Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Forma @ 2007 01 19, 13:00)
o del laikymosi tai galvoju jei ji priklijuot  mirtinai ax.gif

nu jei mano 2.gif 2.gif i svecius neatvaziuos-tai gal ir laikys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 19 sausio 2007 - 15:07
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 19, 00:01)
Šiandien užsakėm i vonia baldus  clap.gif  clap.gif

kaip fainai... mum baldam jaučiu neužteks iš karto verysad.gif pradžiai stalviršį tik.. o paskui žiūrėsim... nes realiai tik vienos lentynos reik ir poros durelių g.gif siūlau vyrui pačiam sumeistraut bet jis nesiima.. reiks man pačiai dirol.gif plokštes užsisakau, armatūrą nusiperku i psio g.gif lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Paskaičiau apie remontus ir bliovimus kai nesiseka, tai "pabliausiu" kartu su jumis ir aš doh.gif
Pasakykit kaip iš 2 rozečių padaryti 6 g.gif
Reikalas toks, kad ten kur stovės virtuvės komplektas reikialingos 6 rozetės. tą sieną galima dar "kirsti", t.y. pravedinėti laidus, nes ant sienos dėsis plokštė. Kitos ištapetuotos (remontą darėmės prieš metus) irgi patys, vyras apie rozetes negalvojo (tiksliau tingėjo galvoti), sakė užteks kiek yra doh.gif doh.gif

Dabar: prie vienos sienos bus: mikrobanginė, gartraukis, orkaitė, skalbimo mašina, virdulys, virtuvinis kombainas, virtuvės baldų apšvietimas.... blink.gif blink.gif
Kaip sakiau ant tos sienos 2 rozetės, dar turbūt galime po laminuotom grindim (nes tik šį savaitgalį klosim) prakišti laidą su pajungta rozete nuo kitos sienos g.gif

Žodžiu ima toks nervas, kad irgi tuojau bliausiu verysad.gif
Atsakyti
Zuikeli o prailgintojo su papildomom skylem negali kur pajungt?
neitu jo uzmaskuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 01 19, 16:29)
Paskaičiau apie remontus ir bliovimus kai nesiseka, tai "pabliausiu" kartu su jumis ir aš doh.gif
Pasakykit kaip iš 2 rozečių padaryti 6  g.gif
Reikalas toks, kad ten kur stovės virtuvės komplektas reikialingos 6 rozetės. tą sieną galima dar "kirsti", t.y. pravedinėti laidus, nes ant sienos dėsis plokštė. Kitos ištapetuotos (remontą darėmės prieš metus) irgi patys, vyras apie rozetes negalvojo (tiksliau tingėjo galvoti), sakė užteks kiek yra  doh.gif  doh.gif

Dabar: prie vienos sienos bus: mikrobanginė, gartraukis, orkaitė, skalbimo mašina, virdulys, virtuvinis kombainas, virtuvės baldų apšvietimas.... blink.gif  blink.gif
Kaip sakiau ant tos sienos 2 rozetės, dar turbūt galime po laminuotom grindim (nes tik šį savaitgalį klosim) prakišti laidą su pajungta rozete nuo kitos sienos g.gif

manau, kad sunkus variantas, nes rekia pagrindinio storo kabelio (tiksliai nepasakysiu kiek kubu), o tada daryti paskirstymo dezute ir is jos isvedzioti kiek reikia. Cia gi galingumo reikia daug, kas is to, kad i viena rozete sukisi kruva jungtuku, automatus visus ismes (jei jie pas jus yra) arba saugiklius ismes (jei senas namas). doh.gif reikia kad kabelis atlaikytu tam tikra galinguma.
pas mus visa virtuve ant atskiro automato sujungta.
manau jums vertetu su kokiu elektriku pasikonsultuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 19, 16:32)
Zuikeli o prailgintojo su papildomom skylem negali kur pajungt?
neitu jo uzmaskuot  g.gif

Nelabai suprantu ką turi galvoje? blush2.gif tą paprastą prailgintoją.... g.gif

Aš galvoju, gal kaip nors nuo vienos rozetes sujungti laidus, padaryti griovelį sienoje ir tokiu būdu "padauginti" tas rozetes... o, kad nebūtų didelio apkrovimo, tai į vieną tokią padaugintą jungti pvz. mikrobangę ir virdulį, į kitą pvz. skalbimo mašiną ir orkaitę... tada gal nesigaus didelis apkrovimas ir nenudegs laidai... g.gif

Mano vyras tokiam mano sumanymui priešinasi, nes sako: sujungsi sienoje laidus, t.y. apvyniosi izoliacija ir uzdesi plokštę.. ir jeigu kas atsijungs, neveiks ta rozetė ir ką tada? lupsi plokštę?
Jis aišku už paprastesnį variantą: paprastą prailgintoją g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelisv @ 2007 01 19, 15:29)
Pasakykit kaip iš 2 rozečių padaryti 6  g.gif
Reikalas toks, kad ten kur stovės virtuvės komplektas reikialingos 6 rozetės. tą sieną galima dar "kirsti", t.y. pravedinėti laidus, nes ant sienos dėsis plokštė. Kitos ištapetuotos (remontą darėmės prieš metus) irgi patys, vyras apie rozetes negalvojo (tiksliau tingėjo galvoti), sakė užteks kiek yra  doh.gif  doh.gif

Dabar: prie vienos sienos bus: mikrobanginė, gartraukis, orkaitė, skalbimo mašina, virdulys, virtuvinis kombainas, virtuvės baldų apšvietimas.... blink.gif  blink.gif

va butent kad visur tos razietkos po viena ant sienos, max dvi eina, o sako jei i viena viska sukisi, nu tipo su tuo paskirstytoju, tai laidai gali sudegti, cia del skalbenkes kazka aiskino.. ai ne mano smegenam suprasti..
dabar visam bute elektra per naujo vedziojames, viena kambari netgi per naujo perdazyti teks, bo siena reikes grezti smarkiai.. o dazyta tik pries metus ir seip patinka lb spalva, zinant kad sunkiai ten eina atitaikyti tas spalvas, tai netikiu kad gausis vel tokia pat padaryti verysad.gif o taip noreciau

jau vienam kambari beveik dedam rozietkas, tai vienoj sienoj gaunasi 8, kitoj gal 5.. isviso kambari virs 10 razieciu doh.gif blink.gif o buvo gal trys ar keturios biggrin.gif

ai dar ka jus manot apie du jungikliuk kolidoriuje.. nu pas mus jis ilgas toksai.. galvojam sviesos jungikli deti prie iejimo, nu prie lauko duru ir perjungeja kitam kolidoriaus gale g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mantė: 19 sausio 2007 - 15:49
QUOTE(zuikelisv @ 2007 01 19, 15:29)

pas mane virtuvėj buvo 2rozetės.. daba turiu 9 blink.gif ir praktiškai visos naudojamos... bet jau kai sujungiu visas tai išmeta saugiklius lotuliukas.gif doh.gif nu bet nėr ką norėt.. orkaitė, mikrobas(nu jo jau visai nebeturiu) virdulys, indaplovė, šaldytuvas, gartraukis i da koks mikseris lotuliukas.gif tiek jau neatlaiko...

vyras išvedžiojo kai darėm remontą... pajungė nuo tų pačių atšakas, (tik storesnį laidą dėjo... )dėl to ir neatlaiko toooookio apkrovimo.. bet tiek sujungiu kokį kartą per du mėn..o šiaip ramu...

orkaitę ir gartaukį vyras pajungė tiesiai prie vidurių rozetės, tai jie kaip ir visada įjungti.. na ta prasme kištukų nėr g.gif daba pagalvojau kad gal nelabai saugu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantė @ 2007 01 19, 15:47)
dar ka jus manot apie du jungikliuk kolidoriuje.. nu pas mus jis ilgas toksai.. galvojam sviesos jungikli deti prie iejimo, nu prie lauko duru ir perjungeja kitam kolidoriaus gale  g.gif

mes taip pasidarėm... na pas mus standartinis senas buras.. su vienu kolidorium tik įėjus ir paskui tos poilgis į kambarius ir vonią... tai pas mus buvo tik dam dideliam lempa.. tai mes pasidarėm dar ir tam mazam kolidoriuj.. o jungiklis iš dviejų galų.. įsijungi tik įėjus į butą.. varai į miegamajį ir išjungi jau ten.. nereik tamsoj blūdyt thumbup.gif patogus dalykėlis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 19, 16:49)
pas mane virtuvėj buvo 2rozetės.. daba turiu 9  blink.gif  ir praktiškai visos naudojamos... bet jau kai sujungiu visas tai išmeta saugiklius lotuliukas.gif  doh.gif  nu bet nėr ką norėt.. orkaitė, mikrobas(nu jo jau visai nebeturiu) virdulys, indaplovė, šaldytuvas, gartraukis i da koks mikseris lotuliukas.gif  tiek jau neatlaiko...

vyras išvedžiojo kai darėm remontą... pajungė nuo tų pačių atšakas, (tik storesnį laidą dėjo... )dėl to ir neatlaiko toooookio apkrovimo.. bet tiek sujungiu kokį kartą per du mėn..o šiaip ramu...

orkaitę ir gartaukį vyras pajungė tiesiai prie vidurių rozetės, tai jie kaip ir visada įjungti.. na ta prasme kištukų nėr g.gif  daba pagalvojau kad gal nelabai saugu g.gif

Nu va. aš irgi kažką panašaus galvoju daryti... tiesiog mastau, kad kai skalbsiu tada nekepsiu nieko orkaitėj.... žodžiu bandysiu nejungti visų prietaisų vienu metu g.gif

Dėl gartraukio ir orkaitės, kad jungia prie vidurių esu ne pas vieną mačiusi g.gif as irgi su gartraukiu taip daryti galvoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2007 01 19, 16:47)

ai dar ka jus manot apie du jungikliuk kolidoriuje.. nu pas mus jis ilgas toksai.. galvojam sviesos jungikli deti prie iejimo, nu prie lauko duru ir perjungeja kitam kolidoriaus gale  g.gif

as tai uz tokius dalykus, pas mane svetaine turi perjungejus, vienas kolidoriuj, kitas prie miegamojo, kadangi svetaine pereinama.
tik kaip tu rasei dedi jungtuka ir perjungikli, tai zinok reikia abu perjungiklius deti mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo vyrą užmušti dabar norėčiau, kad toks tinginys yra... doh.gif Žinojo, kai tapetus klijavo, kas su senąja virtuve ir prietaisais kokius metus tik pagyvensim ir viskas nauja bus... Bet ne, patingėjo doh.gif
O dabar visą virtuvė prailgintuvais nuklokim ir bus lafa doh.gif doh.gif
Tinginys ***** doh.gif
Atsakyti
siaip patarimas del virtuves rozeciu, i kurias jungiasi saldytuvas, orkaite ir pan dalykai, kurie stovi po stalvirsiu, darykit rozetes prie pat grindu, kad pastacius balda neuzsistatytu, o esant reikalui, galima butu nuimti baldo plintusa ir prie ju prieiti mirksiukas.gif
Atsakyti