Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

QUOTE(Kokere @ 2005 08 19, 09:28)
Pabadysiu ir sita


Pabandyk. Labai skanu būna sumaišius su grietine valgyti su virtomis bulvėmis. Arba dėti į visokias mišraines.
Tik druskos nepamažink. Geriau jeigu bus per sūru, grybus nuplausi.
Atsakyti
Kaip darot grybus žiemai?
Čia tema turėtų būti ne apie šaldytus. Noriu pati padaryti grybų, niekad nedariau. Ir normas prašyčiau jei galima rašyti: šaukštas, pusė stiklinės ir pan. Ačiū už info.
Atsakyti
rytoj parašysiu tau super receptuką thumbup.gif Tik ten biškį acto reikės(bet rugštu nebus).Man tai pats skaniausias, nes sūdytų nemėgstu.Ir nemėgstu, jei rugštūs būna ax.gif
Atsakyti
Lauksiu.
Atsakyti
Mes taip pat prisisaldom grybuku pilna saldikli thumbup.gif kaip gerai ziema issivyrti grybu sriubyte blush2.gif
Atsakyti
Tai kaip geriau šaldyt, virtus ar žalius?
Atsakyti
Apie žalių šaldymą nieko negaliu pasakyt (nors sriuba tai verdama iš žalių, tai tikriausiai kažkaip galima, prašau parašyti kaip tai daroma), bet va vakuot tai niekada nebevakuojame, nėr skanesnių kaip iš šaldiklio.... Nors šiemet tai, įtariu, nieks neprigrybaus.... g.gif
Atsakyti
Visus brybus: nuvalau, nuplaunu, isverdu nesudytame vandenyje (30 min), perkosiu slapiai per kiaurasamti (nu kad truputi to skyscio liktu), tada labai gausiai pasudau ir i stiklainius uzdarau. Siaip jau laikom saldytuve visada, nes ne tiek daug ir turime. Jau ruosiant maistui gera pusvanadi numirkau ta suryma vandenyje. Beveik visada issilaiko gerai. Jokiu prieskoniu!!! 4u.gif
Atsakyti
Na mes šaldom tai tik baravykus. Žalius, nevirtus. Ant padėkliuko sudėlioji kepurėles ir į šaldiklį. Kai sušąla, tada į maišelius, ir viskas thumbup.gif
O visokius kitokius grybus tai vakuojam. Bet visada mama vadovauja, tai recepto net nežinau ax.gif Ta prasme, ji pasako, o aš padarau, kaip pasakė biggrin.gif O be to ir tie receptai keičiasi, sužino kokią naujovę ir išbandom mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai "uz" saldytus nevirtus grybus (vistiek juos ziema i sriuba dedi, troskini koki ar pagaliau verdi). Virti saldyti kai atsyla buna tokie patize, negrazus schmoll.gif schmoll.gif

O siaip tai mano mama marinuoja grybus.
Raugintu as asmeniskai nemegstu -grybu gadinimas... Atsiranda toks specifinis raugo kvapas.. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes saldom apvirtus grybus smile.gif
Atsakyti
Mes irgi šaldom išvirtus grybus. Nu labai skanu, anksčiau vakuodavau, o kai pabandžiau- atsisakiau bet kokio konservavimo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegiena: 26 rugpjūčio 2005 - 09:16