QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 10:11)
o gal kas turi patarimu, ka daryti, kai pradedi tapetus klijuoti nuo lubu paliekant 10mm tarpeli, bet uzklijavus 6 juostas tarpelis pasidaro 32mm . vaizdelis, tai patikekit, atrodo, kaip istrizai nuklijuota , o ten tik lubos toj vietoj issigaube, o mes visus tapetus is karto susikarpem...
manau daklijuosi tapeto ir nesimatys ,pas mane dabartiniam bute sienos ir lubos labai nelygios tai virs tapetu klijuota plona juostele alia dekoriukas,nu dabar tai ytariu bais nemadinga ,bet gal gali rasti koky nezymu ir deranty prie tapetu?
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 12:40)
Atlas firmos Delfin impregnantu. gali rasti Seniuose ir pan.
man 1000 plyteliu pardej aiskino,kad sitas isiplauna,o jie tipo turi kazkoky
kur impregnavai ir per amzius bet kazin ar tai ties? nes kiek prisimenu brangus bjaurybe buvo
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 16, 13:23)
o aš kątik nuzliumbiau posmą.. negaliu neišsirenku plytkų... jau susibiesinau ir sakiau vyras kad bile kokias nupirktų....
o eurotope ziurejai? (NIC centras -kitapus Hypermaximos Pramones pr),man ten labai daug graziu plyteliu,tik kainos tai nemazos ,bet as rinkausi brangius dekorus ir derinau bazines plyteles is kitos serijos ne tokias brangias
Ir dal del dekoru-vienam tulike dejau aliuminio juosteles tarp plyteliu vietoj dekoro-man grazu