Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(rutyte13 @ 2005 07 21, 12:23)
Na pasakykit man tundrai, ar būtina glaista dėt? Jei sienos gan lygiai nutinkuotos, klijuosim tapetus. Ką tas glaistas duoda?
O siena išgrioviau pati gražiausiai, pasiimi kuvalda ir pirmyn smile.gif Tiesa ta siena nedidelė buvo, sandėliuką išgriovėm, padidinom virtuvę ax.gif

Ziurint kokie tapetai jei labai ploni tada bent praslifuokit , o jei storesni ar su reljefiniu ornamentu tikrai nereik smile.gif Mes glaistyma isprendem dazomais tapetais smile.gif Dabar bandom miegamaji surinkti smile.gif
Atsakyti
Nebloga tema. Prisijungiu ir aš. Šiaip remontą visą ir mes darom savo rankom. Svetainė ir miegamasis baigti. Svetainėje nušlifavau seną parketą, nulupau senus tapetus išlyginau sienas ir nutapetavau dažomais. Didžiausia klaida kurią padariau ir kurios niekam nepatariu pakartoti tai pirkti stiklo pluošto ekologiškus dažomus tapetus. Kaina nėra didelė, bet jie taip velniškai nelygiai sugeria dažus, kad jau gal 4 kartus dažiau ir vistiek nėra tokio rezultato kokio norėjau. Kitam kambary pirkom paprastus dažomus lygius tapetus - viskas super. Svetainėje lubos jau buvo išlygintos, tai tik perdažiau ir vsio.
Miegamajame beveik ta pati muzikėlė, pakeistas naujas langas, pertapetuotos sienos, sudėjau naujas pušines grindis, perdažytos lubos.
Dabar kankinuosi virtuvėje. Šiaip remontas baigtas, bet susidūriau su tokia problema jo eigoje. Senos sienos iki pusės buvo nudažytos senais aliejiniais dažais, tai man ant tų dažų jokis glaistas nesilaikė. Būčiau žinojęs iš anksto tai būčiau su visu tinku nudaužęs ir nutinkavęs iš naujo, bet nežinojau, teko daug kartų iš naujo glaistyt ir glaistyt, kol galiausiai visus dažus kartu su tinko sluoksiu nudaužiau. Sienas glaisčiau taip, kad būtų galima dažyti, t.y. ne tapetuoti o dažyti. Dažus pasirinkau Sadolin su latexu ir labai dėl to džiaugiuos, nes nusidažė super ir gavos su tokia vos ne apsaugine plėvele atsparia plovimui. Dabar baiginėju virtuvės baldus, kuriuos taip pat darau pats - labai apsimoka ir visai nesudėtinga

Pradžiai tiek, jei kam kyla klausimų dėl baldų gamybos patiems (kalbu tik apie korpusinius baldus, ne minkštus) - galiu ką nors patarti, jau turiu praktikos biggrin.gif
Atsakyti
Labutis biggrin.gif
Gal kas patarsite kokiu laku geriausia lakuoti kambario duris g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(filomenuke @ 2005 07 25, 07:41)
Labutis biggrin.gif
Gal kas patarsite kokiu laku geriausia lakuoti kambario duris g.gif  4u.gif

Baldiniu skirtu vidaus darbams, rekomenduočiau bespalviu. Aš pirkau Sadolin, bet įtariu, kad jo visokių firmų yra. Nueisi į senukus ir rėk - reikia baldinio bespalvio lako, pageidautina, kad nesmirdėtų (vadinasi geresnės firmos).
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, vistiek jau daugiau aptirties turi. smile.gif an tik remontas po 2 savaičių prasidės, nes aiduos nuo naujo buto raktus.
Sienos lauko yra iš blokelių, lygiai sudėtos. Tai ar sieną geriau glaistyti su glaistu ar rotbandu. Ar Rotbandą reikia dar glaistyti, ar ant jo galima dažyti? O gipso pertvaras ar geriau su glaistu ar su Rotbandu lyginti?
Atsakyti
QUOTE(laimingai_vedes @ 2005 07 25, 09:30)
Pradžiai tiek, jei kam kyla klausimų dėl baldų gamybos patiems (kalbu tik apie korpusinius baldus, ne minkštus) - galiu ką nors patarti, jau turiu praktikos biggrin.gif

Mano vyras irgi gamina pats kietus baldus namams.
Ruošiasi mano mamai daryti virtuvės baldus. Gal galėtum kokią nuotrauką įdėti, kad vaizdą susisaryti.
Nes lentynas aišku kaip daryti, lovą irgi, bet gražias virtuvines spiteles dar nelabai įsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 25, 11:47)
Mano vyras irgi gamina pats kietus baldus namams.
Ruošiasi mano mamai daryti virtuvės baldus. Gal galėtum kokią nuotrauką įdėti, kad vaizdą susisaryti.
Nes lentynas aišku kaip daryti, lovą irgi, bet gražias virtuvines spiteles dar nelabai įsivaizduoju.

Nebaigta dar virtuvė, tai ir fotkint nėra ką, kai pabaigsiu galėsiu įmest kokią nuotraukėlę.
Atsakyti
Būtu puiku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 07 25, 12:25)
Būtu puiku. biggrin.gif

bet dar ne greitai, o tai kažkaip tik po darbo pribėgu sad.gif Šiaip mano galva virtuvės baldus gaminti yra pats paprasčiausias darbas, nieko ten sudėtingo, svarbiausia yra idėja, o jau po to tik smulkmenos belieka biggrin.gif O idėja va kokia buvo user posted image aišku rezultatas jau bus truputėlį kitoks, bet labai panašus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(filomenuke @ 2005 07 25, 09:41)
Labutis biggrin.gif
Gal kas patarsite kokiu laku geriausia lakuoti kambario duris g.gif  4u.gif

Matiniu arba pusiau matiniu.Vandeniniu arba Aliejiniu/poliuretaniniu (quick dry) greitai dziustantis) ne taip tekes ir formuosis nutekejimai.
Sekmes
Atsakyti
QUOTE(laimingai_vedes @ 2005 07 25, 09:30)
Dabar baiginėju virtuvės baldus, kuriuos taip pat darau pats - labai apsimoka ir visai nesudėtinga

Gal galėtum patarti, kaip pačiam gražiai aplaminuoti baldinės plokštės kraštus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 07 26, 07:38)
Gal galėtum patarti, kaip pačiam gražiai aplaminuoti baldinės plokštės kraštus? g.gif

Tikrai nepatariu to daryti patiems. Bet kokiu atveju teks pirkti laminavimo juostelę. Pačiam jos priklijuoti normaliai nepavyks. Aš asmeniškai plokštes laminuoju Rezete. Ir kainos normalios ir kokybė thumbup.gif . Jei nori, kad būtų kokybiška ir ilgai laikytų tegul tai būna padaryta su tam skirtomis staklėmis, nes lygintuvas tikrai ne tam skirtas.
Nepatariu to daryti Senukuose, nes vieną kartą teko matyti gamybinėse patalpose berniuką su lygintuvu laminuojantį - o tai tikrai gali pasidaryti ir pats, bet ...
Atsakyti