Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

QUOTE(Laimuske @ 2010 09 08, 10:36)
Reikia tik uždengti, bet neužsukti. Bent jau aš taip darau.


Dėkui, man irgi taip atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
as 2 kartus viriau, 3 karta jau dejau lapeliu, pipru, cukraus, acto ir druskos, viskas pagal skoni, i stiklainiukus ir i rusi, valgom ziema su grietine ir svogunu, bulvem, dedu i silkes.labai papeastas receptas, darai pagal skoni
Atsakyti
Kaip geriau laikyti džiovintus grybus ar uždėti medžiaga ir aprišti ar paprastai su dangteliu? Pirmą kartą džiovinu tai nežinau kaip geriau blush2.gif
Atsakyti
Aš džiovintus grybus laikai medžiaginiuose maišeliuose. Labai gerai išsilaiko. Na, kartais neišsilaiko - labai daug kur aš juos naudoju, tai greitai susivalgo, vos iki Kūčių šiek tiek išsaugau silkei ir virtiniams. Reikėtų daugiau džiovinti jų...
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 12 10, 11:57)
dariau grybukus pagal šį receptą

GRYBŲ MARINAVIMAS

1,5 litro virtų be druskos grybų (ir nuvarvintų kiauraindyje)
4 šaukštai 9 proc.acto
2 šaukštai druskos
1 arbatinis šaukštelis cukraus
750 ml vandens
kvap.pipirų kelis žirnelius, pora lauro lapelių, pora skiltelių česnako

gavos puikūs, svarbiausia, kad acto nė kiek nesijaučia thumbup.gif  thumbup.gif


Gaminau pagal šį receptą. Gavosi labai sūriai ir aštriai, valgyti iš karto nenuvirus neįmanoma. schmoll.gif
Atsakyti
Merginos kas per grybas?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
As tai pagal skoni visko dedu marinuojant... tikiuosi nesuges.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(reims @ 2010 09 11, 16:15)
Merginos kas per grybas?



As jei grybo nepazistu, visai jo neimu...

Tiesa, as verdu grybus duukart. Bet sikart vistiek tamsus skystis buvo g.gif gal del to, grybai buvo dideli labai? Ir buvo pas mus vadinami kazinukai, silbaravykiai ir raudonvirsiai...
Atsakyti
galiu pasiulyt super recepta grybams....
2litrai vandens,8saukstai cukraus,5sauksteliai druskos,1stikline acto=isverdam marinata+pipiru karciuju,kvepianciu ir lauro lapu.Karstu marinatu uzpilam nuvalytus,apvirtus grybus ir laikom para.Po to uzkaitinam grybus su siuo marinatu ir uzvakuojam.Pabandykit grybai super skonio o marinata tiesiog galima isgerti...skanaus....
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2010 09 09, 22:15)
Gaminau pagal šį receptą. Gavosi labai sūriai ir aštriai, valgyti iš karto nenuvirus neįmanoma. schmoll.gif

Gaminau ir as pagal si receptą, man atvirksčiai gavosi superiniai, as tik daugiau cukraus dejau smile.gif
Atsakyti
Na o as prisigrybavau , prisikaiciau jusu sauniu receptuku ir einu gaminti biggrin.gif paziuresim kas gausis g.gif
Atsakyti
sveikutės,

norėjau aklausti, kažkas užpasakojo,kad šaldyti grybai nelabai gerai.gal kur skaitėt koių straipsnių??? aš grybus visada išsiverdu ir šaldau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 09 13, 12:43)
sveikutės,

norėjau aklausti, kažkas užpasakojo,kad šaldyti grybai nelabai gerai.gal kur skaitėt koių straipsnių??? aš grybus visada išsiverdu ir šaldau 4u.gif

Ir aš visuomet šaldau g.gif
Atsakyti