Įkraunama...
Įkraunama...

Darom savom rankom remontą

QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 15, 21:42)
Kuom?  unsure.gif  Jie per daug balti  doh.gif

o dabar taip gera man ten, taip laukiu jau namų  biggrin.gif

mes nedažėm, bet bratkis dažė tais pačiais dažais kaip ir sienas ax.gif labai liux atrodo thumbup.gif

kaip tau fainai wub.gif aš va tikiuos pasidaryt bent vonią dūšiai mielą.. nes kolkas man tik virtuve prie dūšios.... visa kitą jau norėčiau pakeist doh.gif nu nieko.. ateis dar laikas rolleyes.gif

o mūsų santechnikas tik prieš keletą min išėjo blink.gif per visą dieną tik įvadą pakeitė nuo kaimynų.... ale dirbo neatsipūsdamas su vyru blink.gif

vyras kažkaip bijo plytkas dėt.. jaučiu teks man mokintis unsure.gif
Atsakyti
Maniškis irgi bijojo, o aš zyziau zyziau, kad susidėsim, tai dabar net laukia biggrin.gif

gaila, bet mes voniai nerandam ko reikia sad.gif
Ot, nera raudonos siais laikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 01 15, 22:42)
Šiandien nusipirkom  doh.gif  irgi negalim ziuret . ką daryt?  doh.gif  Išvis šiandien š diena, neradom vienos iš pagrfindinių spalvų- raudonos spalvos plytelių  doh.gif  Nu mes niekaip kitaip neisivaizduojam vonios, užmuškit cry.gif
Kuom?  unsure.gif  Jie per daug balti  doh.gif

Papildyta:
Mums statys po apdailos, aišku aš labai pykau, bet kitos išeities nebuvo, ir gamintojas patikino, kad nepakenks niekam.

P.s. Šiandien miegamajš beveik visą išklijavau. ką tu  bigsmile.gif  vaqizdas pagerejo žymiai, nes ta viena siena, mane nervint buvo pradėjus, o dabar taip gera man ten, taip laukiu jau namų  biggrin.gif

tu pabandyk juos nudazyti tokia pat spalva kaip sienos, o dazomi jie sieniniais dazais.

mes vakar klijavomes savo graziuosius tapetus biggrin.gif ir prie lubu labai graziai privedem, ir lubu klijais neisterliojom biggrin.gif , tik vienai juostai pritruko kliju, tai nepabaigem ax.gif bet jau kaip man grazu, tai vis praeidama sustoju pasigrozeti hihihi.gif

o plyteliu mes irgi kai velnio bijojom, bet nebuvo kitos iseities kai meistru neradom, ir pagalvojom kad sutaupysim bent tukstanteli patys klodami, tai isdrysom ir sakyciau gan gerai gavosi, tiesa vonios sienos dar neisklijuotos, siandien leksiu pasidairyti is ko dekorelius kokius pasigaminti biggrin.gif vaziuosiu kokiu saguciu ziureti, vyras jau kokiu pora savaiciu is manes zvengia, vis dar negali patiketi, kad galiu padaryti is saguciu dekora hihihi.gif
tiesa jei nematet, tai papildziau albuma keliom senom - griovimo etapo nuotraukelem ax.gif
Atsakyti
Nu geras paziurejau tavo Forma dapildyta nuotraukeliu albuma ir net akys isprogo blink.gif boze koks baisumelis ten buvo doh.gif bus labai idomu paziureti atnaujinta butuka ax.gif
Atsakyti
o gal kas turi patarimu, ka daryti, kai pradedi tapetus klijuoti nuo lubu paliekant 10mm tarpeli, bet uzklijavus 6 juostas tarpelis pasidaro 32mm biggrin.gif. vaizdelis, tai patikekit, atrodo, kaip istrizai nuklijuota doh.gif, o ten tik lubos toj vietoj issigaube, o mes visus tapetus is karto susikarpem... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 11:11)
o gal kas turi patarimu, ka daryti, kai pradedi tapetus klijuoti nuo lubu paliekant 10mm tarpeli, bet uzklijavus 6 juostas tarpelis pasidaro 32mm biggrin.gif. vaizdelis, tai patikekit, atrodo, kaip istrizai nuklijuota doh.gif, o ten tik lubos toj vietoj issigaube, o mes visus tapetus is karto susikarpem... ax.gif

tokiu atveju geriau nedaryt tarpelio ax.gif
bet kad is anksto zinotum doh.gif manau, dabar koki plintuseli teks deti prie lubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 11:19)
tokiu atveju geriau nedaryt tarpelio  ax.gif
bet kad is anksto zinotum  doh.gif  manau, dabar koki plintuseli teks deti prie lubu  g.gif

matai, kad lubos nelygios, tai mes zinojom, tai buten todel ir palikom tarpeli, nes jei pagal lubu nuozulnuma butume klijave, tai butu juostos viena ant kito lipe, arba tarpukai trikampiniai like ohmy.gif. na as dar bandysiu virsuj atraizeles paklijuoti. tapetas margas, net jei vidury iskirptum skyle ir iklijuotum nederinta rasta, ne labai eitu pastebet. plintusiukas, cia jau paskutinis varianatas, nes dar tik sestadieni is draugu pasijuokem, kad karnyziukus susidejo, nes nelygiai susiklijavo lotuliukas.gif
nors dabar pagalvojau, o gal ju buna kokiu normaliu, kokia siaura juostele, ne kampukas, niekada neteko dometis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 16 sausio 2007 - 10:30
QUOTE(indra* @ 2007 01 16, 11:27)
matai, kad lubos nelygios, tai mes zinojom, tai buten todel ir palikom tarpeli, nes jei pagal lubu nuozulnuma butume klijave, tai butu juostos viena ant kito lipe, arba tarpukai trikampiniai like ohmy.gif. na as dar bandysiu virsuj atraizeles paklijuoti. tapetas margas, net jei vidury iskirptum skyle ir iklijuotum nederinta rasta, ne labai eitu pastebet. plintusiukas, cia jau paskutinis varianatas, nes dar tik sestadieni is draugu pasijuokem, kad karnyziukus susidejo, nes nelygiai susiklijavo  lotuliukas.gif
nors dabar pagalvojau, o gal ju buna kokiu normaliu, kokia siaura juostele, ne kampukas, niekada neteko dometis  g.gif

taigi galit pasigamint, imi tarkim MDF 12mm dazai kokia nori spalva ir lipdai biggrin.gif

pas mus irgi truputi nuozulnumas gavosi per ta siena kur tapetai, bet mes klijavom tokiom juostom, kad uzlipinetu ant lubu, o po to pjovem tiesiai per kampa ir labai liuks gavosi.
Atsakyti
Gal zinote kuo reiketu padengti plytuciu tarpu glaista, kad jis nesiteptu? beto pas mus labai daug mazu skyluciu yra, tai jei ten prilys purvu niekaip neiskrapstysiu, o glaistas labai sviesus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievux @ 2007 01 16, 13:19)
Gal zinote kuo reiketu padengti plytuciu tarpu glaista, kad jis nesiteptu? beto pas mus labai daug mazu skyluciu yra, tai jei ten prilys purvu niekaip neiskrapstysiu, o glaistas labai sviesus...  g.gif

Atlas firmos Delfin impregnantu. gali rasti Seniuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 01 16, 12:40)
Atlas firmos Delfin impregnantu. gali rasti Seniuose ir pan.

aha, aš pagailėjau.. tai virtuvės tarpeliai jau tamsūs.. bet nieko... irnesakyk.gif

o aš kątik nuzliumbiau posmą.. negaliu neišsirenku plytkų... jau susibiesinau ir sakiau vyras kad bile kokias nupirktų.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 16, 14:23)
aha, aš pagailėjau.. tai virtuvės tarpeliai jau tamsūs.. bet nieko... irnesakyk.gif

o aš kątik nuzliumbiau posmą.. negaliu neišsirenku plytkų... jau susibiesinau ir sakiau vyras kad bile kokias nupirktų.... doh.gif

console.gif neskubek, juk niekas neveja, geriau pakenteti dabar kelias dienas, nei po to n metu, kai tik ieisi praustis. doh.gif
man dazniausia patinkancios ir pagal kaina priimtinos buna Invaidoj, bet turbut tik Vilniuj tie salonai yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 16 sausio 2007 - 14:07