Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

Vat, vat, "Senukuose" aš irgi mačiau, kad su lygintuvu laminuoja. Tai ir pagalvojau, kad tai turbūt visai nesudėtinga... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimingai_vedes @ 2005 07 25, 14:37)
bet dar ne greitai, o tai kažkaip tik po darbo pribėgu sad.gif Šiaip mano galva virtuvės baldus gaminti yra pats paprasčiausias darbas, nieko ten sudėtingo, svarbiausia yra idėja, o jau po to tik smulkmenos belieka biggrin.gif O idėja va kokia buvo aišku rezultatas jau bus truputėlį kitoks, bet labai panašus smile.gif

O kaip tu padarai tuos griovelius ir stiklą įmontuoji?
Šitie baldai labai gražūs, nes paprasi.
Bet panašu, kad jie iš gryno medžio. Ar tu irgi darysi medinius ar iš plokščių?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 11:08)
O kaip tu padarai tuos griovelius ir stiklą įmontuoji?
Šitie baldai labai gražūs, nes paprasi.
Bet panašu, kad jie iš gryno medžio. Ar tu irgi darysi medinius ar iš plokščių?

Šitie baldai - tai tik kompiuterinė grafika, o dar tiksliau tai mūsų virtuvės projektas biggrin.gif
Visas baldų karkasas jau padarytas iš vokiškos Woodego plokštės, o fasadas, t.y. durelės bus iš medžio masyvo, bet aš jų pats negaminsiu, o užsakysiu firmoje, kuri tuo užsiima.
Atsakyti
Kiek maždaug toks komplektas kainuotų?
kai pats darai daug ką.
Atsakyti
Turiu omeny spintelių dureles su stiklu ir be.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 12:04)
Turiu omeny spintelių dureles su stiklu ir be.

Jei klausi TIK apie dureles ir ten visokius stalčių snukelius - tai aš paskaičiavau, kad firmoj kainuos apie 1000, o kadangi yra galimybė šį bei tą be PVM, tai ir mažiau.
Jei klausimas apie visą virtuvinį - grubiai 3500 Lt (+/-, nes tikslios apskaitos nevedžiau). Virtuvės plotis 4 metrai.
Atsakyti
Labiausiai tai domino durelių kainos, nes su stiklu kaži ar pačiam (vyrui mano) išeitų pasidaryti.
Ir aišku įdomu bendra suma, kad ir apytikslė.
Ačiū už atsakymus.
Dabar paskutinis namų gaminys buvo - lova, bet kai rengsimės virtuvę tikrai pasinaudosime tavo patarimais.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 26, 12:35)
Dabar paskutinis namų gaminys buvo - lova, bet kai rengsimės virtuvę tikrai pasinaudosime tavo patarimais.

Visada prašom
Atsakyti
SVEIKI,
MUSU REMONTAI PAGALIAU IRGI BAIGES thumbup.gif na beveik tongue.gif truksta siokiu tokiu smulkmenu, bet kai prisimenu kaip buvo iki tol, tai daba viskas thumbup.gif darem viska savo rankom doh.gif buvo sunku bet verta mirksiukas.gif cia jums ivertinimui:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gražu, tai labai, bet kaži kaip bus su ryškiom spalvom. Ar neatsibos jos?
Šiaip tai labai gražu. thumbup.gif
Kelių kambarių čia butas?
Atsakyti
na nera taip rysku kaip atrodo nuotraukose ax.gif jau 4men bet dar neatsibodo tongue.gif
o butas standartinis 3kambariu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 01 rugpjūčio 2005 - 13:14
QUOTE(akvilyte @ 2005 08 01, 14:13)
na nera taip rysku kaip atrodo nuotraukose ax.gif  jau 4men bet dar neatsibodo tongue.gif 
o butas standartinis 3kambariu biggrin.gif

Net jei butu tai kaip nuotraukoj - laaaaaaaaabai grazu wub.gif O standartinis, tai koks? Kur 2 tams. kamb. ir 2 balkonai? Net sunku patiketi blink.gif Ar visam bute daret remonta? Nu SUPER thumbup.gif
Atsakyti