Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

QUOTE(awietea @ 2010 09 22, 13:18)
Mes vadinam netikrom voveruškom.Valgomi smile.gif

(Hydnum repandum) raukšlėtasis dyglutis.
Valgomas, rašoma, kad senesni gali karstelt.Sausesni nei voveraitės.Savo apylinkėse tokių nebuvau užtikus.Vienintelį su dygliukais apačioj žvynadyglį.
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 08 30, 18:17)
GRYBAI SU POMIDORU PADAZU IR SVOGUNAIS
(po to reikia tik pasildyti)
grybus nuvalom, nuverdam, susipjaustom svognus (pagal skoni kiek norim) pakepinam keptuveje sudedam nuvirtus grybus truputi pakepinam ir uzpilam tomato pagal reikala ir dar truputi pakepinam.Dedam i stiklainius ir laikom kad ir visa ziema atsidarius tereikia truputi pasisildyti keptuveje o galima valgyti ir saltus. Labai gerai neturintiems laiko... PaTIKEKIT SKANU...

QUOTE(starbee @ 2006 09 18, 14:02)
dariau grybų ikrą: grybai, morkos ir česnakai sumalami, viskas dedama į puodą ir pilama aliejaus. Troškinti pamaišant, kad neprisviltų. Gale įdėt prieskonių, druskos, pipiro. Sudėt į stiklainius. O žiemą atsidarai ir galima tepti ant duonos, arba dėt ant silkės thumbup.gif Laaabai skanu essen.gif

Dariau šiandien pagal šiuos receptukus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasike: 25 rugsėjo 2010 - 16:51
QUOTE(rasike @ 2010 09 25, 17:50)
Dariau šiandien pagal šiuos receptukus



Gaila grybu neturiu, noreciau su pomidoru padazu pasidaryti... bet ten visokiu drusku, pipiru , acto reikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 25 rugsėjo 2010 - 16:59
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 25, 17:58)
Gaila grybu neturiu, noreciau su pomidoru padazu pasidaryti...

pomidoru padaza namini naudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 09 25, 17:59)
pomidoru padaza namini naudojau  ax.gif


Kaip mandrai smile.gif juokauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 09 25, 17:58)
Gaila grybu neturiu, noreciau su pomidoru padazu pasidaryti... bet ten visokiu drusku, pipiru , acto reikia?  g.gif


Acto nereikia schmoll.gif Dedu druskos, pipirų žirneliais ir lauro lapelių ax.gif O su svogūnais dar ir morkų pasikepinu. Žiauriai skani mišrainė thumbup.gif Dariau prieš porą savaičių, vieną stiklainiuką jau atsidariau, neiškenčiau doh.gif lotuliukas.gif Tik niekada nebandžiau šildyt, visada šaltą valgydavau g.gif Reiks pabandyt ir šiltą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 09 25, 22:44)
Acto nereikia schmoll.gif Dedu druskos, pipirų žirneliais ir lauro lapelių ax.gif O su svogūnais dar ir morkų pasikepinu. Žiauriai skani mišrainė thumbup.gif Dariau prieš porą savaičių, vieną stiklainiuką jau atsidariau, neiškenčiau doh.gif  lotuliukas.gif Tik niekada nebandžiau šildyt, visada šaltą valgydavau g.gif Reiks pabandyt ir šiltą biggrin.gif


Nu reiks eit kokiu grybu paieskot.... biggrin.gif labai noriu sitos misraines..
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 09 25, 17:50)
Dariau šiandien pagal šiuos receptukus
user posted image

o morkas ir cesnakus malete mesmale?
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 26, 09:30)
o morkas ir cesnakus malete mesmale?

taip, morkas ir česnakus maliau kartu su grybais mėsmale.
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 09 26, 09:50)
taip, morkas ir česnakus maliau kartu su grybais mėsmale.

aciuka labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 09 26, 10:50)
taip, morkas ir česnakus maliau kartu su grybais mėsmale.


As irgi susidomejau siuo receptu, bet dar turiu klausima -o kiek ilgai troskinote, nors apytiksliai?
Ir dar del cesnako -kiek esu visokiu darzoviniu padazu virus, tai visada cesnaka dedavau max. 10 min. iki virimo pabaigos, tada jis buna l. kvapnus, o ilgiau pavirus visiskai pranykdavo... O cia, kaip suprantu, viskas dedama kartu?
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 09 26, 11:52)
As irgi susidomejau siuo receptu, bet dar turiu klausima -o kiek ilgai troskinote, nors apytiksliai?
Ir dar del cesnako -kiek esu visokiu darzoviniu padazu virus, tai visada cesnaka dedavau max. 10 min. iki virimo pabaigos, tada jis buna l. kvapnus, o ilgiau pavirus visiskai pranykdavo... O cia, kaip suprantu, viskas dedama kartu?

gal apie 20-25 minutes kepinau g.gif
Atsakyti