32)
aš rudmėses kepu svieste ir dedu į stiklainius, ant viršaus užpilu apie piršto storio sluoksnį aliejaus. Stiklainius apvynioju laikraščiu, kad nepatektų šviesos ir nešu rūsin  biggrin.gif

radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti biggrin.gif
Atsakyti
cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 02 rugsėjo 2011 - 14:08
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 12:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti  biggrin.gif

nu pasterizavimas gal niekad nepakenks biggrin.gif bet vistiek nuo šviesos tai slėpčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 11:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti  biggrin.gif

Tokiu atveju reikia ,beveik acte juos isvirt smile.gif Pasaugok savo sveikata !
Atsakyti
Mano superinis receptelis -Ismegintas smile.gif
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi smile.gif
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bru: 02 rugsėjo 2011 - 20:18
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 21:13)
Mano superinis receptelis -Ismegintas smile.gif
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio  (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi smile.gif
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.

paklausyk tu manęs kaip dzūkės hihihi.gif negadink baravykų, nevirk jų! dėk žalius į keptuvę, virdama prarandi visą skanumą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 20:52)
Tokiu atveju reikia ,beveik acte juos isvirt smile.gif Pasaugok savo sveikata !

o prie ko čia tas actas?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 20:28)
paklausyk tu manęs kaip dzūkės hihihi.gif  negadink baravykų, nevirk jų! dėk žalius į keptuvę, virdama prarandi visą skanumą mirksiukas.gif
Papildyta:

o prie ko čia tas actas?

Gal perskaityk gerai biggrin.gif
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE biggrin.gif Tai skaityk ,kas ko klausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 22:08)
Gal perskaityk gerai biggrin.gif
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE biggrin.gif Tai skaityk ,kas ko klausia 4u.gif

tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip

o kas čia ko klausė? g.gif nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 21:56)
tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip

o kas čia ko klausė?  g.gif  nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?

Dzukeles smile.gif su zemaites-pusiau aukstaites -pokalbis sunkiai suprantami blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sos help.gif help.gif help.gif troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:07)
sos help.gif  help.gif  help.gif troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?


Troškinkite dar, bet tokia situacija gali būti nuo to, kad per greitai išgaravo skystis (buvo per daug ugnies) ir skysčio tame troškinyje per mažai. Nežinau, pagal kokį receptą darote, bet bandykite pagal tą receptą įdėti daugiau skystų ingridientų, atitinkamai pridėjus kitų pagal skonį.

Atsakyti