Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 10:11)
o gal kas turi patarimu, ka daryti, kai pradedi tapetus klijuoti nuo lubu paliekant 10mm tarpeli, bet uzklijavus 6 juostas tarpelis pasidaro 32mm biggrin.gif. vaizdelis, tai patikekit, atrodo, kaip istrizai nuklijuota doh.gif, o ten tik lubos toj vietoj issigaube, o mes visus tapetus is karto susikarpem... ax.gif

manau daklijuosi tapeto ir nesimatys schmoll.gif ,pas mane dabartiniam bute sienos ir lubos labai nelygios doh.gif tai virs tapetu klijuota plona juostele alia dekoriukas,nu dabar tai ytariu bais nemadinga doh.gif ,bet gal gali rasti koky nezymu ir deranty prie tapetu?

QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 12:40)
Atlas firmos Delfin impregnantu. gali rasti Seniuose ir pan.

man 1000 plyteliu pardej aiskino,kad sitas isiplauna,o jie tipo turi kazkoky
kur impregnavai ir per amzius g.gif bet kazin ar tai ties? nes kiek prisimenu brangus bjaurybe buvo doh.gif
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 16, 13:23)
o aš kątik nuzliumbiau posmą.. negaliu neišsirenku plytkų... jau susibiesinau ir sakiau vyras kad bile kokias nupirktų.... doh.gif

o eurotope ziurejai? (NIC centras -kitapus Hypermaximos Pramones pr),man ten labai daug graziu plyteliu,tik kainos tai nemazos doh.gif ,bet as rinkausi brangius dekorus ir derinau bazines plyteles is kitos serijos ne tokias brangias blush2.gif

Ir dal del dekoru-vienam tulike dejau aliuminio juosteles tarp plyteliu vietoj dekoro-man grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 07:20)
mes vakar klijavomes savo graziuosius tapetus  biggrin.gif ir prie lubu labai graziai privedem, ir lubu klijais neisterliojom  biggrin.gif , tik vienai juostai pritruko kliju, tai nepabaigem  ax.gif  bet jau kaip man grazu, tai vis praeidama sustoju pasigrozeti  hihihi.gif
Forma, o tie jūsų tapetai ne limpantys, ta prasme klijų būtinai reikėjo, ane? nes mes irgi ten pat užsisakinėjom (prie Ermitažo), tai mūsų tapetai bus patys limpantys, be jokių klijų klijuosis. Tai vakar kai pasakiau savo dažytojui, kaip bus, tai tas kaip nusigando blink.gif sako, nėkart nėra klijavęs tokių, bijo, kad nesugadintų. Nu aš ir pati bijau unsure.gif
Kažkaip man atrodė, kad ir jūsų tie baltai juodi tokie patys turėtų būt. Nors... mūsų visai iš kito katalogo buvo.
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 01 16, 15:23)
Forma, o tie jūsų tapetai ne limpantys, ta prasme klijų būtinai reikėjo, ane? nes mes irgi ten pat užsisakinėjom (prie Ermitažo), tai mūsų tapetai bus patys limpantys, be jokių klijų klijuosis. Tai vakar kai pasakiau savo dažytojui, kaip bus, tai tas kaip nusigando  blink.gif  sako, nėkart nėra klijavęs tokių, bijo, kad nesugadintų. Nu aš ir pati bijau  unsure.gif
Kažkaip man atrodė, kad ir jūsų tie baltai juodi tokie patys turėtų būt. Nors... mūsų visai iš kito katalogo buvo.

ne nelimpantys schmoll.gif jokios tokios info nebuvo.
mes klijavom gerais klijais, kur ir stiklo pluosto tapetui tinka, nes patys tapetai sunkus ir stori, tai labai lengvai klijavosi thumbup.gif ryte dar ant sienos buvo biggrin.gif grizusi tikiuosi juos vis dar ten rasti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 16, 13:23)
aha, aš pagailėjau.. tai virtuvės tarpeliai jau tamsūs.. bet nieko... irnesakyk.gif

o aš kątik nuzliumbiau posmą.. negaliu neišsirenku plytkų... jau susibiesinau ir sakiau vyras kad bile kokias nupirktų.... doh.gif

as ne posma, o visa diena.
pykstu ant viso pasaulio labai labai. ir kas svarbiausia zinau ko noriu.
spyga
Atsakyti
papildziau savo albuma biggrin.gif sukeliau foto preis rekonstrukcija biggrin.gif albumas cia
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 17, 11:07)
papildziau savo albuma  biggrin.gif  sukeliau foto preis rekonstrukcija  biggrin.gif  albumas cia

Nu senasis butas tikrai jau šaukėsi rimtos pagalbos.O viskas kas naujai padaryta tai labai faina, man tai tapetas tas nerealus, atsižiūrėt negalėjau, kažką panašaus norėčiau svetainėj ant vienos sienos, tik gaila kad mano vyras geru skoniu nepasižymi ir jam tamsios spalvos nepatinka, tai nežinau kaip man susitart reiks.
O ta dujinė mėlyna tai dar palaukus į madą ateit gali good.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilvydomama @ 2007 01 17, 13:00)
Nu senasis butas tikrai jau šaukėsi rimtos pagalbos.O viskas kas naujai padaryta tai labai faina, man tai tapetas tas nerealus, atsižiūrėt negalėjau, kažką panašaus norėčiau svetainėj ant vienos sienos, tik gaila kad mano vyras geru skoniu nepasižymi ir jam tamsios spalvos nepatinka, tai nežinau kaip man susitart reiks.
O ta dujinė mėlyna tai dar palaukus į madą ateit gali  good.gif

mano vyras dar vis pratinasi prie tu tapetu hihihi.gif
o dujine jau metalo lauze, uz ja gavau 8Lt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu Forma ir galingi pas jus remontai doh.gif cia praktiskai viska is naujo perdarot doh.gif o jei dar viska patys blink.gif -tai visai pagarba notworthy.gif
labai idomu stebet kaip is seno lauzo atgimsta naujas butas wub.gif
Atsakyti
na ir pertvarkymai, FOrma ohmy.gif saunuoliai..ar labai sudetinga buvo vamzdyna perkelt? reikejo kazkokiu leidimu?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 01 17, 16:07)
na ir pertvarkymai, FOrma  ohmy.gif  saunuoliai..ar labai sudetinga buvo vamzdyna perkelt? reikejo kazkokiu leidimu?

koki vamzdyna turi omeny?
Apie radiatorius, kurie liko kaboti ore, kai isgriovem sienas: pasikvietem santechnika (samdyta), tas sako reikia namo santechniko, susiradom namo santechnika, teko Rasu valda apgauti, kad pas mus avarija ir reikia santechniko tel blush2.gif tas atvaziavo, musu santechnikas su juo susitare, davem jam 50Lt, isleido is sildymo sistemos vandeni (sildymas jau buvo pajungtas), nupjove radiatorius ir pajunge nauja virtuveje po langu (ten jo nebuvo, matosi nuotraukose, kad vienas naujas). Taciau dabar taip nebeiseitu, nes uzplombavo visa sildymo sistema ir be leidimo nebeisleistu vandens, kainuotu apie 2 tukst. nes dabar dar buvom sumaste vonioje pasikeisti radiatoriu tai nuliudino, ir teko apsigalvoti. Laiku anuos suspejom hihihi.gif
o apie vonios santechnika: pasiskvietem savo santechnika ir tas viska padare, siaip mes nederinom joku leidimu, bet greiciausiai kad reikia ju. uz darba su medziagom sumokejom 450Lt. siaip tai labai mazai blush2.gif Santechnikas tik kai kanalizacijos stova persukinejo i kita sienos puse, pas kaimynus is virsaus paprase, kad nesinaudotu tualetu. ax.gif tai tiek to vargelio su vamzdynais. bet uztat negaliu atsidziaugti dabar didele vonia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 17, 17:00)
koki vamzdyna turi omeny?

apie vonios as... bet jau atsakei 4u.gif

Atsakyti
Vel darbai prasides, issirinkom plyteles sad.gif
Atsakyti