QUOTE(gugile @ 2006 08 30, 18:17)
GRYBAI SU POMIDORU PADAZU IR SVOGUNAIS
(po to reikia tik pasildyti)
grybus nuvalom, nuverdam, susipjaustom svognus (pagal skoni kiek norim) pakepinam keptuveje sudedam nuvirtus grybus truputi pakepinam ir uzpilam tomato pagal reikala ir dar truputi pakepinam.Dedam i stiklainius ir laikom kad ir visa ziema atsidarius tereikia truputi pasisildyti keptuveje o galima valgyti ir saltus. Labai gerai neturintiems laiko... PaTIKEKIT SKANU...
QUOTE(starbee @ 2006 09 18, 14:02)
dariau grybų ikrą: grybai, morkos ir česnakai sumalami, viskas dedama į puodą ir pilama aliejaus. Troškinti pamaišant, kad neprisviltų. Gale įdėt prieskonių, druskos, pipiro. Sudėt į stiklainius. O žiemą atsidarai ir galima tepti ant duonos, arba dėt ant silkės
Laaabai skanu
Dariau šiandien pagal šiuos receptukus