Įkraunama...
Įkraunama...

Grybai.

QUOTE(Žemaika @ 2007 08 19, 22:46)
Džiovinti  thumbup.gif  barščiams, virtinukams, pyragėliams, silkei .Nevirti šaldyti sriubai su grietinėle, picai, mėsos kepsniams  thumbup.gif .

Pritariu drinks_cheers.gif skaniausi džiovinti thumbup.gif Mes visada darom kotletus iš džiovintu grybų ... niam niam kaip skanu buna thumbup.gif essen.gif su bulvių koše ir spirgučiais thumbup.gif
O šiaip daug visokių grybų marinuoju ir laikau šaldytuve, visada gaunasi skanu ir greit suvalgom. Ir dar kartais šaldau apvirtus (be ne baravykus, baravykus tik džiovinam).
Ūmėdės šaldytos tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
as apverdu ir uzsaldau nepjaustytus, kai reikia atsisildau ir pasipjauscius ar sriuba verdu ar kepuosi ar troskinu...druskos saldant nededu. Graziausius grybus pasidziovinu ir laikau uzdarame stiklainyje, kad kandziu neprisiveistu smile.gif
Atsakyti
4u.gif
geriausiai saldyti mirksiukas.gif
Atsakyti
o man pernai nepatiko šaldyti
Atsakyti
QUOTE(Bebre @ 2007 09 20, 12:31)
o man pernai nepatiko šaldyti

Man irgi nepatiko šaldyti, kažkoks keistas skonis gaunasi verysad.gif Toli gražu nebe tokie kaip švieži
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 09 20, 15:08)
Man irgi nepatiko šaldyti, kažkoks keistas skonis gaunasi  verysad.gif  Toli gražu nebe tokie kaip švieži

O šaldot virtus? Pabandykit užšaldyti šviežius thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 09 20, 22:33)
O šaldot virtus? Pabandykit užšaldyti šviežius  thumbup.gif .

Šaldžiau šviežius, tai gal reikia bandyti virtus g.gif
Atsakyti
Siandien du kibirus grybu parsiveziau...dabar galvoju,kaip ziemai juos daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2007 09 22, 16:45)
Siandien du kibirus grybu parsiveziau...dabar galvoju,kaip ziemai juos daryt... g.gif

kur jau taip prigrybavai g.gif
Atsakyti
man šaldyti tinka tik grybų kotletams gaminti, o šiaip kažkolėl išsausėja. Bandžiau šaldyti ir krepšeliuose, ir indeliuose- jokio skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 08 21, 19:28)
Pritariu  drinks_cheers.gif  skaniausi džiovinti  thumbup.gif  Mes visada darom kotletus iš džiovintu grybų ... niam niam kaip skanu buna  thumbup.gif  essen.gif su bulvių koše ir spirgučiais  thumbup.gif
O šiaip daug visokių grybų marinuoju ir laikau šaldytuve, visada gaunasi skanu ir greit suvalgom. Ir dar kartais šaldau apvirtus (be ne baravykus, baravykus tik džiovinam).
Ūmėdės šaldytos tiesiog super  thumbup.gif

Nu blyn, visiems taip skanu džiovinti. g.gif
Man jie nuo vaikystės nepatinka. schmoll.gif
Visgi gal reiktų išbandyt? g.gif Jūs džiovinat tik gerus grybus (baravykus ir į juos panašius)? Nepjaustot? O jei ten yra "gyventojų"?
Atsakyti
QUOTE(mystical @ 2007 09 24, 15:49)
man šaldyti tinka tik grybų kotletams gaminti, o šiaip kažkolėl išsausėja. Bandžiau šaldyti ir krepšeliuose, ir indeliuose- jokio skirtumo

Šaldyti tinka tik grybai su ,,kempuine",kieti grybai šaldymui netinka,būna kaip sausi.
Atsakyti