QUOTE(kilte @ 2007 09 21, 12:57)
Šaldžiau šviežius, tai gal reikia bandyti virtus
Na dėl virtų... Mes šaldom- bet - irgi turi savybių šaldymas: pvz: mes virtų nešaldom voveraičių- jos tokios guminės+ vandeningos gaunasi. Šaldom pagrinde lepšiukus ir kt- kurie įgauna tokį ale slidumą kai išverda... Žiemą kepam tokius grybus su grietine svogūniukais ir spirgučiai Super kaip skanu.
QUOTE(valdavv @ 2008 07 26, 16:51)
voveruskas butinai apvirt tik tada i saldikli.As jau turejau toki mona-sudejau zalias-gavosi paskui gumines.Kitus grybus galima det nevirtus,tik ne voveruskas
Aš nei žalių nei virtų voveraičių nešaldau- man iš viso voveraitė kaip medis- toks skonis- jei dar mažutės tai dar dar... o štai didelių-ne.
Ir dar. o kuri valgot pavasarinius grybus? yra tokie briedžiukai- kiti babausiais vadina- anksti pavasarį jie išdygsta- rudi(bobausiai na kažkas panašiai) ir balkšvi (briedžiukai- šie vertingesni) taigis tokie susiraukšlėję... Išverdi juos tada ant keptuvės su spirgučiais ir svogūniukais... (be grietinės- prie šių grybų nedera ji) ir skanaus labai skanu grynas grybas