QUOTE(goodly @ 2010 09 04, 14:47)
ačiū už receptą
tikrai paprastas ir labai geras
padariau žiemai (ant Kūčių/Kalėdų stalo) kelis šilbaravikių ir kazlėkų stiklainius, bus matyt kaip gavosi
Ar šaldytuve laikot taip padarytus grybus, ar kambario temperaturoje
Papildyta:
Marinuoti baravykai.
2 litrai vandens
7 saukstai cukraus
4 s.druskos
4 s.acto
lauro lapu,pipiru,garstyciu grudeliu.
grybus nuvalyt,nuplaut,apvirt 10-15min,nukost.
I vandeni sudet visus marinatui skirtus ingridientus isskyrus acta, uzvirint,supilt grybus,supilt acta,pamaisant pavirt 5min. pilstyt i stiklainius ir uzsukt.
Tikrai labai skaniai taip dabar norėčiau jų paragauti, niam niam, butinai taip ir aš pasidarysiu