Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

as irgi raudojau... kad dazem tiesiai ant stiklo pluosto, tos siules man ziauriai matesi, o dabar apsipratau kazkaip ir nebematau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 15:38)
ytariu ir as zliumbsiu  lotuliukas.gif , nes rema su tuliku isrinko mano vyras Tavyde  akcijiny  doh.gif ,nu bet gal isgyvensiu  irnesakyk.gif , gerai kad dar to tuliko nelabai matosi is sono,nes man baisiai nesimpatiski kur sone matosi isvingiuoti vamzdziai kakams keliaut  doh.gif

man tie irgi ziaurus biggrin.gif lotuliukas.gif man pas mane ir vamzdis nepatinka, bet ka daryt, kai tokia situacija ir nieko negali padaryti, tik pazliubi ir praeina ir susitaikai biggrin.gif
Atsakyti
tai va ant sito tuliko pataupem blush2.gif ,bet dzin nesimatys tu vamzdziu,o
kitam tulike su vonia,kur visas vaizdelis is sono-nuziurejau labai dailu,kaip kiausinukas blush2.gif lotuliukas.gif ant tokio sedeciau ir sedeciai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 15:38)
ytariu ir as zliumbsiu  lotuliukas.gif , nes rema su tuliku isrinko mano vyras Tavyde  akcijiny  doh.gif ,nu bet gal isgyvensiu  irnesakyk.gif , gerai kad dar to tuliko nelabai matosi is sono,nes man baisiai nesimpatiski kur sone matosi isvingiuoti vamzdziai kakams keliaut  doh.gif

nu tai labas, pas mus tas pats drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 18, 14:44)
nu tai labas, pas mus tas pats  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

nu as ir sakau,kad sitie graziausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 15:41)
as irgi raudojau... kad dazem tiesiai ant stiklo pluosto, tos siules man ziauriai matesi, o dabar apsipratau kazkaip ir nebematau  ax.gif
Papildyta:
man tie irgi ziaurus  biggrin.gif  lotuliukas.gif  man pas mane ir vamzdis nepatinka, bet ka daryt, kai tokia situacija ir nieko negali padaryti, tik pazliubi ir praeina ir susitaikai  biggrin.gif

susitaikai, o paskui ateinas kas i svecius pasiziureti, kaip remontas sekasi ir prasideda badymas pirstais ir klausimai "o kodel cia taip matosi?" va tada kaip siutas paima biggrin.gif. nu gavoti, taip gavosi, tai ka dabar? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 18 sausio 2007 - 14:49
QUOTE(indra* @ 2007 01 18, 15:48)
susitaikai, o paskui ateinas kas i svecius pasiziureti, kaip remontas sekasi ir prasideda badymas pirstais ir klausimai "o kodel cia taip matosi?" va tada kaip siutas paima biggrin.gif. nu gavoti, taip gavosi, tai ka dabar? biggrin.gif

as visada sakau " nerodyk durniui nebaigto darbo " biggrin.gif
po to kas nezino irgi nelabai atkreipia demesi, abstulbsta nuo visumos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 18, 14:48)
"o kodel cia taip matosi?" va tada kaip siutas paima biggrin.gif. nu gavoti, taip gavosi, tai ka dabar? biggrin.gif

patikek doh.gif pas mus tiek liapsusu buvo kad,kad olialia doh.gif vienas is kieciausiu
tai,kad murinant musu nama nedamurino vienose eiles blokeliu blink.gif , ir gavosi
patalpu aukstis galutiniam variante apie 2.7 ,nu kaaa? pablioviau pablioviau,padauziau galva ir siena ir tiek.. pakeist nieko negaliu,tai isivaizduoju,kad taip ir turi but unsure.gif O apie kitas kliurkas patylesiu,bet buvo ju neviena doh.gif
Atsakyti
Šiandien užsakėm i vonia baldus clap.gif clap.gif
Bus spalvos,- stalvirsis juodas su tokiais nezymiai plemiukais pilkais/metalika, o spinteles pilkos su dryziais, biskuti pasipjoviau su meistriuku, bet galu gale sutarem biggrin.gif

Ir dar kompams stala uzsakem, turim du, per daug vietos sunaudoja, tai viena pasidarysim kampini belekoki, i tai visai neinvestuojam, nes i "darbini" grūsim biggrin.gif Bet spalvos irgi visai grazios smile.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 01 18, 11:53)
Grazu tikrai, o be to, manau dar bus ir naudinga, nes pas tave ir taip visas butas bus "karstas" biggrin.gif , tai vonios kambary visada atvesti galesi. Veliau gal net labai dziaugsies situo sprendimu "per prievarta". Tik jau daugiau nebesigrauzk console.gif .

Ačiū bigsmile.gif Žinok, nebesigrauziu, siandien jau man jau taip grazu pasidare, o kai dar spinteles uzsakem, tai isvis suskydau, prie meistriuko iš laimės šokinėt pradėjau biggrin.gif

QUOTE(indra* @ 2007 01 18, 14:34)
neklysti. as iki tol irgi nezinojau ir rema leidom santechnikui isrinkti, bet paskui kai pamaciau kokie mygtukai prie to remo, tai pasielgiau kaip abonentiene Dvarcioniu Keramikoj tongue.gif nu bet tai nieko, pazliumbi ir palengveja. tada nusiperki, isimontuoji ir pamirsti biggrin.gif

Ačiū, man palengvėjo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 14:55)
as visada sakau " nerodyk durniui nebaigto darbo "  biggrin.gif
po to kas nezino irgi nelabai atkreipia demesi, abstulbsta nuo visumos  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Tai aišku, nes neatpažįstamai pasikeičia. Ir komentuoja, kodel pvz tapetai ten nelygus (gi plintusas bus), būtų matę jau su pllintusu, būtų nereikėję klaust biggrin.gif

QUOTE(happy @ 2007 01 18, 14:56)
patikek  doh.gif  pas mus tiek liapsusu buvo kad,kad olialia  doh.gif  vienas is kieciausiu
tai,kad murinant musu nama nedamurino vienose eiles blokeliu  blink.gif , ir gavosi
patalpu aukstis galutiniam variante apie 2.7 ,nu kaaa? pablioviau pablioviau,padauziau galva ir siena ir tiek.. pakeist nieko negaliu,tai isivaizduoju,kad taip ir turi but  unsure.gif  O apie kitas kliurkas patylesiu,bet buvo ju neviena  doh.gif

Užtat virtuvinis su lelium labai super biggrin.gif
Atsakyti
ieskau ieskau aliuminiu profiliuku, kuriais uzbaigt plyteliu plintusu briauna ir sove tokia mintis, jei toki profili virsuje uzdeti user posted image tikji staciai uzdeti ant plyteliu briaunos g.gif ka manot? jis butu 25mm aukscio, o pats plyteles plintusas 60mm, jis plonas 12mm, gautusi vienoj plokstumoj kaip plyteles g.gif
Atsakyti
isvezu nemokamai savo transportu bet kokia jau jums nerekalinga santehnika vonias, radiatorius ,vamzdzius bei bet koky metalo lauza. tel 860781549

Kontaktai

El. paštas: lauzas@dsltakas.lt
Tel. nr.: +37060781549

cia radau toki skelbima gal kam pravers, nes kazkas neturejo kur vonia deti:)
Atsakyti
gal ir nieko atrodytu g.gif o kokia tavo plyteliu spalva? o nebus labai brangiai
tas aliuminis? po kiek jy radai? O storis plyteliu atitinka su to aliuminio profilio?

Mes tai visur medinius plintusus darom-ziuresiu kaip atrodys kai susides g.gif
Papildyta:
dar del tu uzdeto profilio ant plintusiuku-o tu manai jis gerai laikysis? dar kol vaiku nera tai viskas normaliai niekas tau ten nekrapsto,o kai jie atsiranda tai patikek doh.gif jei tik kur uzmatys,kad ji eina nuimt ar nukrapstyti-tai bent maniskai
truk plis krapstys kol nuims viska,labai patinka pas drauge nueit su jais,pas ja ant plintusu uzdeti kampukai-tai spek po vaiku apsilankymo jie dar ten yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 19, 13:44)
gal ir nieko atrodytu  g.gif  o kokia tavo plyteliu spalva? o nebus labai brangiai
tas aliuminis? po kiek jy radai? O storis plyteliu atitinka su to aliuminio profilio?

Mes tai visur medinius plintusus darom-ziuresiu kaip atrodys kai susides  g.gif
Papildyta:
dar del tu uzdeto profilio ant plintusiuku-o tu manai jis gerai laikysis?  dar kol vaiku nera tai viskas normaliai niekas tau ten nekrapsto,o kai jie atsiranda tai patikek  doh.gif  jei tik kur uzmatys,kad ji eina nuimt ar nukrapstyti-tai bent maniskai
truk plis krapstys kol nuims viska,labai patinka pas drauge nueit su jais,pas ja ant plintusu uzdeti kampukai-tai spek po vaiku apsilankymo jie dar ten yra  blink.gif

plyteles sviesios smelines tokios, kazkurioj foto matosi grindys
tas profilis yra paprasciausia staljuoste Brasoj biggrin.gif jo kaina yra 9Lt metras (cia kaip didmenininkam ir pastoviem klientam).
Man irgi grazu mediniai, bet vonia kolidorius tai kazkaip nepraktiska ten medinius det. g.gif
o del laikymosi tai galvoju jei ji priklijuot mirtinai ax.gif
kolkas man si mintis visai patinka ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti