Vat, vat, "Senukuose" aš irgi mačiau, kad su lygintuvu laminuoja. Tai ir pagalvojau, kad tai turbūt visai nesudėtinga...
QUOTE(laimingai_vedes @ 2005 07 25, 14:37)
bet dar ne greitai, o tai kažkaip tik po darbo pribėgu Šiaip mano galva virtuvės baldus gaminti yra pats paprasčiausias darbas, nieko ten sudėtingo, svarbiausia yra idėja, o jau po to tik smulkmenos belieka O idėja va kokia buvo aišku rezultatas jau bus truputėlį kitoks, bet labai panašus
O kaip tu padarai tuos griovelius ir stiklą įmontuoji?
Šitie baldai labai gražūs, nes paprasi.
Bet panašu, kad jie iš gryno medžio. Ar tu irgi darysi medinius ar iš plokščių?
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 11:08)
O kaip tu padarai tuos griovelius ir stiklą įmontuoji?
Šitie baldai - tai tik kompiuterinė grafika, o dar tiksliau tai mūsų virtuvės projektas
Visas baldų karkasas jau padarytas iš vokiškos Woodego plokštės, o fasadas, t.y. durelės bus iš medžio masyvo, bet aš jų pats negaminsiu, o užsakysiu firmoje, kuri tuo užsiima.
Kiek maždaug toks komplektas kainuotų?
kai pats darai daug ką.
kai pats darai daug ką.
Turiu omeny spintelių dureles su stiklu ir be.
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 12:04)
Turiu omeny spintelių dureles su stiklu ir be.
Jei klausi TIK apie dureles ir ten visokius stalčių snukelius - tai aš paskaičiavau, kad firmoj kainuos apie 1000, o kadangi yra galimybė šį bei tą be PVM, tai ir mažiau.
Jei klausimas apie visą virtuvinį - grubiai 3500 Lt (+/-, nes tikslios apskaitos nevedžiau). Virtuvės plotis 4 metrai.
Labiausiai tai domino durelių kainos, nes su stiklu kaži ar pačiam (vyrui mano) išeitų pasidaryti.
Ir aišku įdomu bendra suma, kad ir apytikslė.
Ačiū už atsakymus.
Dabar paskutinis namų gaminys buvo - lova, bet kai rengsimės virtuvę tikrai pasinaudosime tavo patarimais.
Ir aišku įdomu bendra suma, kad ir apytikslė.
Ačiū už atsakymus.
Dabar paskutinis namų gaminys buvo - lova, bet kai rengsimės virtuvę tikrai pasinaudosime tavo patarimais.
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 12:35)
Visada prašom
SVEIKI,
MUSU REMONTAI PAGALIAU IRGI BAIGES na beveik truksta siokiu tokiu smulkmenu, bet kai prisimenu kaip buvo iki tol, tai daba viskas darem viska savo rankom buvo sunku bet verta cia jums ivertinimui:
MUSU REMONTAI PAGALIAU IRGI BAIGES na beveik truksta siokiu tokiu smulkmenu, bet kai prisimenu kaip buvo iki tol, tai daba viskas darem viska savo rankom buvo sunku bet verta cia jums ivertinimui:
Gražu, tai labai, bet kaži kaip bus su ryškiom spalvom. Ar neatsibos jos?
Šiaip tai labai gražu.
Kelių kambarių čia butas?
Šiaip tai labai gražu.
Kelių kambarių čia butas?
na nera taip rysku kaip atrodo nuotraukose jau 4men bet dar neatsibodo
o butas standartinis 3kambariu
QUOTE(akvilyte @ 2005 08 01, 14:13)
na nera taip rysku kaip atrodo nuotraukose jau 4men bet dar neatsibodo
Net jei butu tai kaip nuotraukoj - laaaaaaaaabai grazu O standartinis, tai koks? Kur 2 tams. kamb. ir 2 balkonai? Net sunku patiketi Ar visam bute daret remonta? Nu SUPER