Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 20:26)
Vel darbai prasides, issirinkom plyteles sad.gif

o kodel tokios nuotaikos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 20:26)
Vel darbai prasides, issirinkom plyteles sad.gif

bigsmile.gif tai dziaugtis reik bigsmile.gif mes irgi šiandien jau išsirinkom.. užsakėm... diedas griovelius išpjovė vamzdžiams... ryt santechnikas klūziką kels į kt vietą.... ax.gif

atvežė dušą šiandien... tai daba kolidorius kaip pardė... ir kluzas ir dusas ir pisuaras.. ir grazuolė kriauklė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 17, 20:36)
o kodel tokios nuotaikos?  g.gif

Nes neradau nieko ko norėjau. Gal kitiems ir juokinga, gal aš kaip kvaiša kokia, bet blioviau baisiai tris dienas, ir išsirinkom (gyvai graziau bisky):

user posted image

user posted image

Be jokių dekorų. Klijuosim taip:
kolona tamsi, tuliko zona tamsi, ir vonios zona tamsi. Visa kita sviesu.
Ant zemi ta pati tamsi spalva, lubos baltos.
bandysiu savotiškų dekorų pati prisigalvot, gal deginto molio, nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 20:46)
Nes neradau nieko ko norėjau. Gal kitiems ir juokinga, gal aš kaip kvaiša kokia, bet blioviau baisiai tris dienas, ir išsirinkom (gyvai graziau bisky):

Be jokių dekorų. Klijuosim taip:
kolona tamsi, tuliko zona tamsi, ir vonios zona tamsi. Visa kita sviesu.
Ant zemi ta pati tamsi spalva, lubos baltos.
bandysiu savotiškų dekorų pati prisigalvot, gal deginto molio, nezinau.

o tai negalėjot palaukt kol atveš? iš savo patirties žinau kad geriua pakentėt, negu paskui graužtis unsure.gif

lotuliukas.gif pas mus tos pačios... tik neįžiūriu ar čia tos pilkos ar tos tipo rudos??? g.gif pas mus grindys rudos.. tuliko zona ant sienos per dvi plyteles rudos ir priešais tuliką rudos per dvi plyteles.. o visa kt šviesu... tik veidrodį rėminsiu su ta dekoratyvine juostele g.gif
ir šviesias ne tas pirkom o kitas.. bet panašias.. nes tų dydis netiko cool.gif na žiesim kas gausis...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 20:56)
o tai negalėjot palaukt kol atveš? iš savo patirties žinau kad geriua pakentėt, negu paskui graužtis unsure.gif

lotuliukas.gif pas mus tos pačios... tik neįžiūriu ar čia tos pilkos ar tos tipo rudos??? g.gif  pas mus grindys rudos.. tuliko zona ant sienos per dvi plyteles rudos ir priešais tuliką rudos per dvi plyteles.. o visa kt šviesu... tik veidrodį rėminsiu su ta dekoratyvine juostele g.gif 
ir šviesias ne tas pirkom o kitas.. bet panašias.. nes tų dydis netiko cool.gif na žiesim kas gausis...

negalim laukt menesio, deja.
Cia blue, tokia i aliumini, su kazkokiu melynumo atspalviu, visai graziai atrodo. tiesiog nusivyliau, kad neradom, ir kaip durniai siandien sakom, reik pirkt beleka, nu negalim tempt. Stoviu as dvarcionyse (nes visur praktiskai tas pats, o dvarcionyse naujakuriams 15proc), stoviu, nu rimtai nusiteikus kazka issirinkt, ir nesugebu, pradedu bliaut, nueinu i masina, tada maniskis vel atitempia, vel ziuriu ir vel i asaras doh.gif visa diena taip. Paskui viskas, ožiai pas mane atsirado, man px rink ka nori, as nieko nenoriu, sedziu ir viskas, sakau eik kokia snori ir uzsakyk. Ateina jis man ir sako, va ziurek sitos neblogos, as neeeeeeeeeeee doh.gif staiga matau kitas atspalvis (buvo ekspozicijoj toks rudas su kreminiu), tas blue, ir sviesi plyetele tokia i aliumini, ir sakau sitas ir viskas, jokiu.
issirinkom. ka jau padarysi, atsiblioviau, nebepergyvensiu daugiau
Papildyta:
Nu pasakykit kas nors kad grazu cry.gif
nes uzdepresuosiu visai biggrin.gif
Nes jau po bisky pratinuos pratinuos, iš visų variantų, tų, kurie eksponuojami, geriausias mums
Atsakyti
Abonentiene, nebeašarok. Gražu gražu, tikrai mirksiukas.gif Man visai patinka tokios neutralios spalvos. Viskas bus liux 4u.gif Tereikia tik priprast dabar.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 17, 21:23)
Abonentiene, nebeašarok. Gražu gražu, tikrai  mirksiukas.gif  Man visai patinka tokios neutralios spalvos. Viskas bus liux 4u.gif Tereikia tik priprast dabar.

aš norėjau ne neutralios spalvos, ir ne atspalvio, bet kaip minejau, jei ne biskio nebutu patike, tai ir i sitas nebuciau ne nepaziurejus...
kaip nors, svarbu be gelyciu kokiu nors ir pan. ryt pradedam klijuot
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:16)
Nes jau po bisky pratinuos pratinuos, iš visų variantų, tų, kurie eksponuojami, geriausias mums

aišku kad gražu mirksiukas.gif ne be reikalo tokias pacias issirinkau tongue.gif tik kadangi nuo pradziu svaigau apie rudą spalvą tai mano kt spalvos biggrin.gif

o dėl tų tavo raudonų tai.. na gražu labai.. bet pati pvz nenorėčiau tokios schmoll.gif man vonia turi būt rami wub.gif o raudona per daug aktyvi...

aš prie savp rudos žadu žaist su pintu dekoru.. nu dėžutės visokios.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:32)
ryt pradedam klijuot

kaip jum faina rolleyes.gif man atrodo mes niekad nebaigsdim doh.gif iki ilijavomo dar oooooi kaip toli.... o stalviršį galesiu užsakyt kai bus plytkos sudėtos.. tai dar jo reiks laukt.. nu zodziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 17 sausio 2007 - 21:39
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:32)
aš norėjau  ne neutralios spalvos, ir ne atspalvio, bet kaip minejau, jei ne biskio nebutu patike, tai ir i sitas nebuciau ne nepaziurejus...
kaip nors, svarbu be gelyciu kokiu nors ir pan.  ryt pradedam klijuot
Nu bet tai kų dabar padarysi? g.gif Džiaukis, kad jau ryt pradėsit klijuot. Pamatysi, išklijavus visai vaizdas pasikeis.
Ale, kokios jūs visos darbščiarankės. Ir diedai kokie geri bigsmile.gif
Aš tai, jaučiu, turėsiu tuos savo tapetus brangiuosius pati klijuot. Meistrai atsisakė, nes su tokiais nėra dirbę, bijo... Diedo namie nebūna ištisom savaitėm, tai kam belieka??? verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 17 sausio 2007 - 21:45
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 21:38)
aišku kad gražu mirksiukas.gif  ne be reikalo tokias pacias issirinkau tongue.gif tik kadangi nuo pradziu svaigau apie rudą spalvą tai mano kt spalvos biggrin.gif

o dėl tų tavo raudonų tai.. na gražu labai.. bet pati pvz nenorėčiau tokios schmoll.gif man vonia turi būt rami wub.gif  o raudona per daug aktyvi...

aš prie savp rudos žadu žaist su pintu dekoru.. nu dėžutės visokios.. g.gif
Papildyta:

kaip jum faina rolleyes.gif  man atrodo mes niekad nebaigsdim doh.gif  iki ilijavomo dar oooooi kaip toli.... o stalviršį galesiu užsakyt kai bus plytkos sudėtos.. tai dar jo reiks laukt.. nu zodziu doh.gif

Ni ni ni, nemaišyk. Tavo ne tokios kaip mūsų biggrin.gif Rudos sakei tavo, mūsų ne rudos biggrin.gif

Va tavo:

user posted image

user posted image

Rudos plytkos man visai nepatiko, feeeee (nu čia skonio reikalas, gi supranti biggrin.gif )
Kaip ir pvz pintų dalykų niekada mano namuose nebus!!! biggrin.gif o va tau pvz gražu smile.gif
Taip ir man raudona visiškai priimtina, o tau ne,
man norėjosi spalvos, o ne atspalvio. Gaila, negavau.

Papildyta:
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 17, 21:44)
Nu bet tai kų dabar padarysi? g.gif  Džiaukis, kad jau ryt pradėsit klijuot. Pamatysi, išklijavus visai vaizdas pasikeis.
Ale, kokios jūs visos darbščiarankės. Ir diedai kokie geri bigsmile.gif 
Aš tai, jaučiu, turėsiu tuos savo tapetus brangiuosius pati klijuot. Meistrai atsisakė, nes su tokiais nėra dirbę, bijo... Diedo namie nebūna ištisom savaitėm, tai kam belieka??? verysad.gif  doh.gif

Mes atostogas abu pasiiėmėm biggrin.gif
Aišku, vienas nepadirbsi. Tas miestriukas jūsų, jaučiu už jus labiau bijo (nu zinai, jus sugadinsit, tai jus, o jei meistriukas sugadins? )
O jei rimtai po tų "plytelinių dienų" man visai stogas pavaziavo, praradau atmintį visai biggrin.gif Gal atsigausiu doh.gif Nes dar tokia išsiblaškius niekad nebuvau, stoviu ir galvoju, ka norejau padaryt, ir nuo vakar jau taip
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 17, 21:38)
kaip jum faina rolleyes.gif  man atrodo mes niekad nebaigsdim doh.gif  iki ilijavomo dar oooooi kaip toli.... o stalviršį galesiu užsakyt kai bus plytkos sudėtos.. tai dar jo reiks laukt.. nu zodziu doh.gif

mes jau laukt nebegalim, jau beveik gyvent ten turim, laikas spaudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:16)

nu nieko nieko tokios,tik man bisky niurios blush2.gif , bet galm gal cia ir pliusas,galesi zaist ryskiais aksesuarais,ranksluosciais.. prie tavo plytku labai tiktu vietoj dekoro kaip pas mane tulike aliuminio juosteles tokios,man tai jos labai liuks ziurisi didis.gif
Papildyta:
ai dar prie panasiu kaip tavo tu pilku plytku maciau Kauno seniuose isklijuotas dekoras irgi toks pat pilkas tik su oranzu kai kur,nu kaip jis man ten tinka ir kaip pagyvina vaizda thumbup.gif , tik jis ne is dvarcioniu kolekcijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 17, 21:52)
Ni ni ni, nemaišyk.  Tavo ne tokios kaip mūsų  biggrin.gif Rudos sakei tavo, mūsų ne rudos biggrin.gif

Rudos plytkos man visai nepatiko, feeeee  (nu čia skonio reikalas, gi supranti biggrin.gif )
Kaip ir pvz pintų dalykų niekada mano namuose nebus!!! biggrin.gif o va tau pvz gražu smile.gif
Taip ir man raudona visiškai priimtina, o tau ne,
man norėjosi spalvos, o ne atspalvio. Gaila, negavau.

Mes atostogas abu pasiiėmėm biggrin.gif

mes jau laukt nebegalim, jau beveik gyvent ten turim, laikas spaudzia  doh.gif

nu tai ir sakaiu kad spalva kita mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif friends.gif

mano diedas irgi atostogas pasiėmė.. tipo per savaite vonią padarys, o savaitę atosotgaus... hihihi.gif kad tik spetų per tas dvi savaites lotuliukas.gif

kiekvienam savo.. mes ir griovės ir ko tik nedarėm.. ir gyvenom tam pačiam bute cool.gif
Atsakyti