Delfy,atradau neblogą receptuką "voveraičių padažas"
ten kur vyko konkursas,grybų receptų.
QUOTE(cezi @ 2011 08 30, 22:32)
aš rudmėses kepu svieste ir dedu į stiklainius, ant viršaus užpilu apie piršto storio sluoksnį aliejaus. Stiklainius apvynioju laikraščiu, kad nepatektų šviesos ir nešu rūsin
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 12:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti
nu pasterizavimas gal niekad nepakenks bet vistiek nuo šviesos tai slėpčiau
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 11:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti
Tokiu atveju reikia ,beveik acte juos isvirt Pasaugok savo sveikata !
Mano superinis receptelis -Ismegintas
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 21:13)
Mano superinis receptelis -Ismegintas
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
paklausyk tu manęs kaip dzūkės negadink baravykų, nevirk jų! dėk žalius į keptuvę, virdama prarandi visą skanumą
Papildyta:
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 20:52)
Tokiu atveju reikia ,beveik acte juos isvirt Pasaugok savo sveikata !
o prie ko čia tas actas?
QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 20:28)
paklausyk tu manęs kaip dzūkės negadink baravykų, nevirk jų! dėk žalius į keptuvę, virdama prarandi visą skanumą
Papildyta:
o prie ko čia tas actas?
Papildyta:
o prie ko čia tas actas?
Gal perskaityk gerai
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE Tai skaityk ,kas ko klausia
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 22:08)
Gal perskaityk gerai
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE Tai skaityk ,kas ko klausia
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE Tai skaityk ,kas ko klausia
tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip
o kas čia ko klausė? nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?
QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 21:56)
tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip
o kas čia ko klausė? nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?
o kas čia ko klausė? nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?
Dzukeles su zemaites-pusiau aukstaites -pokalbis sunkiai suprantami
sos troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:07)
sos troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?
Troškinkite dar, bet tokia situacija gali būti nuo to, kad per greitai išgaravo skystis (buvo per daug ugnies) ir skysčio tame troškinyje per mažai. Nežinau, pagal kokį receptą darote, bet bandykite pagal tą receptą įdėti daugiau skystų ingridientų, atitinkamai pridėjus kitų pagal skonį.