Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

Akvilyte-tokiom kaip pavo plytelem Ieva-Pieva man atrodo klijavo savo vonia,buvo ir fotkes idejus,nu labai graziai gavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 17, 22:00)
Akvilyte-tokiom kaip pavo plytelem Ieva-Pieva man atrodo klijavo savo vonia,buvo ir fotkes idejus,nu labai graziai gavos  thumbup.gif

na man vienas dalykas tose plytkose nepatinka.. tos šviesios blizgios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 17, 21:58)
nu nieko nieko tokios,tik man bisky niurios  blush2.gif , bet galm gal cia ir pliusas,galesi zaist ryskiais aksesuarais,ranksluosciais.. prie tavo plytku labai tiktu vietoj dekoro kaip pas mane tulike aliuminio juosteles tokios,man tai jos labai liuks ziurisi  didis.gif

Ne ne, aš tokio dekoro iprasto nenoriu, juostelių. Noriu pvz per pusę perpjaut puse vazono juodo deginto molio vaza apvalią, ir prilipint taip nuotrupom, nu sunku paaiskint doh.gif
Bet turbut bus neimanoma, nes meistrui dar gali pasakyt kaip nori, o maniskis tai sake nemokes ten iklijuot verysad.gif
O tos niūrios, man labiau patinka, nei ryškesnės smile.gif I anas tai išvis negalėjau žiūrėt, matai, kaip kam ko reikia biggrin.gif
Nors tiesa pasakius, nuotraukose bisky kitaip, gyvai ne tokios jau niuios, tik spalvos, tikrai saltos smile.gif Bet rinkom su ta mintim, kad bus santechnika balta, tai atsimuš kažkiek...
Seniuose ne tokios, rodos, lyg maciau, o gal ir klystu, jau pavargau galvot biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 21:59)
nu tai ir sakaiu kad spalva kita mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  friends.gif
mano diedas irgi atostogas pasiėmė.. tipo per savaite vonią padarys, o savaitę atosotgaus... hihihi.gif kad tik spetų per tas dvi savaites lotuliukas.gif
kiekvienam savo.. mes ir griovės ir ko tik nedarėm.. ir gyvenom tam pačiam bute cool.gif

friends.gif Tai aisku, ne viena su kita gyvensim biggrin.gif
šiaip įdomu ta nuomonė. Dažniausiai mano sumanymai neatitinka daugelio nuomones, tada pradedu jaustis kažkokia nenormali doh.gif Nors zinau, kad nera cia nieko blogo (su maniskiu sutampa siaip, tik jis dar linkes nusileist, o as jei nenoriu kazko, tai tik per mano lavona, bjauri savybe, kiek asaru islieta doh.gif "
akvilyte ar siūni pagalveles? gal ir pati sugebeciau, bet tingiu mirksiukas.gif Noriu daug spalvotų, tai ziuresim, itariu pati nesiusiu

Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 22:10)
Nors tiesa pasakius, nuotraukose bisky kitaip, gyvai ne tokios jau niuios, tik spalvos, tikrai saltos smile.gif Bet rinkom su ta mintim, kad bus santechnika balta, tai atsimuš kažkiek...

akvilyte ar siūni pagalveles? gal ir pati sugebeciau, bet tingiu  mirksiukas.gif  Noriu daug spalvotų, tai ziuresim, itariu pati nesiusiu

va daba prisiminaiu kad vakar pas vieną klientę vonia būtent tokiom kaip tavo išklijuota bigsmile.gif nu žinok labai gražu thumbup.gif (nepataikauju jei ką mirksiukas.gif )

yep cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 22:38)
va daba prisiminaiu kad vakar pas vieną klientę vonia būtent tokiom kaip tavo išklijuota bigsmile.gif  nu žinok labai gražu thumbup.gif (nepataikauju jei ką mirksiukas.gif )

yep cool.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 22:16)
Nu pasakykit kas nors kad grazu cry.gif
nes uzdepresuosiu visai biggrin.gif
Nes jau po bisky pratinuos pratinuos, iš visų variantų, tų, kurie eksponuojami, geriausias mums

man tai grazios jos, ir ta pilka man patinka, as visus namus bandau i pilkuma patraukti ax.gif tik gal jos truputi pabode, bet cia tik man gal, as kai zinau kada atsirado tokio sudryzuoto dizaino ir kad labai daug kas pradejo jas gamint, tai gal del to truputi pabode... ir siaip laaabai populiarios, bet grazios thumbup.gif

QUOTE(happy @ 2007 01 17, 22:58)
nu nieko nieko tokios,tik man bisky niurios  blush2.gif , bet galm gal cia ir pliusas,galesi zaist ryskiais aksesuarais,ranksluosciais.. prie tavo plytku labai tiktu vietoj dekoro kaip pas mane tulike aliuminio juosteles tokios,man tai jos labai liuks ziurisi  didis.gif
tinka ir kaip pagyvina vaizda  thumbup.gif , tik jis ne is dvarcioniu kolekcijos  schmoll.gif

norejau paklausti del tu aliuminio juosteliu... kokios jos? ir kur gavai prisipazink biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 22:59)

kiekvienam savo.. mes ir griovės ir ko tik nedarėm.. ir gyvenom tam pačiam bute cool.gif

oi suprantu... doh.gif mes irgi tuose griuvesiuose gyvenom doh.gif net nupurto kai pagalvoju dabar ... niekam nelinkiu

Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 18, 07:18)
norejau paklausti del tu aliuminio juosteliu... kokios jos? ir kur gavai prisipazink  biggrin.gif

pirkau Eurotope,jos matinio aliuminio U formos,as dejau i tarpa tarp plyteliu vietoj'dekoro,jei nepamirsiu tai nufotkinsiu siandien kaip gyvai jos atrodo..
1m-20 lt
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 09:12)
pirkau Eurotope,jos matinio aliuminio U formos,as dejau i tarpa tarp plyteliu vietoj'dekoro,jei nepamirsiu tai nufotkinsiu siandien kaip gyvai jos atrodo..
1m-20 lt

Dafai bigsmile.gif siandien butinai, nes jau klijuojam, siaip prie tos spalvos, aliumins dera, gal tiktų
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 18, 09:27)
Dafai  bigsmile.gif  siandien butinai, nes jau klijuojam, siaip prie tos spalvos, aliumins dera, gal tiktų

fotika jau prie duru pasidejau-tai gal nepamirsiu pasiimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 18, 09:32)
fotika jau prie duru pasidejau-tai gal nepamirsiu pasiimt  doh.gif

OP gerai, kad priminei, man irgi reik pasiimt biggrin.gif
Atsakyti
merginos,o pas mane toks klausimelis,nezinau ar cai gerai paiskinsiu,bet gal suprasit,pas mus plitkas irgi isilgai reikia klijuoti,tai gaunasi taip kad kadangi ten sugalvojom mandrai,tai gaunasi nuo kampu jei klijuoti po dvi,paskui veidruodi klijuosim,i ten kur zemiau veidrodzio ir auksciau,tai gaunasi taip kad reikia arba klijuoti dvi pilnas pliteles ir viena tik puse(sitas variantas mano vyro verysad.gif ).arba nuo visu triju pliteliu po gabala atpjauti ir klijuoti mazesnes negu visur verysad.gif na nezianau ar gerai paaiskinau,gal suprasit unsure.gif man tai abu variantai nelabai...nezinau..gal kita piesini galvoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 20:46)

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:16)
Nu pasakykit kas nors kad grazu cry.gif
nes uzdepresuosiu visai biggrin.gif

Grazu tikrai, o be to, manau dar bus ir naudinga, nes pas tave ir taip visas butas bus "karstas" biggrin.gif , tai vonios kambary visada atvesti galesi. Veliau gal net labai dziaugsies situo sprendimu "per prievarta". Tik jau daugiau nebesigrauzk console.gif .
Atsakyti