Cinderella o didesnio veidrodzio neina det,kad nereiktu plyteliu pjaustyt?
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 10:12)
pirkau Eurotope,jos matinio aliuminio U formos,as dejau i tarpa tarp plyteliu vietoj'dekoro,jei nepamirsiu tai nufotkinsiu siandien kaip gyvai jos atrodo..
1m-20 lt
1m-20 lt
o as ieskau ieskau, kad butu anoduota ir niekaip nieko tinkamo nerandu
lauksiu foto
happy,tai gi virs veidrodzio ir po jo eis pliteles,tai jos gaunasi per viduri sienos,ti nezianu ka daryti,forma maciau kad pas jus ilgos pliteles,tai kaip daret,nejaugi niekur pjauti nereikejo?
kai pjauni pliteles tai kaip buna su tuo krastu,ar labai ta glazure matosi kad pjauta?
kai pjauni pliteles tai kaip buna su tuo krastu,ar labai ta glazure matosi kad pjauta?
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 12:27)
o as ieskau ieskau, kad butu anoduota ir niekaip nieko tinkamo nerandu
lauksiu foto
lauksiu foto
ka reiskia anoduotas tai as nzn,pas mane va tokios, i terlinas plyteles neziurekit
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 18, 12:53)
happy,tai gi virs veidrodzio ir po jo eis pliteles,tai jos gaunasi per viduri sienos,ti nezianu ka daryti,forma maciau kad pas jus ilgos pliteles,tai kaip daret,nejaugi niekur pjauti nereikejo?
nu as tai palikau skyle veidrodziui tokia,kad nereiktu pjauti plyteliu,pvz 4*3 plyteliu.. o del pjovimo-nzn kokias stakles turi tavo plytelcikas,bent jau mano tai dejavo,kad jam neina graziai supjaustyt nes glazura trupa. As plytkom apklijuosiu vonia,tai ten visas plyteles as pjoviau per pus,kad butu pailgos plyteles ir taip deliosim kampine vonia-tai tas plyteles veziau i Vaineta,kad man supjautu graziai,visai neblogai padare
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 14:42)
ka reiskia anoduotas tai as nzn,pas mane va tokios, i terlinas plyteles neziurekit
nu as tai palikau skyle veidrodziui tokia,kad nereiktu pjauti plyteliu,pvz 4*3 plyteliu.. o del pjovimo-nzn kokias stakles turi tavo plytelcikas,bent jau mano tai dejavo,kad jam neina graziai supjaustyt nes glazura trupa. As plytkom apklijuosiu vonia,tai ten visas plyteles as pjoviau per pus,kad butu pailgos plyteles ir taip deliosim kampine vonia-tai tas plyteles veziau i Vaineta,kad man supjautu graziai,visai neblogai padare
anoduotas, tai matinis toks, greiciausiai kaip pas tave beja labai grazu
o kiek ima Vaineta uz pjovima, nes as noriu plintusus pjautis, tai radau Vilniuje po 13Lt uz metra
Papildyta:
QUOTE(Cinderella @ 2007 01 18, 13:53)
mes nusipirkom elektrini pjukla plytelem pjaustyti, tai su Deimantiniu pjuklu pjaustom, grndines kol kas gerai pjaustesi, o vonioj dar neklijavom tu, kur reikes pjauti, bandysim... siaip truputi skaldo, bet su dilde briaunele praeini ir apsidildina tik dabar ieskosim geresnio pjuklo deimantinio. Nes turejom viena prasta, tai labai greitai nudilo.
Galvojom savaitgali klijuoti plyteles, bet meno vyrelis apsirgo siandien bronchitu, pasirodo min sav jau serga, tik buvo letinis del to nejaute kazko ypatingo tai dabar neaisku ka as viena sugebesiu padaryti
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 13:51)
anoduotas, tai matinis toks, greiciausiai kaip pas tave beja labai grazu
o kiek ima Vaineta uz pjovima, nes as noriu plintusus pjautis, tai radau Vilniuje po 13Lt uz metra
Tas aliuminis-tai tikrai matinis ,o tulikas tai cia pas mus is trupiniu sulipdytas , liko vonios sviesiu plyteliu-tai isdejau tuliko sonus,liko grindiniu-tai isdejau tuliko grindis ir dapirkau prie abeju plytku derancias tas galines plyteles ir ta aliuminy..
Moteros o kluziko mygtuka turbut irgi aliuminio spalvos det? Vyras yra nupirkes balta-bet man atrodo,kad jis cia nelabai
Vainetoj kaina man atrodo buvo ne metrais as uz 15 plyteliu supjovima perpus (20*40-gavosi dvi po 10*40) ir nuslifafima kiekvienas vidines btriaunos sumokejau kazkur 50 lt
Papildyta:
persiprasau uz rasybos klaidas,rasau su kaire ranka o kita vaikas apsikabines
Papildyta:
Forma dar del pjaustymo-akmes mases mums graziai supjauste,o va tas sviesias glazuruotas tai ne ocen ,ju pavirsius gelsvas o viduj tamsiai rudas molis,tai jei nelygiai nupjauna ir nutrupa kiek glazuros-pradeda sviesti tas tamsiai rudas
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 15:05)
Moteros o kluziko mygtuka turbut irgi aliuminio spalvos det? Vyras yra nupirkes balta-bet man atrodo,kad jis cia nelabai
aha, man irgi idomu, kokios spalvos tas mygtukas turi buti. pirma mintis pas amne irgi buvo aliuminio spalva, bet kai as juos pamaciau , na, aisku, daug neieskojau, pas TAVYDA ziurejau, nes ten viska pirkom, bet jau kai pamaciau ta padengima, tai iskart supratau, kad pas mus bus ne matinis . baltos irgi nenorejaum, tai nusipirkom blizgu chromuota, nes pas mus vonioj, tai visi kranai, gyvatukai ir t.t., bet dabar zvengiam, kad reiks speciali pirstinyte isigyti mygtukui spaudinet, arba per atstuma su pagaliuku : . tai kokis ten spalvos mygtukas turi buti? siaip, gal nereiketu taip pries tuos baltus nusistatyti, manau, jie praktiskiausi, be to ir klozetas baltas
heppy, tu dar pamastyk, pries keisdama, tie balti irgi ~120Lt kainuoja
oi blyn kainyte , kai pamatys vyras tai mane sugraus jis pas mane taupuolis,o va man reik iki smulkmenu,kad butu kaip noriu Nu ziuresiu gal ir tas baltas normaliai atrodys
man atrodo aliuminio spalvos butu graziau, tik kaip indra sako, kad jie ne kaip atrodo, gal reiketu kokio kokybisko paieskoti
man balti kazkaip nelabai ziurisi
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 14:24)
man atrodo aliuminio spalvos butu graziau, tik kaip indra sako, kad jie ne kaip atrodo, gal reiketu kokio kokybisko paieskoti
bet bet kokios firmos to mygtuko man atrodo neuzdesi Gali det tik tos firmos
kieno potinkinis remas imurytas ar as klystu?
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 15:25)
bet bet kokios firmos to mygtuko man atrodo neuzdesi Gali det tik tos firmos
neklysti. as iki tol irgi nezinojau ir rema leidom santechnikui isrinkti, bet paskui kai pamaciau kokie mygtukai prie to remo, tai pasielgiau kaip abonentiene Dvarcioniu Keramikoj nu bet tai nieko, pazliumbi ir palengveja. tada nusiperki, isimontuoji ir pamirsti
ytariu ir as zliumbsiu , nes rema su tuliku isrinko mano vyras Tavyde akcijiny ,nu bet gal isgyvensiu , gerai kad dar to tuliko nelabai matosi is sono,nes man baisiai nesimpatiski kur sone matosi isvingiuoti vamzdziai kakams keliaut