Pabandyk. Labai skanu būna sumaišius su grietine valgyti su virtomis bulvėmis. Arba dėti į visokias mišraines.
Tik druskos nepamažink. Geriau jeigu bus per sūru, grybus nuplausi.
Kaip darot grybus žiemai? Čia tema turėtų būti ne apie šaldytus. Noriu pati padaryti grybų, niekad nedariau. Ir normas prašyčiau jei galima rašyti: šaukštas, pusė stiklinės ir pan. Ačiū už info.
rytoj parašysiu tau super receptuką Tik ten biškį acto reikės(bet rugštu nebus).Man tai pats skaniausias, nes sūdytų nemėgstu.Ir nemėgstu, jei rugštūs būna
Apie žalių šaldymą nieko negaliu pasakyt (nors sriuba tai verdama iš žalių, tai tikriausiai kažkaip galima, prašau parašyti kaip tai daroma), bet va vakuot tai niekada nebevakuojame, nėr skanesnių kaip iš šaldiklio.... Nors šiemet tai, įtariu, nieks neprigrybaus....
Visus brybus: nuvalau, nuplaunu, isverdu nesudytame vandenyje (30 min), perkosiu slapiai per kiaurasamti (nu kad truputi to skyscio liktu), tada labai gausiai pasudau ir i stiklainius uzdarau. Siaip jau laikom saldytuve visada, nes ne tiek daug ir turime. Jau ruosiant maistui gera pusvanadi numirkau ta suryma vandenyje. Beveik visada issilaiko gerai. Jokiu prieskoniu!!!
Na mes šaldom tai tik baravykus. Žalius, nevirtus. Ant padėkliuko sudėlioji kepurėles ir į šaldiklį. Kai sušąla, tada į maišelius, ir viskas O visokius kitokius grybus tai vakuojam. Bet visada mama vadovauja, tai recepto net nežinau Ta prasme, ji pasako, o aš padarau, kaip pasakė O be to ir tie receptai keičiasi, sužino kokią naujovę ir išbandom
As tai "uz" saldytus nevirtus grybus (vistiek juos ziema i sriuba dedi, troskini koki ar pagaliau verdi). Virti saldyti kai atsyla buna tokie patize, negrazus
O siaip tai mano mama marinuoja grybus. Raugintu as asmeniskai nemegstu -grybu gadinimas... Atsiranda toks specifinis raugo kvapas..
Vaikų vardai atspindi tėvų protą.. (Žanas Žakas Ruso)